Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
masallah,djecice cestitke presretnim roditeljima a bebici dug i sretan zivot(puno,puno zdravlja) _____________________________23.4.2008 dosla je moja esmica pjesmica
cestitam od srca, maloj bebi zelim najljepse djetinjstvo u sretno odrastanje, a mami puno ljepih trenutaka i porodicne srece....pusaaa _____________________________Ishak, 30.12.2003.god. Lamija, 15.02.2009.god.
Draga moja, iskrene cestitke, a maloj princezi sve najbolje u zivotu!!! [/quote] _____________________________Prestanemo li davati ljubav vise je ne mozemo ni primiti--ne primamo li je nemamo sta davati...
Čestitam od srca !!! Jedva čekam da čujemo kako je porod prošao ! Meni je termin za 4 dana, jedva čekam !!!
hvala puno na lijepim zeljama i cestitkama _____________________________Boze, olaksaj, nemoj otezati, Boze, svaki nam posao zavrsi sretno, Uslisaj Boze!
cestitke i od mene _____________________________Upoznajte Lornu http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/
Cestitke i od mene,sve najbolje
sve najbolje i od mene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
cestitamo _____________________________15.06,2008 najjda dosla na svijet
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...