cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Najgora reklama

clock-img

01.07.2010, 07:07

clock-img

lillyy85

pencil-img

331

a tek ona: djeci treba vitamina...grrrr....eto,ne dajite djeci svježe voće već mu uvalite njihov sok-da mu zubi brže odu šta li?!

a i ona: mladići u stanu,neko zvoni,jedan gleda kroz špijunku i vidi samo nečije bijele zube?!Damire traži te neka od tvojih djevojaka....Damir niđe veze a ta djevojka mu mati-poruka:operite zube našom pastom i izgledat' ćete 30 godina mlađe?! wtf?!Još pastu zovu antiage...cccc...Dođe mi da tužim kanal koji je pušta...sutra će mi dijete gledat' ove nebulozeuser posted image

a moj favorit je oduvijek bila ona za uloške gdje cura uđe u toalet masne kose ,uđe u kabinu-stavi uložak i izađe friško okupana i isfeniranauser posted image Kontam koji sam ja levat' pa perem kosuuser posted image user posted image

mada samo za zezanciju nije loša ni ona : mama hoću kakiti kod Damira(opet neki Damir,valjda što je međunarodni)-posebno ako imate drugaricu koja ima momka isa istim imenom pa je pilate:kakiš li ti kod Damira?!Hahahaah

mama je glagol od glagola RADITI ;)

clock-img

01.07.2010, 07:08

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

joj "kosmodiks" je vodeca u najgorim,meni najbolji dio:"ruzno je rec ja nisam mogo nikog gledat ni zenu ni djecu nikog"...user posted image user posted image ili "meni su oci ispadale od bolova" user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

01.07.2010, 07:10

clock-img

lillyy85

pencil-img

331

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

.... žena moja i ona je iz Tehno marketa! A kod komšije......i bla bla bla.... UŽAS!!

Grrrr.....user posted image  Koji kretenizam

mama je glagol od glagola RADITI ;)

clock-img

02.07.2010, 00:00

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Meni je najzesca ona kad zena i opere i ofarba i osusi kosu za 10 minutauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I one zvake kobalt, dobro upakovane, kostaju 2 km a slatke nikakve, zali Boze para, ja mislila sad kad je stavim usta osjeticu snagu i svjezinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2010, 10:51

clock-img

mala86

pencil-img

2755

nije reklama ali isto traje kratko "Lanina vremenska prognoza"-meni uzas  user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

06.09.2010, 11:00

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

IZVORNA PORUKA: mala86

nije reklama ali isto traje kratko "Lanina vremenska prognoza"-meni uzas  user posted image user posted image user posted image

ja stvarno ne znam kome se ono sviđa user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

06.09.2010, 11:07

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Lana, ja ono uopšte ne kontam, jel ono neka parodija ili šta već,

a reklma ima za onaj muški gel za tuširanje, a kako se ona zove, niđe veze

A, kako zaboravih onu nanu/baku na Kosmodisku, to se sputa niz tobogan, samo gledam kad e se polomiti pa je ni Ortopedija ne sastavi

< Poruku je uredio mama alma RR -- 6.9.2010 11:08:30 >

Zadnji članci

article-img