Žene moje drage,
samo da vam skrenem pažnju da ova radnja koja se zove "My Secret, Victoris's Secret" nema apsolutno nikakve veze sa VS u Americi i nemojte slučajno da se zaletite pa da kupite tamo išta, to je sami dupljak.
Lično naručujem veš i grudnjake, kao i cipele i džempere i pantalone itd. iz VS godinama i znam o čemu vam pričam.
Prvo, VS je poznata po svojoj Pink kolekciji i ta pink boja je vrlo specifična. Ova pink boja u ovoj radnji nema nikakve veze sa originalom, nego je njena blijeda kopija.
Drugo, VS nema nijednu radnju van USA, to je jednostavno njihova politika firme, što opet govori o čemu se ovdje radi. Kolegica i ja smo im slale e-mail u kojem smo im dale prijedlog da bi željele otvoriti VS u Sarajevu i da nam daju sve potrebene informacije o tome, a onda su nam i odgovorili da im je zao sto nas moraju odbiti, jer je njihova politika firme da VS radnje se mogu otvarati samo u Americi.
Treće, u ovoj radnji u Sarajevu su nabili tolike cijene da to nije normalno. Cijena jednih gaća je 169 KM.
Ako odete na VS website, vidjećete da su najskuplje gaće nekih 30-40 $ i to govore šest jezika.
Četvrto, VS vrši dostavu u BIH na vašu kucnu adresu. Na narudzbu do 75$ ćete platiti poštarine oko 40$ i dobićete originalnu robu.