cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: hranilica

clock-img

27.01.2010, 20:33

clock-img

Anoniman

Hvalauser posted image

clock-img

27.01.2010, 21:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

radnja u wisi je pred zatvaranjem...mozda vec i jeste...kolko znam idu u prostorije u centru..
predstavnik camm je u Visokom -Vigros...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

01.02.2010, 17:08

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

evo i mi napokon uzeli hranilicu,nakon puno razgledavanja na kraju se odlučili za peg perego,mislili uzet gracovu al razlika u cijeni svega 30 maraka a mama je ipak fan peg peregauser posted image ,super nam je ,ima dva pladnja,podesiva na 7 nivoa u visinu,isto tako naslon za leđa se može u 4 položaja namještat,sad još da matej bude htio sjedit u njoj bit će super 

< Poruku je uredio marinčii -- 1.2.2010 17:10:08 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

01.02.2010, 19:42

clock-img

Anoniman

marinci,jestel ju isprobaliuser posted image svidjal mu se?

clock-img

01.02.2010, 20:51

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: marinčii

evo i mi napokon uzeli hranilicu,nakon puno razgledavanja na kraju se odlučili za peg perego,mislili uzet gracovu al razlika u cijeni svega 30 maraka a mama je ipak fan peg peregauser posted image ,super nam je ,ima dva pladnja,podesiva na 7 nivoa u visinu,isto tako naslon za leđa se može u 4 položaja namještat,sad još da matej bude htio sjedit u njoj bit će super 

I ja sam fan Peg Perega user posted image

E, je li mi neko može objasniti čemu podešavanje položaja naslonauser posted image Je li to u stilu 'uh, jesam se dobro nanjupao, pa da malo prilegnem da se slegne' user posted image

I nadam se da nećete imati problema s navikavanjem na hranilicu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

01.02.2010, 23:03

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Mya_81

E, je li mi neko može objasniti čemu podešavanje položaja naslonauser posted image Je li to u stilu 'uh, jesam se dobro nanjupao, pa da malo prilegnem da se slegne' user posted image

I nadam se da nećete imati problema s navikavanjem na hranilicu user posted image

mene isto ovo zanima,jel to da malo prilegneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 23:05

clock-img

Anoniman

Oooooooooooooo da, i da mogu gledati crtane filmove i zaspati, a mama i tata da odmoreuser posted image

clock-img

01.02.2010, 23:40

clock-img

noaa

pencil-img

1662

sreca pa nisam kupila skupu hranilicu,Noa u svojoj sjedi dok pojede prvu kasiku i ondauser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

02.02.2010, 11:59

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: noaa

sreca pa nisam kupila skupu hranilicu,Noa u svojoj sjedi dok pojede prvu kasiku i ondauser posted image user posted image user posted image

Isto ovakouser posted image , više ga hranim u krilu ili hodalici nego u hranilici

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

02.02.2010, 12:03

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

a jel iko imao ovakvu hranilicu?

Nama je bila odlična baš zbog toga što se može rastaviti, dugo smo je koristili

< Poruku je uredio mama Nataša -- 2.2.2010 12:04:26 >

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

clock-img

02.02.2010, 12:06

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

e super je ova hranilica, poslije imaš sto i stolicu za dijete, ali mi smo hranilicu dobili na poklon pa nismo mogli biratiuser posted image

clock-img

02.02.2010, 12:07

clock-img

luna77

pencil-img

462

mi juče dobili Brevi Junior i šmizla se nebuni :)

clock-img

02.02.2010, 12:09

clock-img

luna77

pencil-img

462

nama odgovara jer smizla još nesjedi skroz sama pa je u onom polulezećem polozaju

clock-img

02.02.2010, 13:11

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

IZVORNA PORUKA: škorpija

e super je ova hranilica, poslije imaš sto i stolicu za dijete, ali mi smo hranilicu dobili na poklon pa nismo mogli biratiuser posted image

Ja sam onda pravo bezobziran tip, i mi smo svoju dobili ali smo je zamijenili user posted image

Ova je drvena pa se lako popravlja po potrebi, stolić nam je odličan bio i za crtanje kasnije, a nije loše ni moći dijete hraniti 'na visokom' uz stol a i nisko, kad spustiš stolicu na pod.

Naša je i danas u upotrebi, na posudbi, predpostavljam da će uskoro nazad u bazu čim mališa počne sjediti i klopati krutu hranu što je uskoro :)

A stara je znači 5 punih godina i neprestano u upotrebi.user posted image
Možda nije baš identična ovoj sa slike ali je tog tipa.

< Poruku je uredio mama Nataša -- 2.2.2010 13:14:10 >

clock-img

02.02.2010, 13:18

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

, je li mi neko može objasniti čemu podešavanje položaja naslona Je li to u stilu 'uh, jesam se dobro nanjupao, pa da malo prilegnem da se slegne'

eh da ,i car legne da se u njem slegneuser posted image user posted image ..sva sreća Mateju se sviđa i oće da sjedi u njoj,evo jutros točno sat vremena sjedio,valjda je on očaran sad time što može sjediti pa nam uspjeva

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

02.02.2010, 13:59

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

2005 godine kupili BUBU hranilicu, tada najjeftiniju pristojnu hranilicu (nismo išli u FIS Vitez), za 60KM (zapravo kupili smo dvije, jednu za kod nas, jednu za kod nane). Nema nikakvih dodatnih funkcija osim da u njoj dijete sjedi i jede. I to je nešto najfunkcionalnije, najjednostavnije, i jako kvalitetno od dječije opreme što sam kupila. Danas nam služi za sina, nije se nigdje oštetila. Meni je super! Sad su BUBU-ove hranilice kopije ovih skupljih, komplikovanije su i nekako mi se ne čine sigurne. Ali ova naša je ODLIČNA!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

02.02.2010, 18:53

clock-img

mama Nataša

pencil-img

354

Lejla, kamo kakva slika kad je tako dobra stlica, pa da se ogrebemo za ideju???user posted image

clock-img

02.02.2010, 19:23

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ma nema ih više u TL, mislim da i ne prave više takve. Mogu stavit samo kakvu našu, ali je obično u prvom planu onaj ko jede user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

02.02.2010, 19:44

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e da i mi imamo BUBU hranilicu kupljenu prije 3 godine starija je maksimalno iskoristila a evo i mlađa je uspješno kosristi. I mi smo dvije kupili tačnije jednu smo dobili na babine kao poklon a mi smo drugu kupili u TL na dobrinji za nekih 85 Km. žuta je i super je , nema nekih dodatnih karafeka nit se spušta nit se naslon pomjera a bogami nemamo ni tu korpu dole al služi svrsi pravo dobro.
user posted image

user posted image
evo sličice nakon 1. rođendana starije tu se fino vidi.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

04.02.2010, 12:36

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

bubu bebauser posted image user posted image

clock-img

20.05.2010, 16:57

clock-img

anidla

pencil-img

3683

mene danas mama nazvala, hoce da ja izaberem u Sarajevu hranilicu, da ce ona i tata poslati pare a ja neam pojma ni kakvu ni sta ni gdje user posted image

znam samo da hocu neku koja ima onaj polusjedeci haman lezeci polozaj user posted image i od koliko mogu bebe u hranilicu? Noa uveliko pocinje da jede, ali tad sjedi u kolicima i kolica su mi pocela da izgledaju na hranilicu i sve se vise prljaju user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

20.05.2010, 17:07

clock-img

reallove

pencil-img

5807

mi smo dobili hranilicu od dede jos kada je Emin imao 6 mjeseci,marka je baby love,tako nesto,bez boje samo sada kako je porastao Emin poceo da izlazi iz nje iako je vezan,pa moramo povecati mjere sigurnostiuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

20.05.2010, 17:11

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

A kakva je ova peg perego i koliko je suski?user posted image

clock-img

20.05.2010, 17:16

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

A kakva je ova peg perego i koliko je suski?user posted image

a evo i ja emice trazim cijene, meni super funkcionalno izgleda al nigdje nema cijena...mora da je poskupa dok kriju cijene user posted image da ne padnem u nesvijest user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

20.05.2010, 17:19

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

moja je ovakva kao kod hanady i prezadovoljna sam, stvarno mi sluzi pravo, a ja je dobila vec koristenu i nista joj nije

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img