IZVORNA PORUKA: Iman83
Dede, po tom što mi ti reče za izgradnju kuče od 120 m 2 trebam 76000 km, ako je tako to nije puno, al gdje projekt, pa dozvole, pa zemlja....joooooooooojjjjjj!
ma kkavi 76...da je središ po ovoj cjeni i izgrade ti oni bome bez 150 hiljada nema te...a za tu lovu fin stančić da se uzme...i što kažeš..namješten useliš...
mislim uvijek u životu možeš započet i vikendicu...al majkemi ljudi ja u nekretnine vjerujem, imam ih al sve to zahtjeva lovu za odražavanje...
mi imamo vikendicu, pa imama dedinu kuću ( mama jedina nasljednica) bože me oprosti nit ko živi nit mi idemo ( nekamao kad čovječe od ovolikih kuća po sarajevu9 al jel ja zakoračim tamo ja sam 500-600 Km potrošila..il mu curi bojler...il mjenjaj gumice na slavnima, il nešta voda zeza pa kopaj...il stuju paušal plati za nekoliko mjeseci...ama rupe bez dna. ja stavrno kontam za lovu koju stalno i iznova ulažemo u kuće mogli smo ko hadžije živjet mirno ...
nama vazad nešto u kući ''obaveza''...ja taman zavšim nešto...a oano drugo se nadoveže...
eto sinoć kod mame pričamo...ona kaže treba renovirat totalet...lijepa je to kuća 86 napravljenja al zaista wc zahtjeva već renoviranje...najmanje 8 hiljada to će nas doći kod mame...ne mogu joj reći e ne pada mi na pamet...a ne mogu ni reći vala mama to na je prvo na proljeće...jer i kod nas kući na porljeće milion obaveza