Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja to rijesim za noc... 2 limuntosa istreses u casu vode promijesas kasikom i naspes u peglu, ostavi da prenoci, sav kamenac se istopi vidjeces zuta voda bude...pozdrav
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
08.01.2013, 09:10
Fleks
39
A hoce li onda poslije ostavljati zute fleke na odjeci il ce ispariti?
09.01.2013, 17:24
mamin_zivot
377
K-asnije napunis peglu cistom vodom ukljuci je neka ispari, ne ostavlja fleke.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
14.01.2013, 22:20
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: Targus
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Zene ...imam problem s peglom...mm pokusao da pegla i naravno okrenuo na najvecu tem. za komad odjece za koju je trebala duplo manja temp. i sad je pegla crna ..kako ocistiti**???????
Ja imam isti problem, pegla sa keramickim dnom..probala sam sa soli, zagrijes peglu do maksimuma , protrljas sa soli i prepeglas preko stare krpe, peskira stagod..dosta je spalo, al nije sve..sirce ne ide, gornja strana spuzve ne moze jer bi izgrebala..ako ko ima bolje rjesenje bila bih zahvalna :)
isti sam problem imala ...probala sve i svasta na hladnu peglu Maloprije sam uzela i polako...zagrijala peglu koliko mogu drzati krpicu na njoj...naprskala uno(onaj tisalov proizvod) ala dax...spuzvicu okrenula grubu stranu i trljala..dodavala malo vima i sve spalo..... eno je sija se samo tako....a bas je bila
14.01.2013, 22:21
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: mamin_zivot
Ja to rijesim za noc... 2 limuntosa istreses u casu vode promijesas kasikom i naspes u peglu, ostavi da prenoci, sav kamenac se istopi vidjeces zuta voda bude...pozdrav
pa naravno da ce biti zuta kad je limuntos zut
18.01.2013, 11:34
Fleks
39
IZVORNA PORUKA: mamin_zivot
K-asnije napunis peglu cistom vodom ukljuci je neka ispari, ne ostavlja fleke.
Super, moram to probat, hvala
18.01.2013, 11:41
Targus
32
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: Targus
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Zene ...imam problem s peglom...mm pokusao da pegla i naravno okrenuo na najvecu tem. za komad odjece za koju je trebala duplo manja temp. i sad je pegla crna ..kako ocistiti**???????
Ja imam isti problem, pegla sa keramickim dnom..probala sam sa soli, zagrijes peglu do maksimuma , protrljas sa soli i prepeglas preko stare krpe, peskira stagod..dosta je spalo, al nije sve..sirce ne ide, gornja strana spuzve ne moze jer bi izgrebala..ako ko ima bolje rjesenje bila bih zahvalna :)
isti sam problem imala ...probala sve i svasta na hladnu peglu Maloprije sam uzela i polako...zagrijala peglu koliko mogu drzati krpicu na njoj...naprskala uno(onaj tisalov proizvod) ala dax...spuzvicu okrenula grubu stranu i trljala..dodavala malo vima i sve spalo..... eno je sija se samo tako....a bas je bila
Super, bas ti hvala! Ja sam sve pokusala, na kraju sam se pomirila da nece bit cista..probam ovo obavezno
14.09.2013, 22:40
salmy
5830
Maloprije peglala i odjednom voda smedja..pogledam kamenac se skupio ..kako ocistiti bez sode i limuntosa....ima onaj hepek za cistiti ali ne fercera Pegla je Roventa..poprilicno nova