Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Iskrene cestitke, sve najljepse
cestitke od srca da ste zivi zdravi,mami sto brzi oporavak
Sve cestitke od . Malenom djecaku dug i sretan zibot , a mamici brz oporavak . _____________________________27. 12 2013 BETA 396,1
cestitam sve najbolje bebici , mami brz oporavak da nam sto prije javis kako je sve proslo
Cestitam i zelim vam sve najbolje od srca _____________________________Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)
Cestitamo _____________________________N&N
Čestitam od _____________________________Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.
Najiskrenije cestitke od srca! _____________________________29.07.2011. Harun 30.10.2013. Rijad “Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”
čestitke od srca _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
Cestitam i ovdje draga, sve najbolje _____________________________Ajdin 30.04.2009. Afan 15.04.2014. mamini zivoti
Dobro dosla u klub duplih mama... Cestitam, da vam bude ziv i zdrav... Ponosnoj sestri posebne cestitke... _____________________________“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
iskrene čestitke..... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
Cestitam i ovdje, drugarice! ljubim vas puuuno! _____________________________<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ovdje zaboravismo da se zahvalimo svima na cestitkama I lijepim zeljama. Ljubimo vas moji pilici I ja... _____________________________11.05.2010. Princeza 20.06.2014. Princ "Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"
Iskrene cestitke ! _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja