Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I sama sam takva ,puno radim ,živim u Sa već nekoliko godina,imam društva ,ali teško se svi uklopimo . Međutim ovim putem pozivam sve žene s djecom kod mene na kafu ,imam poprilično veće dvorište ,tata ludi od ljubavi prema svojim princezama je kompletno dvorište uredio toboganima,jamperom ,i sličnim rekvizitima,sad i bazenom ,uglavnom sve je pretvoreno u igralište,i ja sam za druenja,i kod mene može kod god hoće doći s djecom . Bujrum
Lanooooo javi se da pijemo kafu :D
01.10.2014, 16:04
lana32
207
He he ,ma hoću draga ,ne brini ,sad sam u vazi početka s vrtićem ,sva sam napeta ovih dana,a bogami često pomislim na tebe,moramo se dogovoriti ubrzo .
09.11.2014, 11:29
tinky 5
1
Bok kako naci prijateljicu,..bar za kavu i razgovor Imam curicu od 9g..iz Siska sam..imam i tzv.muza Koji nikad nije doma..imam tako reci prijateljice ali one Imaju svoj zivot,rade,putuju itd..ako ima neka mama nek Se slobodno javi!!!!!