writing-img

RE: porod i brijanje dlačica

clock-img

06.07.2009, 14:17

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

ok

clock-img

06.07.2009, 14:20

clock-img

NANICA

pencil-img

629

IZVORNA PORUKA: mama alma

pomagao je i muž pri kraju.

Sam svoj majstor user posted image  i potpisujem post iznad (dio posta)user posted image

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

clock-img

08.07.2009, 19:44

clock-img

leona81

pencil-img

6373

moze li neko preporuciti salon gdje mogu uraditi depilaciju a da nije preskupo...i brazilsku...ali da je blizu centra? preporucili su mi f & a ali ne mogu da otvorim stranicu da vidim cijene jer me interesuje i ko jos radi masaze za trudnice pa sam cula da to samo oni rade?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.07.2009, 12:49

clock-img

leona81

pencil-img

6373

anybody?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

23.07.2009, 01:20

clock-img

emica5

pencil-img

2

Eh ovako drage moje. Od svoje 19 godine ja se brijem dole i to totalka, skroz znači. Redovno to radim svakih 5 dana i vjerujte tako već 12 godina. Em je higijena bolja, miris i glatka je stalno. O oralom sexu da i ne pričam, fantazija. Muž je oduševljen i sada kada mi je 34 hefta on me brije i to profesionalnouser posted image

clock-img

23.07.2009, 07:52

clock-img

Hurma

pencil-img

662

IZVORNA PORUKA: leona81

anybody?

ja radim na malti... nisam nikada radila totalku ali kao da i jesam... malkice samo ostane i to za 20 KM, topli vosak, cura prijatna, higijena je ok... to je najbitnije... nije sad ono salon da poludis dobar ali to mi nije ni bitno, da je napucan bilo bi 50 KM a isto bi radili...
vjerujem da je totalka 25... ako te zanima objasnit cu ti gdje je i dati broj da nazoves djevojku i dogovoris termin.... pozz

clock-img

23.07.2009, 07:55

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

ja na pofalicima radim kod cure depilaciju ona to sve kao totalku uradi, pomjeri gacice tamo ovamo i na kraju kaze daj bona ne zezaj vise skini gacice pa da te "ocerupam" kao zenu ....jakpo divna i prijatna....ako si zainteresovana mogu ti broj poslati

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

28.07.2009, 21:42

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja sam bila u f &a i bolilo je uzasno, a dlake rastu brze nego ikada i tu i na nogama...

clock-img

11.10.2009, 11:11

clock-img

aamra

pencil-img

138

IZVORNA PORUKA: tea lana

nalazi se na Alipasinom polju u B fazi a broj  nemam jer je ona meni komsinica tako da ja samo odem, ali cu joj traziti i napisati ti.

Tea lana mozes li i meni posalti br.tel.od te zene. Ja sam u C fazi pa bi mi bas odgovaralo da njoj odem pliiiiz

clock-img

11.10.2009, 11:20

clock-img

bubuli

pencil-img

412

ja isto skidam dole sve vec godinama...jos dok sam djevojka bila u srednjoj skoli doktorica mi je preporucila depilaciju skroz jer sam muku mucila sa sekretom...
nije mogla nikakve vag.da mi da pa je bilo brijacina:) pamucni ves,i pranje sodom i kamilicom...
sve stvar navike...od tada ja nepodnosim nimalo dlacice...svako kupanje skidam sve...
iako sam 32 sedmice mogu jos dohvatiti a i mislim da i zmireci mogu znam napamet..
mm neprilazi boji se hehehe
al voljela bi da u Ze ima salon da rade i to...

clock-img

11.10.2009, 11:26

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Bubuli, ima jedan frizerski salon kod nas gdje ti mogu vaksirati apsolutno sve user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

11.10.2009, 11:29

clock-img

bubuli

pencil-img

412

draga Mia neznam koliko je pametno skidati dole voskom???
ja sam ipak vijerna brijacu...
vosak za ruke,noge,stomak ok...al dole mislim da nije pametno..
u svakom slucaju hvala...
kontam ako do sada sam uspjela to sama i dalje cu...pa vidjet cemo

clock-img

11.10.2009, 11:58

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Pa, da budem iskrena ne znam čime skida user posted image ....ali znam da rade user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

15.10.2009, 19:25

clock-img

de_de

pencil-img

639

Zivjeli ogledalo i brijac. Evo ja sam u 35 sedmici i sve uspijem obrijati sama iako od  stomaka ne vidim nista. 

clock-img

18.10.2009, 19:38

clock-img

aamra

pencil-img

138

Ja sam upravo bila na depilaciji  kod ove tete u B fazi po preporuci tea lane. Stvarno je zena super, svu me je sredila (i tamo dole) za 15 KM. Dobro zena radi i detaljna je. preporucujem je

clock-img

01.11.2009, 15:31

clock-img

leona81

pencil-img

6373

posto depilaciju voskom ne mogu podnijeti na intimnom podrucju a i brijanje jedva, interesuje me koja krema uspjesno skida dlake s tog podrucja i ja cu trebati sa stomaka jer cu ici na carski...noge cu svakako depilirati voskom al ne znam sta cu s tim podrucjem...veet, vitaskin ili nesto trece? inace nemam puno dlaka ali su uzasno jake

clock-img

01.11.2009, 15:36

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ja ti samo mogu reci veet ni u kom slucaju,ja sam probala nije dobra

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

01.11.2009, 15:38

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: reallove

ja ti samo mogu reci veet ni u kom slucaju,ja sam probala nije dobra

pna lafo dok se tusiras sto spadnu dlacice?

clock-img

01.11.2009, 19:19

clock-img

Nenci

pencil-img

382

Za pocetak da vas sve pozdravim. Nova sam, tek sam se uclanila. Inace sam u 24 nedelji i upravo planiram neku depilaciju pa sam procitala vase postove. Ja sam se 2-3 put prije nekad obrijala dole skroz i moram reci da je poslije tri cetiri dana bilo grozno kad su pocele da rastu, svrbilo je uzas. Odtad samo sisam i i uklanjam bikini zonu kremom Afrodita kojom sam zadovoljna. I sad sam htjela tom kremom da odradim sve ali vidjecu jos. Imam osjecaj da bi me dole mnooogo bolilo kad bih radila voskom???  Narocito posto je prvi put user posted image

clock-img

01.11.2009, 19:34

clock-img

Bubana

pencil-img

150

IZVORNA PORUKA: aamra

Ja sam upravo bila na depilaciji  kod ove tete u B fazi po preporuci tea lane. Stvarno je zena super, svu me je sredila (i tamo dole) za 15 KM. Dobro zena radi i detaljna je. preporucujem je

Moze li broj te tete  na pp user posted image
Ja sam u A fazi pa bi mi bilo  zgodno doci do nje

Mama sada ima dva mala mirisna cvijeta ... Asju i Dalal <3

clock-img

01.11.2009, 21:17

clock-img

ena23

pencil-img

2131

IZVORNA PORUKA: Bubana

IZVORNA PORUKA: aamra

Moze li broj te tete  na pp user posted image
Ja sam u A fazi pa bi mi bilo  zgodno doci do nje

I ja hocu broj ove tete!! Ja sam na vojnickom tako da mi ovo pravooooo odgovara. A mogul povesti bbu sa sobom tamo? Od kako se rodio nikud bez njeg ne idem, nemam ga kome ostaviti tokom dana, pa ce jadnik najvjerovatnije samnom i u frizerski i na depilaciju  user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

24.03.2010, 11:46

clock-img

DinaD

pencil-img

47

Cure u 23v sedmici sam trudnoce, crnka prirodna, sto znaci da je maljavost jaca i stalno se brijuckam, cupkam i tako, od kako su nastale, cini mi se.
Interesuje me vase misljenje o depilaciji voskom u trudnoci intime, ali mislim pred porod, da me ne sjeckaju svacim i gdje u Sarajevu mogu da to uradim, bila sam ljeti uvijek u raznoraznim salonima i uvijek ih korigujem kuci kda dodem aparatom jer mi pola preskoce.
Treba mi prvo info da li to smijem i druga ako da gdje, ali da je urdna i detaljna

clock-img

24.03.2010, 11:52

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: DinaD

Cure u 23v sedmici sam trudnoce, crnka prirodna, sto znaci da je maljavost jaca i stalno se brijuckam, cupkam i tako, od kako su nastale, cini mi se.
Interesuje me vase misljenje o depilaciji voskom u trudnoci intime, ali mislim pred porod, da me ne sjeckaju svacim i gdje u Sarajevu mogu da to uradim, bila sam ljeti uvijek u raznoraznim salonima i uvijek ih korigujem kuci kda dodem aparatom jer mi pola preskoce.
Treba mi prvo info da li to smijem i druga ako da gdje, ali da je urdna i detaljna

naravno da smijes, ja sam redovno isla jednoj zeni do pred sam porod. trenutno je ona na operaciji, pa ne radi naredni period, al ako mista drugo ne nadjes do poroda, javi mi se na PP pa cu ti dati kontakt. trebala bi se do tad oporaviti od operacije. inace, ona ima puno trudnica i jako je uredna i fina zena, sve radi u svojoj kuci. ja nisam pristalica salona, nekako mi je to bolje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

24.03.2010, 14:58

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

mene  je depilacija  ono  skroz  bas  bolila..nesto sam pred  porod  bila osjetljiva, ali  sam  uvijek sbrijana  dolje,  svrbilo  bi  ispocetka    kad  bi  raslo,  ali  kad  se naviknes  i redovno uklanjas,    ne bude  tih  problema..tako  da  sam do samog  poroda sama  sebe sređivala  uz to neku  frzuricu  na trokutuuser posted image user posted image ,ono  da  ne  bude  gola  skroz, tako  da  me nisu  oni brijali  kad  sam  tamo  dosla, jer  sam  malo  ja  alergicna  na  sve to i  malo  luda  sto  se  tice  higijene  i  dezinfekcije..  a  sestrama bi  drago  sto  bar  nekad  nisu  morale  nekoga  sređivati.
jest  bilo  malo  zeznuto  od  stomaka..ali  ogledalo  i  dobar    brijac  s  3-4-5 ostrica  je cudo ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

24.03.2010, 15:03

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

kad sma bila trudna meni je to mm sređivaouser posted image , ma lažem i sad to radiuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Zadnji članci

article-img