Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Slastičarna Delicie di Sendi traži osobu za rad u šanku na poslovima posluživanja pića i slastica. Prijave sa kraćom biografijom i kontaktom slati u inbox ili na mail anisadziho @ gmail.com
"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "
01.09.2013, 19:13
nur al ayna
31
Potrebna pedijatrijska sestra za rad u vrticu. U pitanju je zamjena radnice koja ide na porodiljsko, s mogucnoscu zasnivanja stalnog radnog odnosa. Vise informacija na pp
01.09.2013, 22:11
T_A_J_A
184
nur al ayna koji je grad u pitanju? ja sam nezaposleni prof. predskoslkog odgoja i obrazovanja...
02.09.2013, 08:12
nur al ayna
31
Vrtic je u Sarajevu
02.09.2013, 10:20
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: nur al ayna
Vrtic je u Sarajevu
jel uslov hidžab
02.09.2013, 19:54
nur al ayna
31
IZVORNA PORUKA: mama_alma
jel uslov hidžab
Nije, ne vidim bas vezu izmedju to dvoje. Uslov je zavrsena medicinska skola, usmjerenje pedijatrijska sestra. Radno iskustvo pozeljno, ali nije obavezno. Lijepo bi bilo zbog radnog vremena (prva smjena od 6:30) da buduca uposlenica zivi na relaciji Vogosca - Centar (vrtic je na podrucju opcine Centar)
03.09.2013, 08:48
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: nur al ayna
IZVORNA PORUKA: mama_alma
jel uslov hidžab
Nije, ne vidim bas vezu izmedju to dvoje. Uslov je zavrsena medicinska skola, usmjerenje pedijatrijska sestra. Radno iskustvo pozeljno, ali nije obavezno. Lijepo bi bilo zbog radnog vremena (prva smjena od 6:30) da buduca uposlenica zivi na relaciji Vogosca - Centar (vrtic je na podrucju opcine Centar)
Pa, izvinjavam se, ali VAš nick me asocicaro na ustanovu koja dio vašeg nika nosi u svom nazivu, tražili su odgajateljice, vaspitačice, spremačice i kada se ode na razgovor jedan od uslova je da se mora nositi marama, zato am i pitala, hvala na odgovoru pa ćemo vidjeti
Ovo je honorarni posao, ali se može zaraditi. Nećete se obogatiti od ove love, ali dobro pogura.
Mozete li mi Vi reci nesto vise o ovom prije nego se prijavim, nezaposlena sam pa svaki dinar je dobrodosao i unaprijed hvala :)
03.10.2013, 16:12
d.dita
299
Zna li neko kako je raditi u merkatoru, plata i ostalo? Hvala!
24.10.2013, 14:12
Crnkica
130
Jedno pitanje: Dali je neko od vas surađivao sa tvrtkom Palčić iz Hrvatske preko koja je posrednik za poslove sa američkim firmama.Radi se o firmama koja se bave poslovanjem preko interneta sa ljudima iz cijelog svijeta.
Saradnici rade u kućnom ambijentu,zavisi o kojoj se firmi radi,jer je širok spektar poslova,uslovi su bili odlični,kao i zarada,većina firmi je na tenderima jer više ne posluju..Moja prijateljica je pravila božićne ukrase preko AngelPin i dobro zarađivala,ja sam bila ušla u taj posao međutim,za kratko vrijeme,firma se raspala..Dali neko zna koliko je,još firmi ostalo da rade i dalje??
25.10.2013, 10:58
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: d.dita
Zna li neko kako je raditi u merkatoru, plata i ostalo? Hvala!
ako ti jos trebaju informacije javi se na pp
01.11.2013, 12:40
Dunje i Kolaci
24
Narode,javljajte ako cujete za bilo kakav oglas,ja ponovo trazim posao
Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
01.11.2013, 19:01
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: Crnkica
Jedno pitanje: Dali je neko od vas surađivao sa tvrtkom Palčić iz Hrvatske preko koja je posrednik za poslove sa američkim firmama.Radi se o firmama koja se bave poslovanjem preko interneta sa ljudima iz cijelog svijeta.
Saradnici rade u kućnom ambijentu,zavisi o kojoj se firmi radi,jer je širok spektar poslova,uslovi su bili odlični,kao i zarada,većina firmi je na tenderima jer više ne posluju..Moja prijateljica je pravila božićne ukrase preko AngelPin i dobro zarađivala,ja sam bila ušla u taj posao međutim,za kratko vrijeme,firma se raspala..Dali neko zna koliko je,još firmi ostalo da rade i dalje??
ukoliko dobijes kakvih informacija, i meni bi dobro dosao ovakav poslic :)
10.11.2013, 20:32
remzy
1380
BESPLATNO UKLJUCENJE u jednu od najuspijesnijih kompanija kozmetike,licne higijene ,modnih dodataka...u svijetu ,ORIFLAME KOMPANIJA .. Ocekuje vas dosta poklona i zarada od 6KM do 1000 KM ,svake 3 SEDMICE...Zelite raditi,biti sam svoj sef, imati svoje radno vrijeme i raditi s ljudima kojima zelite , javite se ...