Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
a tek ona: djeci treba vitamina...grrrr....eto,ne dajite djeci svježe voće već mu uvalite njihov sok-da mu zubi brže odu šta li?!
a i ona: mladići u stanu,neko zvoni,jedan gleda kroz špijunku i vidi samo nečije bijele zube?!Damire traži te neka od tvojih djevojaka....Damir niđe veze a ta djevojka mu mati-poruka:operite zube našom pastom i izgledat' ćete 30 godina mlađe?! wtf?!Još pastu zovu antiage...cccc...Dođe mi da tužim kanal koji je pušta...sutra će mi dijete gledat' ove nebuloze
a moj favorit je oduvijek bila ona za uloške gdje cura uđe u toalet masne kose ,uđe u kabinu-stavi uložak i izađe friško okupana i isfenirana Kontam koji sam ja levat' pa perem kosu
mada samo za zezanciju nije loša ni ona : mama hoću kakiti kod Damira(opet neki Damir,valjda što je međunarodni)-posebno ako imate drugaricu koja ima momka isa istim imenom pa je pilate:kakiš li ti kod Damira?!Hahahaah
01.07.2010, 07:08
rose 87
1427
joj "kosmodiks" je vodeca u najgorim,meni najbolji dio:"ruzno je rec ja nisam mogo nikog gledat ni zenu ni djecu nikog"... ili "meni su oci ispadale od bolova"
.... žena moja i ona je iz Tehno marketa! A kod komšije......i bla bla bla.... UŽAS!!
Grrrr..... Koji kretenizam
02.07.2010, 00:00
sporty mamaa
3211
Meni je najzesca ona kad zena i opere i ofarba i osusi kosu za 10 minuta I one zvake kobalt, dobro upakovane, kostaju 2 km a slatke nikakve, zali Boze para, ja mislila sad kad je stavim usta osjeticu snagu i svjezinu
06.09.2010, 10:51
mala86
2755
nije reklama ali isto traje kratko "Lanina vremenska prognoza"-meni uzas
06.09.2010, 11:00
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: mala86
nije reklama ali isto traje kratko "Lanina vremenska prognoza"-meni uzas
ja stvarno ne znam kome se ono sviđa
06.09.2010, 11:07
M kao Mama
5536
Lana, ja ono uopšte ne kontam, jel ono neka parodija ili šta već,
a reklma ima za onaj muški gel za tuširanje, a kako se ona zove, niđe veze
A, kako zaboravih onu nanu/baku na Kosmodisku, to se sputa niz tobogan, samo gledam kad e se polomiti pa je ni Ortopedija ne sastavi
< Poruku je uredio mama alma RR -- 6.9.2010 11:08:30 >