cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: hranilica

clock-img

30.12.2008, 23:59

clock-img

rozi

pencil-img

745

Hehe, jos samo fali volan ( po mogucnosti crveniuser posted image user posted image user posted image ) . Ja cu k'o Izet iz Lud, zbunjen ,normalan kada je kupovao auto: '' Nije bitno koje je boje , samo nek je crvena''.  E  bas sam bolesnauser posted image user posted image user posted image

Pile mamino 17.06.2008.

clock-img

12.04.2009, 18:40

clock-img

lejlaze

pencil-img

845

mi smo prije 10 - tak dana kupili stolicu u fisu. super je i kostala je 115 KM. 

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

clock-img

12.04.2009, 19:00

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Ja sam Emiru u Merkatoru uzela Graco hranilicu,koštala je 230 KM.
Ima 3 položaja za sjedanje,podešavanje 6 visina,
meni je super praktična i može se koristiti od 4 mjeseca.user posted image
user posted image i naravno može se skidati tacna sa sajedalice...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

13.04.2009, 15:50

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

IZVORNA PORUKA: manuela

Ja sam Emiru u Merkatoru uzela Graco hranilicu,koštala je 230 KM.
Ima 3 položaja za sjedanje,podešavanje 6 visina,
meni je super praktična i može se koristiti od 4 mjeseca.user posted image
user posted image i naravno može se skidati tacna sa sajedalice...

da se dopunim : ima i kaišiće za vezanje i kad se sklopi jako je uska ne zauzima ništa prostora,svugdje se može ostaviti.
Uzela sam je u Turbo limachu u Merkatoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

13.04.2009, 16:01

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

I ja sam kupila Umi Graco hranilicu sa zabama...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

13.04.2009, 16:09

clock-img

Anoniman

Mi smo uzeli chicco šarenu sa nekim kružićima, i super je, baš je voli i jede i igra se u njoj!

clock-img

13.04.2009, 20:39

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Mi smo dobili brevi Jupiter Classic, kostala je 240 km, jos je rano da je probamo al jedva cekam iskreno kao da cu ja sjediti u njoj user posted image .
To je ova prva, plava.

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/la-pappa/jupiter/i-colori.html

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

09.06.2009, 13:29

clock-img

zeni

pencil-img

213

pozz mame,danas smo u TL vidjeli hranilicu marke bubu,nije skupa pa me zanima ima li neko isustva s tom hranilicom,onako naoko je cvrsta i lijepo izgleda

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

clock-img

10.06.2009, 07:58

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:USvAumNWFbTmcM:http://www.trudnoca.net/forum2/userpix/1069_Hranilica_stoli_1.jpg

Mi sebi planiramo uzeti nešto ovako, jer mi se svidjelo kako se može rastaviti i koristiti kao stolić.

A i drvo mi mnogo ljepše izgleda.

< Poruku je uredio tap3ah -- 10.6.2009 8:00:12 >

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

10.06.2009, 08:03

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Znam te hranilice i ja sam mislila nju uzeti,vidjela sam da u Bingu ima,i meni su super baš zato što se mogu koristiti kao stolica i stolić,jedinoa im je mana što da bi beba bila u njoj mora baš biti sposobna baš samostalno da sjediuser posted image jer je tvrda i nama položaja pa sam iz tog razloga uzela ovu GRACO

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

02.07.2009, 21:39

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

Chicco 299fr,super je mozes je reglirati kako ti odgovara..Ali ima jedan problem nece da jede kad ga stavim u nju...
Posto kada sam ga pocela hraniti stavljala sam ga u maxi relax i tu se naucio...I sad prije par dana uzela stolicu i nece,mozda dok se ne navikne...

clock-img

02.07.2009, 22:57

clock-img

milenium

pencil-img

6133

tap3ah mi imamo upravo tu!Manuela nije istina da nemaju položaja,i nije istina da je tvrda,unutra u naslonjaču je spužva kao i u plastičmoj sjedalici,jedina je razlika PLASTIKA-DRVO pa biraj.mnoge moje prijateljice kažu da će sljedeći pit kupii drvene zbog stolića i stolice na kojima djete poslije može pisati.šarati,crtati i jesti zašto ne.,ja ću malo izbliza uslikati svoju pa ću postavit slike.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2009, 10:05

clock-img

mivica

pencil-img

223

Mi imamo Bunny sorto hranilicu i jako sam zadovoljna s njom. Iako ima dosta položaja, ja od početka koristim samo jednu visinu i normalan položaj za leđa. Hoću reći da uopšte nije bitno koje je marke hranilica, na kraju male žderonje pojedu svoju papicu user posted image  Kupili u TL-u i koliko se mogu sjetiti platili oko 180 KM, ustvari kad smo kupili AS dobili dosta bodova na kartici i hranilicu dobila gratis user posted image , naša je evo baš ova:
user posted image

Bakir, 21.06.2008.

clock-img

02.08.2009, 15:58

clock-img

Anoniman

Da "refresham" temu...u potrazi smo za sjedalicom/hranilicom evo vec dvije sedmice i moram reci da sam krajnje iznenadjena i uvredjena. Pogotovo sto se tice TL u BBI. Na onoliki prostor samo tri sjedalice i to user posted image ...firma je bubu (tako nesto) i cine mi se zaista lose...zatim smo bili u TL -Dobrinja....također izbor los a cijene vece nego u Malisi za istu stolicu (brevi)...zatim Mojmilo -Amko...(majkemi ne znaju ni sta imaju)...cijene za takvu uslugu- katastrofa...Malisa na Otoci cetiri modela (brevi, peg perego) do sada najpovoljniji al' i dalje nije to to...ah da i chicco...najobicnija 230 KM a one bolje od 350-400 (meni malo previse)user posted image ...ako ima neko da mi da ideje gdje jos da pogledam bila bih zahvalna...do nekih 250 KM al' da je brate dobra

clock-img

02.08.2009, 16:19

clock-img

TonkicaPalonkica

pencil-img

134

Radila sam u TL i mogu ti reci da ako uzimas hranilicu potrazis negdje drugo jer su kod njih preskupe i nekvalitetne, poseno Bubu.

već te volim više od svega :)

clock-img

02.08.2009, 16:35

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: zeni

pozz mame,danas smo u TL vidjeli hranilicu marke bubu,nije skupa pa me zanima ima li neko isustva s tom hranilicom,onako naoko je cvrsta i lijepo izgleda

Mi smo dobili tu Bubu stolicu, super nas sluzi vise od 2 g, i jos uvijek je koristimo. Mozda joj je mana samo sto nema podesavanje naslona, ali i to vrlo kratko potrebno.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

02.08.2009, 22:00

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

dadada pogledaj u Wisi na spratu... imas Cam sjedalice ..
odlicne su a imaju i mrezu ispod za svasta nesto... i nivoe za spusatanje...
negdje sam na ovoj temi postavila fotku Asjine... a sada su jos ljepse jer su malo redizajnirane... cjena 259 km

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.08.2009, 22:02

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja imam hranilicu i do sada je nisam upotrebljavala
po meni je to bacanje para
daj prebaci bebu ovdje pa ondje, nidje veze
Moja mala trci u hodalici, pridje mi, uzme zalogaj i razguli......user posted image  i tako jovo nanovouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

02.08.2009, 22:30

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Ja sam svojoj malenoj kupila u Tl hranilicu Bubu kostala je 150km,meni je super ima podesavanja nazad,2 nivoa za spustanje,korpu nazad za odlaganje stvari,podmetac se moze skidati,ma ljepota,a sto je najbitnije hoce da sjedi u njoj,licno moje misljenje pretjeruju sa cijenama ko da ce dijete samo tu sjediti po citav dan,a ne jesti 5 min i to je touser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

02.08.2009, 22:40

clock-img

Snjeguljica

pencil-img

176

Draga dadada, moja drugarica ima bubu hranilicu koja je koštala 65 KM i prezadovoljna je njome. Koristi je već 2,6 godine. I ja planiram da kupim tu hranilicu kad bude vrijeme. Pa to je samo hranilica, i ne treba da ima položaje, jer neće mi dijete spavati u njoj nego jesti.

clock-img

02.08.2009, 22:47

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Mi imamo neku drvenu hranilicu koja je u stvari kombinacija stola i stolice. Kada je bebi mala bude hranilica - ona visocija stolica, a kasnije se rasklopi i bude stolicica i stolic. Mislim da je marka Drewix Drewex ili tako nesto. Vidjela sam da ih ima u TL.
Ni ja nisam za to da se za hranilice daje mnogo para...

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

02.08.2009, 22:56

clock-img

Anoniman

te bubu sto sam ja vidjela.. jedna je od tako loseg materijala (plastike) ..kako to najbolje da objasnimuser posted image ...tip plastike kada se malo oznojis sto se zaljepi za kozu pa boli kada ustajes...druga je nesto bolja al mi "hafifno" djeluje...nema ni tockove i zapinje prilikom namjestanja polozaja ..to me automatski odbija...One skroz male(koje su inace i najpovoljnije) u mom slucaju ne dolaze u obzir jer je Andrej vec veci od prosjecnih beba njegovog uzrastauser posted image ...polozaji su mi bitni utoliko sto ga vec polako zelim uciti da sjedi s nama za stolom dok mi jedemo

@Visnja...hvala, bum pogledala i u Wizi

clock-img

02.08.2009, 23:03

clock-img

neki

pencil-img

3476

Mi smo dobili hranilicu(kupljena u TL,Bubu) za Seadov 1.rodjendan...Nije bio bas odusevljen hranilicom,ali se navikao da jede u njoj,tako da cemo tu istu hranilicu koristiti i za Saidauser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:26

clock-img

Anoniman

moja kuma je kupila u TL extra hranilicu i to je platila 150 KM..al' to je bilo prije pola godine...ima cak i nuti polozaj sto me odusevilo..al' ja je ne mogu naci a ne pitah je koja je uopste(mislim na marku)..znam samo kako izgleda i gdje ju je kupila. Njezina me fakat odusevila i po cijeni i po karakteristikama i po izgledu... al' nigdje je...zato sam se ja toliko iznenadila ponudom i ujedno razocarala danas u TL-u

clock-img

07.08.2009, 23:41

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

IZVORNA PORUKA: skvo

I ja sam kupila Umi Graco hranilicu sa zabama...user posted image user posted image

I mi imamo Graco, ali kod nas su žirafe i slonoviuser posted image . Nije bila skupa, oko 120 KM. Dobro nas služi.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

Zadnji članci

article-img