Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pošto sam imala zakazan CR, večer pred porod radili su mi klistir. KAd su me zvali i ja sam skinula gaćice i obukla spavačicu. Poslije klistira sam trčala do WC-a i baš mi je bilo zgodno što nemam gaćice, samo zadigla spavačicu i "ta-da" (što neko reče ). Samo me bilo strah da, poslije klistira, dok trčim niz stepenice sa ogromnim stomakom, ne padnem ili da štagod ne krene niz none... Ipak, dobro sam prošla.
15.11.2012, 10:18
malena sharena
1196
Meni je vala klistir ostao u ruznom sjecanju, nije me bolilo, vec sam vise puta trcala u wc pod jakim trudovima, jedva se oprala i bez obzira na to opet je bilo zijana na izgonu.
15.11.2012, 10:21
veeseelaa
20552
dok sam imala jake trudove ustadoh sa stola i šetam po sobi, i piški mi se rekoh babici meni se piški, kaže ona upiški se ovdje i ja tako....
15.11.2012, 10:25
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
dok sam imala jake trudove ustadoh sa stola i šetam po sobi, i piški mi se rekoh babici meni se piški, kaže ona upiški se ovdje i ja tako....
Ja sam stalno govorila da imam nagon za u WC, babica mi veli samo ti lezi i tiskaj to su ti kontrakcije, ubrzo ces se poroditi
15.11.2012, 10:26
malena sharena
1196
Gdje bona? Po podu? Meni su kateter stavljali, e to me je bolilo nenormalno, imala sam trudove pod dripom, kosti mi se rastavljaju, a ona babica mi kateter stavlja
15.11.2012, 10:26
Vinetu
872
OT - Što tebe hoće to s piškenjem... (sjetih se one tvoje avanture sa Ajšom u nekoj prodavnici )
15.11.2012, 11:03
Teddy Bear
425
ni meni taj klistir nije bio problem no ne znam, ja sam došla toliko uzbudjenja zbog prinove da su mogli da me klistiraju 5 puta čak sam u prijemnoj skinula gaćice ne znam šta mi bi, mogla sam bar do sale biti u njima
Tako sam se i ja na prijemu odmah raspremila, tako mi rekose, sve skinula, predala mm, uradili mi klistir, i pravac sala... a klistir, nista posebno.
15.11.2012, 11:06
Teddy Bear
425
Zaboravih, popiskila sam se i ja jednom pored stola, na neki zeleni carsaf, nisam mogla nigdje drugo, prikljucena indukcija, i niko mi nista ne rece, kaze cistaca ma neka si ti sine, slobodno Boga mi su me pazili k'o da sam imala stelu
15.11.2012, 11:49
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Vinetu
OT - Što tebe hoće to s piškenjem... (sjetih se one tvoje avanture sa Ajšom u nekoj prodavnici )
a tada je Ajša piškila
15.11.2012, 11:50
veeseelaa
20552
Gdje bona? Po podu? Meni su kateter stavljali, e to me je bolilo nenormalno, imala sam trudove pod dripom, kosti mi se rastavljaju, a ona babica mi kateter stavlja
da po podu a prilikom tiskanja i samog izgon bebe su mi metnuli kateter....