Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moja prijateljica je prije trudnoce redovno radila depilaciju intimne zone voskom, a u trudnoci je nastavila, ako ne osjecas ogroman bol mozes bez problema. Ja tek u trudnoci otisla da uradim, a teta me fino vratila, kaze trudnice mogu jedino ako su to i prije obavljale, jer se od bola grcis pa moze doci do kontrakcija,,,
23.05.2014, 00:23
Lilyfee
23
Ja nisam nikad zapuštena,al nisam skroz gola. Sredjeno je sve na 2 mm i glatka bikini zona. Kad idem giniću sve skidam i nije mi to problem jer ne idem svaki dan,al bi mi zbog osjetljive kože i urastanja dlaka u tom djelu baš problem to održavati sad u devetom mjesecu pa ne znam šta da radim. Inače mi muž sređuje sve kako ništa ne vidim od stomaka. Ja ću ko do sad i onda kad osjetim bol valjda budemo u pripravnosti da uradimo brazilku :) Drugo mi ništa ne pada na um.
05.06.2015, 11:25
Nika10
7
Netko koristi novu kremu od Nivee? Hmm.. trazim neku alt_ernativu na sadasnju, jer sam primjetila da dobivam osip.. :S