cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: POMOĆ ZA DJECU poplavljenih područja

clock-img

20.05.2014, 22:36

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Drage moje, nazalost nisam bila od petka u BiH, kazem nazalost jer nisam ucestvovala u akcijama, ali tu sam, recite sta je sad najneophodnije, hrana, odjeca, lijekovi???Citam da djeca salju svoje igracke i porukiice neznanim drugovima, pa ako ima mjesta mozda i za neku igrackicu da posaljemo, plisanu ili tako nesto...

Pozoriste mladih skuplja igracke od sutra...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

20.05.2014, 23:38

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: R&T@

Drage moje, nazalost nisam bila od petka u BiH, kazem nazalost jer nisam ucestvovala u akcijama, ali tu sam, recite sta je sad najneophodnije, hrana, odjeca, lijekovi???Citam da djeca salju svoje igracke i porukiice neznanim drugovima, pa ako ima mjesta mozda i za neku igrackicu da posaljemo, plisanu ili tako nesto...

Hvala na informacijiuser posted image

clock-img

20.05.2014, 23:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: R&T@

Hvala na informacijiuser posted image

od 10 do 20 h

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

21.05.2014, 10:12

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

mama 2009 možeš li mi poslati br. tel na pp da ti dobacim neke pomoći

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

21.05.2014, 18:09

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.710525452322124.1073741899.475362232505115&type=1

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.05.2014, 20:24

clock-img

mamita 2013

pencil-img

56

Upravo sam zvala koordinatoricu za ove dvije porodice iz Z.polja,rekla mi je da su skupili pun kombi al da ne znaju jos tacno sta tu sve ima,pa da se javim ujutro da mi kaze sta im nedostaje

clock-img

21.05.2014, 20:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

I ja sma upravo kontaktirala iste...dogovrila za krevetić i dušek za bebu...i nešto posteljine za istu..njihovi volonteri dolaze na adresu po istouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.05.2014, 22:50

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=58246

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

22.05.2014, 09:19

clock-img

lana32

pencil-img

207

Imam i ja jedan krevetić za bebu ,htjela sam ga dati mama2009,ali joj nije moglo stati ,te ako imaju ti volonteri koji dolaze po to ,i ako cujete da kome jos treba ,javite mi na pp .

Lea - 19.01 2012
Anabela - 25.02 2013

Ja pjevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar..

clock-img

22.05.2014, 10:27

clock-img

Dalil@

pencil-img

588

lana32, muz i ja u petak, abd, vozimo stvari za Zenicu. Mi cemo dati svoj jogi (nov je skroz) pa bi bilo super da se skompletira nekome sa tvojim krevetićem. Ako ga nisi proslijedila - javi pa se dogovorimo oko prijevoza.

PS. Mi vozimo hranu i sanitarije..ako neko zeli poslati nesto-nekome..javite se :)

I. 01/2008
F. 04/2010

clock-img

22.05.2014, 10:33

clock-img

lana32

pencil-img

207

E odlično ,nisam ga otpremila,jer mama2009 nije mogla da ga stavi u auto . Moja adresa tesanjska 24 ,kod avaz tornja ,poslacu vam na pp ostale podatke ,ja sam na poslu do 4 ,ali nema veze ostavicu vam telefon moga muza,on ce vam dati krevetic

Lea - 19.01 2012
Anabela - 25.02 2013

Ja pjevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar..

clock-img

22.05.2014, 12:09

clock-img

Dalil@

pencil-img

588

Primila pp. Tnx user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

clock-img

22.05.2014, 13:02

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Mya i ja ,s jos jednom zenicom smo juce posjetili trudnicu iz Maglaja u bolnici .Ona ceka da rodi,ici ce kod svoje mame,jer u Maglaj nema gdje(prijeti im kliziste).Kupile smo joj vesa,carapa,dale joj da ima djeparac a za ostatak cemo kupiti sta bude potrebno za bebu.Ona je sva pogubljena,ali kako i nebi bila,s druge strane jedna jako skromna zena.
Ja sam spremila odjecu za bebu,mama2009 ce donijeti jos stvari za nju tako da ce njen muz kad ona aBd rodi doci po to.Jedna zenica iz grupe je obecala kolica,druga nosiljku tako da smo i to objezbjedile.

Hvala svim zenicama koje nesebicno pomazu .Divne ste user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

22.05.2014, 13:54

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Mya i ja ,s jos jednom zenicom smo juce posjetili trudnicu iz Maglaja u bolnici .Ona ceka da rodi,ici ce kod svoje mame,jer u Maglaj nema gdje(prijeti im kliziste).Kupile smo joj vesa,carapa,dale joj da ima djeparac a za ostatak cemo kupiti sta bude potrebno za bebu.Ona je sva pogubljena,ali kako i nebi bila,s druge strane jedna jako skromna zena.
Ja sam spremila odjecu za bebu,mama2009 ce donijeti jos stvari za nju tako da ce njen muz kad ona aBd rodi doci po to.Jedna zenica iz grupe je obecala kolica,druga nosiljku tako da smo i to objezbjedile.

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

22.05.2014, 14:44

clock-img

minie

pencil-img

165

user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

22.05.2014, 14:47

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.05.2014, 14:51

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Divno, drage moje sugrađanke :)

Dalil@, gdje konkretno vozite u Zenici?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.05.2014, 14:58

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

hato i tebi i svim ženama koje us na bilo koji način pomogle, ovu ženu i sve ostale žrtve, što kažu dragi Allah da upiše u sevape i samo na dobro da vrati svima, Amin

clock-img

22.05.2014, 15:06

clock-img

Dalil@

pencil-img

588

IZVORNA PORUKA: palachinken

Palacinko, ne znam tacno. Muz se vec dogovorio s nekim kolegama. Dijele pomoc direktno porodicama koje su u potrebi. Kazu da uzimaju u obzir i ove sto su po okolnim privatnim smjestajima. Zasto?

I. 01/2008
F. 04/2010

clock-img

22.05.2014, 15:06

clock-img

Dalil@

pencil-img

588

Jel ti znas nekoga kome ovaj krevetic i jogi trebaju? Da do tebe dovezemo?

I. 01/2008
F. 04/2010

clock-img

22.05.2014, 15:08

clock-img

henna ze

pencil-img

475

hato možeš li onda i ovaj krevetic ti uzeti za nju...ako nije kome namijenjen drugo?

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

22.05.2014, 15:10

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Dalil@

IZVORNA PORUKA: palachinken

Palacinko, ne znam tacno. Muz se vec dogovorio s nekim kolegama. Dijele pomoc direktno porodicama koje su u potrebi. Kazu da uzimaju u obzir i ove sto su po okolnim privatnim smjestajima. Zasto?

A to me interesovalo, idete na ruke :) Jer CK trenutno ne vrsi raspodjelu pomoci.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

22.05.2014, 15:11

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Dalil@

Jel ti znas nekoga kome ovaj krevetic i jogi trebaju? Da do tebe dovezemo?

Ček da nazovem.

clock-img

22.05.2014, 15:13

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Dalila, hajde javim ti kasnije dok dobijem ovog momka stp je isao u Raspotočje, u te kuce gdje je dosta beba i djece. Sad mi se ne javlja.

clock-img

22.05.2014, 15:15

clock-img

Dalil@

pencil-img

588

ok. Tu sam :)

I. 01/2008
F. 04/2010

Zadnji članci

article-img