IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mi nije ni jasno kako dodjoh ja na temu obrade ovdje, jer zaista ja sam u svojoj okolini primjer jedne situirane,vesele i žene urednog života, bez imalo pritisaka od bilo koga a ponajmanje od svekrvi,što bi bilo i nenormano skroz
Tome se i ja cudim..zato mi nije jasno zasto su ti razlicita misljenja..
naravno da odsituacije do situacije koje žene iznose kao problem sa sveki ja i dajem mišljenja,svakako ona ne mogu biti ista
ta ako je sveki tlači, naravno da ću napisati odjebi budalu i navesti primjer kako ja sa sveki imam distancu za odredjene stvari itd
recimo ja kad ružim Ajšu moji svekijevci mogu samo da šute i vozdra
to što smo iftarili dan prije im ne daje za pravo da se petljaju u odgoj moje djece
zatim moja Ajša nikada nije sišla kod njih tek tako, nema odi mi dodji mi jer smo u istoj kući, zna se red, kad se kome ide i sl
il da recimo sveki kao što vidim kod nekih okolnih primjera dodje i uzme Esmu u naručje i nonšalatno sidje u svoj sprat,to se ne može desiti a to oni ne bi ni pokušali jer su me za ovih sedam godina upoznali
jednom su probali odvesti Ajšu na taj način,dok je bila bebica hahah pa je moj gnjev pokazan
i zbog tih mojih stavova neko bi rekao da smo ja i sveki u zavadji? Bože Petra
imati stav ne znači biti u lošem odnosu s ljudima oko sebe,smatram da je imanje stava upravo suprotno