IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: bebacha
kuca-ima vise posla nego oko stana i sve sto ide s tim.al kuca je velika prednost u odnosu na stan,po mom misljenju
Od vajkada je kuća bila luksuz i meni to čak ni nema smisla porediti jer su to totalno različite dimenzije u pitanju.
slažem se. a što se tiče ulaganja u kući ne znam koja su to ulaganja ,kad jednom napraviš ako praviš da valja napravio si za cijeli život . otkad sam se udala jedini ulog u kuću mi je bio krečenje.a i stanovi se kreče. imam veliku okućnicu,kupatilo s tuem i kadom,soba 5,vrt,par bašta,livada,imam dijete gdje prošetat,nije prometno,škola blizu,prodavnice,tržni centri isto.ma milina. još aBd jednog dana bazen napravim
zamili...naparviš je 1986 i samo je krečiš....
nemoj me zazat...kod moje mame sve je po PS ...
al sestrp jedna ona gumica na slavini ode...odu sve...samo 5 hala i 3 kuhinje da gumice na armalovim česmama prpmjenim ...meni odmah dobro nije
et sreća naučile smo to mi ženske mjenjat sma ebez majtora pa bar dnevnicu smo petobanku znale uštedit...
a na kući mjenjaj krov, pa oluke, pa fasada ponovo, pa oograda od balkona...
pa demode mi mami pločice u kihinji daj nove...taman promejniš te ona bi malo WC sredila...
pa taman to uradim...ona bi malo namještaj menjala...
taman to uradim...dotrajala ograda okolo avlije...
taman to uradim popucale keramičke plože u avliji na dva -tri mjesta...
ma hajde...
a da ti kažem i taj bazen ti je velika obaveza
mi imamo ono napuhano veliko čudo...pa za njega punjenje vodom svako 4 dana po 1000 litara...
a gdje je hlor i milion karafeka da bude čist..
a struja za filter...
ma znaš šta dođe mi da ga izbušim nožem kad vidim račun 80 Km za karafeke u njemu da s eko ne razvoli do vode
stan je jeftiniji 100% za živjet u njemu...
al kuća je rahatluk to stoji