Kupila sam sjedalicu u Fis-u..Sutra nam dolazi pa je slikam..Podešavaju joj se visina i naslon, što meni odgovara jer mali još ne sjedi pa je možemo koristiti u razne svrhe. Koštala 155 KM.
03.07.2011, 17:57
lejla80
1495
Evo je..isprobali je i jaaako zadovoljni i cijenom i onim što ona nudi..Znači ima tri visine i naslon joj se može podešavati u tri različita položaja
03.07.2011, 21:18
BBubica
296
e bas mi je drago da si nasla. cini mi se da je ista kao i nasa, samo je nasa plava :) ima tockice i kocnicu moj bebac je imao pet i po mjeseci kad sam ga pocela stavljati u hranilicu, spustim naslon malo i on uziva dok jede :) samo sam skinula ove "tacne" , za sad su mu previsoke
18.09.2011, 13:07
Hanady RR
18727
prenos posta
IZVORNA PORUKA: janje maleno
Imamo 5,5 mjeseci i vrijeme nam je za kupovinu hranilice. Molimo misljenje i iskustva. Koju i kakvu kupiti? I gdje? Hvala.
18.09.2011, 17:42
mala_sa
1353
Mi imamo ovu i super nam je, podesiva po visini, naslon se spusta u 3 nivoa, ima tockice, i jako je stabilna
A 18.10.2010 mamin djecak A10.08.2012 mamina cura
08.10.2011, 14:32
zoee
32
Pozdrav svima!
Je li neko zna gdje se ima kupiti drvena hranilica? Za prvo dijete sam narucila prijateljima iz Njemacke da mi donesu i prezadovoljna sam, puno je drvo i ne zauzima mi pola sobe i moze se znatno duze koristiti, od plasticnih. U BBI su mi rekli da mogu naruciti ali bi me dosla skoro 800KM!!! Ja svoju platila 80 EUR! Vidjala sam jos one sto se mogu pretvoriti u stolic i stolicu kasnije, a to mi nije to. Imam ja jos vremena dok mi bude trebala ali ne bih ljude maltretirala ako ima i kod nas uzeti i ako je pristojna cijena naravno. Hvala unaprijed na odgovorima!
08.10.2011, 14:44
Emica_sa
1463
Ja iskreno nisam nigdje vidila,ali mozda ti se neko javi
08.10.2011, 14:55
Emica_sa
1463
ukucaj bimaco,pa vidi kod njih ima neka drvena
08.10.2011, 15:21
zoee
32
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
ukucaj bimaco,pa vidi kod njih ima neka drvena
Hvala Emica_sa na odgovoru, sada sam bila na njihovoj stranici, pa sam ih i nazvala za svaki slucaj ali nazalost imaju samo onu sto se kasnije pretvori u stolic i stolicu
22.12.2011, 14:48
palachinken
5397
Ima li neko Graco Tea Time hranilicu? Da li je stabilna?
22.12.2011, 14:54
new mama
2578
Ja jedino od ovih stvarcica za djecu nisam hranilicu iskoristila ,ne znam da li je A par puta htjela u nju,bas bezveze potrosene pare,a vidim ovdje jako puno zena je bas iskoristilo i kad sam kupovala mislila sam i kod mene ce tako,ali bas obrnuto,jos ja kupila skuplju,reko nek je kvalitenija,dugo cemo je koristiti,ali nista,e sad cemo je proslijediti od brata malenoj,pa cu vidjeti kakao ce kod njih biti iskustvo
22.12.2011, 14:59
Mya_81 RR
5531
Palačinko, naša je slična, mislim da je Bubu, ovo dolje postolje i nogare djeluju identične. Naša je vrlo stabilna i još uvijek je koristimo.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
hej poslala sma ti na Fb reklamu za polovne stavri kod naše malene ima u ponudi hranilicu dobru a nije skupa fakat
05.01.2012, 00:12
lepetetka
615
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lepetetka
OK Hanady..Hvala
hej poslala sma ti na Fb reklamu za polovne stavri kod naše malene ima u ponudi hranilicu dobru a nije skupa fakat
E Hanady već kupila, neku veče je iz auta virnula, i danas odletila do radnje kontam sigurno se i prodala, kad nije ...Eno sam je oprala i spremna je za moju šmizlu malu A hvala ti draga što misliš na nas
E Hanady već kupila, neku veče je iz auta virnula, i danas odletila do radnje kontam sigurno se i prodala, kad nije ...Eno sam je oprala i spremna je za moju šmizlu malu A hvala ti draga što misliš na nas
18.01.2012, 13:02
Lavić
229
Zoee, ako ti još uvijek treba drvena hranilica, ima u Amku na Mojmilu, košta 95 KM.
23.01.2012, 12:41
zoee
32
Hvala Lavic na informaciji!
Meni vise ne treba i bas sam svakako htjela to ovdje podijeliti. Ja sam nasla u "Djecijem Svijetu" na Ciglanama, sto sam trazila; djecija hranilica, za period od 6mj. pa minimum do skole, drvena sto je meni najbitnije,jako stabilna jer je cijela od punog drveta, ima plocu naprijed na kojoj stoji djeciji pribor,ma perfektna! I jos jedna bitna stavka regularno mi stoji za trpezarijskim stolom tj. ne zauzima mi pola sobe. Platila sam je za gotovinu 145 KM i mislim da sam super prosla, jer su one plasticne, iste cijene, a koriste se puno krace.
02.02.2012, 22:27
lepao
320
Da li iko ima Idea model hranilice od Cam a? To je ona mala sto se zaveze za stolicu...
24.07.2012, 21:26
lepao
320
ima li ikoniskustva sa sf,ex hranilicom?
19.01.2013, 19:26
sanjaa
38
Htjela sam rodici na poklon kupiti hranilicu, neku do 170 KM, pa ima li neko preporuku gdje otici?