IZVORNA PORUKA: ferguson
haloooo, cita li iko moj post do kraja. pa i ja to isto radim...ali me trenutno muci skroz druga stvar
mislim da previše brineš..
naime porod kada krene ne ide to tako brzo...savršeno imaš dovoljno vremena da sve ''popraviš'' d abude uredno...
nakon poroda, nema potrebe da brineš o rastu dlačica...naime ako s eporađaš na CR neće te gledati doktori dole ...niko te ne gleda sem pri izlasku imaš kontolni vaginalni pregled...gdje te takošer doktor ne zagleda ''dole''...
nakon prirodnog poroda također nema pregleda do izlaska ( otpilike za 24-48 sati najviše) i smao imaš kontolni pregled vaginalni gdje doktor sa tobom razgovara a rukom izvrši pregled...
u slučaju rasta u ta 24-48 sati neče doći do infeklcije jer nisu to duge niti toliko prpljave dlačice...
dalje...
ti možeš uraditi brazilku ali do poroda sigurno ćeš sama sebi morati to održavati...
ja stavrno nisma išla u slaone u trudnoći i inače sa svamkim tužiranjem to obavljam...tako d anisma imala frke nikave sa istim...
mislim nećeš ni ti kao ni niko do sada ko jeste o tome brinuo...smao opušteno