cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: porod i brijanje dlačica

clock-img

03.04.2013, 23:32

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Moja prijateljica je prije trudnoce redovno radila depilaciju intimne zone voskom, a u trudnoci je nastavila, ako ne osjecas ogroman bol mozes bez problema. Ja tek u trudnoci otisla da uradim, a teta me fino vratila, kaze trudnice mogu jedino ako su to i prije obavljale, jer se od bola grcis pa moze doci do kontrakcija,,,

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

23.05.2014, 00:23

clock-img

Lilyfee

pencil-img

23

Ja nisam nikad zapuštena,al nisam skroz gola.
Sredjeno je sve na 2 mm i glatka bikini zona. Kad idem giniću sve skidam i nije mi to problem jer ne idem svaki dan,al bi mi zbog osjetljive kože i urastanja dlaka u tom djelu baš problem to održavati sad u devetom mjesecu pa ne znam šta da radim. Inače mi muž sređuje sve kako ništa ne vidim od stomaka. Ja ću ko do sad i onda kad osjetim bol valjda budemo u pripravnosti da uradimo brazilku :)
Drugo mi ništa ne pada na um.

<3 Love <3

clock-img

05.06.2015, 11:25

clock-img

Nika10

pencil-img

7

Netko koristi novu kremu od Nivee? Hmm.. trazim neku alt_ernativu na sadasnju, jer sam primjetila da dobivam osip.. :S

< Poruku je uredio Nika10 -- 5.6.2015 11:26:11 >

Zadnji članci

article-img