Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam nasla u hrvatskoj kosta 1199 kn a muz kaze da je vidio u Mostaru i da koliko se moze sjetiti da je bila 320 maraka i ja bas trazim da kupim ovih dana samo ne znam koju bi
20.05.2010, 22:09
anidla
3683
meni je puno dati 300 KM za hranilicu...ne znam, ali to mi je bas previse....
ja sam vidjela gracovu 299 KM u sarajevu i to mi je preskupo, a takva ista u TL u Karlovcu je oko 170 KM, pa cu najvjerovatnije reci mami i tati da odu do Karlovca i tamo mi je kupe+povrat PDV-a.
20.05.2010, 22:19
Hanady RR
18727
Ja nikako ne kontam šta će mi hanilica sa tri položaja...u njoj se samo jede i to je to...nit će spavat u njoj nit će se zavaljivati da jede. meni je bilo birno sljedeć: pladanj mogu skinuti da ga adekvatno operem, kad ga skinem stabilna kao stolica uz stol da naučim djete da jede za stolom kao odrasli, stabilna, ima kaiševe za vezanje koji je dobro srže, i može se oprati adekvatno sva, lako sklopiva za prevoz (u cilju nošenja na putovanja). sve ovo sam dobila sa bubu hranilicom kao na slici naprijed...jeftina je a zaista ima svrhu svoga postojanja...ja sma dvoje djece na ovakvoj odgojila...jednu sam dobila na babine a ja drugu kupila da ne vozikam svako jutro kod mame dok ih čuva...i evo već 4 godine imam super hranilicu koju svima preporučujem. sada je i jeftinija nego kad sam ja kupovala.
Sve je ovo mami para, sve... koliko samo stavri može se kupiti važnijih i bitnijih za dijete od hranilice sa 3 položaja.
21.05.2010, 01:44
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ja nikako ne kontam šta će mi hanilica sa tri položaja...u njoj se samo jede i to je to...nit će spavat u njoj nit će se zavaljivati da jede. meni je bilo birno sljedeć: pladanj mogu skinuti da ga adekvatno operem, kad ga skinem stabilna kao stolica uz stol da naučim djete da jede za stolom kao odrasli, stabilna, ima kaiševe za vezanje koji je dobro srže, i može se oprati adekvatno sva, lako sklopiva za prevoz (u cilju nošenja na putovanja). sve ovo sam dobila sa bubu hranilicom kao na slici naprijed...jeftina je a zaista ima svrhu svoga postojanja...ja sma dvoje djece na ovakvoj odgojila...jednu sam dobila na babine a ja drugu kupila da ne vozikam svako jutro kod mame dok ih čuva...i evo već 4 godine imam super hranilicu koju svima preporučujem. sada je i jeftinija nego kad sam ja kupovala.
Sve je ovo mami para, sve... koliko samo stavri može se kupiti važnijih i bitnijih za dijete od hranilice sa 3 položaja.
tako je slažem se sa svim
21.05.2010, 08:18
pocahontas
2546
joj ne znam......meni te jeftinije hranilice bas izgledaju klimavo, to je ustvari jedini razlog bio sto nisam uzela tu bubu i sl. hranilicu. klimovo u smilsu ne da ce on ispasti dok sjedi u njoj, vec klimavu u smislu sto ona stoji u sobi, a Cici zuji po kuci naidje na nju i iz sve snage je zadrma (ova Cam koju imamo je bas dobro stabilna i on obilazi oko nje bas kao oko Kabe Boze me oprosti )...obla je sa svih strana, dizajnirana tako da se dijete bas nigdje ne može uštinuti ili povrijediti kada ga u brzini stavljam, ispravljam i kada on dok jede gura ruke u sve moguće rupe ako psotoje ), sto puta je pao i lupio glavom o nju, ali nije se rasjeko ili nesto slicno jer nema od sta. Mene je jako dobro posluzila, i ne bih mogla zamisliti da je bila umjesto ove Cam neka druga, jer bi se fakat surisla na njega kada bi je samo malo zaljuljao.
Podesavanje nivoa u visinu meni nije trebalo iako ima 7 visina, jer mi je lakse da ga hranim dok stojim . Podesavanje nivoa naslona meni je jako koristilo. Naime, mom Ciciju kada se spava, samo ga stavim u to, povalim ga i dijete gleda crtane, odmori se i zaspe ( nakon 5 min cim utvrdi naravno odmah ga prenesem jer bi se sav osafunjao na onoj gumi od stolice ).
< Poruku je uredio pocahontas -- 21.5.2010 8:19:38 >
21.05.2010, 08:19
mala86
2755
ja hranilicu jos nisam kupila,jer sam dobila onu stolnu,pa se jos mislim da li cu i ovu uzimat,ali evo bas gledam imam neki bubu katalog i imaju hranilice neka najobicnija kosta oko 60km,ima pojaseve i posluzavnik
pa onda imaju dvije od 150 i 200km,sa polozajima i podesavanjem visine sjedista,ima i neka drvena za 100km,mislim da bi ovo sve trebalo bit u tl-jer sam ja katalog i uzela kod njih ali u HR
23.05.2010, 11:37
anidla
3683
evo izvjestaja...
jucer smo isli opet u potragu za hranilicom...nasli smo prvo neku od 199,00 km, i super je, ali po meni skupa...onda odemo do TLna Ilidzu, ni jednu hranilicu nisu imali
ali je ciko bo ljubazan i predlozio nam da ako hocemo da narucimo Bubu hranilicu 149 KM, ima polozaje i podesivost visine, i stabilna je...ima i korpu za krompir
narucili smo bez boju, pa ce nam javiti sutra da li ce imati za isporuku...
23.05.2010, 13:38
Visnja RR
15102
Jako je bitno da hranilice nisu klimave i da su na debljim cvrstim nogarrima...
ja sam bubi gledala ali su sve na tankim nogarima.. bebe nekad znaju cirkus da prave na stolici i da se batrgaju i tako mogu da se prevrnu...
Ja cu vjerovtno za par mjeseci prodavati svoju CAMM stolicu koja je kostala oko 250 km... jer Asja vise nece u nju...al hocu da pricekam jos bar malo da vidim kad je prodje ova faza odbijanja i hrane mozda ce tada htjeti i hranilicu... Inace sve do prije 2-3 mjeseca jela je samo u njoj... a onda klik, ni u nju a ni hranu nece... Bar da hoce da sjedi u njoj i da crta...
23.05.2010, 14:40
mama2009
2192
mi smo dobili ovu.....stabilna i jako zanimljiva, intezivna boja, ima vise polozaja korpa za "krompir" mi prezadovoljni
23.05.2010, 15:50
Emica_sa
1463
JA sam kupila peg-perego u Merkuru,stvarno je dobra i extra izgleda.Platili smo je 267 KM
25.05.2010, 17:21
anidla
3683
jel neko cuo za marku ali ne znam tacno bas naziv..nesto kao betardine ili tako nesto? talijanska marka
25.05.2010, 17:56
anidla
3683
bertonne ima li neku njihovu hranilicu?
25.05.2010, 19:17
škorpija
6649
ja sma za tu marku čitala na hrvatskim portalima, nije uopšte loša
25.05.2010, 19:30
IvanaTz
827
IZVORNA PORUKA: mama2009
mi smo dobili ovu.....stabilna i jako zanimljiva, intezivna boja, ima vise polozaja korpa za "krompir" mi prezadovoljni
I mi imamo ovu i super nam je, kod nas je narandzasta... Stabilna je, ni ja ne volim one s tankim nozicama... Kostala 150 KM
25.05.2010, 20:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
jel neko cuo za marku ali ne znam tacno bas naziv..nesto kao betardine ili tako nesto? talijanska marka
mene ova marka asocira na betadine- vaginalete šala mala
jel ovako nesto ... slična mi je ovoj bubu...
< Poruku je uredio Breskva -- 25.5.2010 20:06:12 >
26.05.2010, 08:23
anidla
3683
mi smo jucer kupili hranilicu
kupili istu ovakavu kao sto je breskva postavila sliku, ali je zelene njezne boje (nesto kao boja pistacije, svijetlo zelena sa kombinacijom bez)...bas mi je neutralna i preslatka...
platili smo je 199.90 KM tacno onoliko koliko je mama rekla dati para, ni feninga manje
valja li ovo ista? moja bebace sad uci u 8 mj, i ima oko 10 kg...dakle treba mi neka cvrsta, stabilna i koju mogu duze koristiti...dosad smo koristili gracovu ljulju na kojoj pise da je do 13 kg al je ona vec prerasla...imate li savjet?
03.07.2010, 01:22
Ilhana RR
6113
Leona, sto neprobas kad odes da je uzmes... stavis dijete i vidis dal pase tvojoj bebari? Ja tako vecinom radim sa stvarima koje kupujem mojoj maloj...
hranilicu kad smo uzimali dole ja sam gledala da mi je priblizna povoj sto imam ovdje, nije bilo istog izgleda al iste funkcije ima... moze da se sklopi da bude mala i da se nosi uz sebe ;) moze da se sva opere pod tusem ;) i moze stol ispred da se skoli da bih se moglo privuci stolu skroz... Posle stabilnosti to mi je bilo najprece i zato sam probala stolicu koju sam uzela mojoj smizli prije nego sto smo joj kupili...
Poneses bebaru stavisu u hranilicu i vidis valja li ;)