Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo par ideja za igranje. Samo treba izabrati i otvoriti novu temu.
*Kaladont, ali u slikama. Znaci umjesto rijeci, postaviti sliku - po mogucnosti sto manju, da se lakse tema otvara.
*Pravljenje recenice od rijeci: Igra se tako da od ponudjene rijeci napisete recenicu, a onda zadate rijec iz te recenice za drugog igraca. Npr. Nebo je plavo. Rijec: plavo
*Anagram/premetaljka: ono premecu se slova u rijeci, pa se mora pogoditi koja je rijec u pitanju
13.10.2009, 15:17
acudesa
7725
hajde Adana, otvori nam, ova je druga dobra
13.10.2009, 15:37
acudesa
7725
tako mi se igraju ove igrice, ali Adana je malo zauzeta, mila čekamo te, tvoje ideje su za 10 ne može ih sad neko koristiti
13.10.2009, 15:49
Adana
2777
Hvala hvala! Eno tema otvorena. I btw, ideje nisu moje, igre vec postoje.
13.10.2009, 17:18
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Adana
Hvala hvala! Eno tema otvorena. I btw, ideje nisu moje, igre vec postoje.
da, ali si se ti dosjetila
17.10.2009, 12:50
amela.srce
110
1. Vaše ime: Zana 2. Riječ od 4 slova: babo 3. Muško ime: Denis 4. Žensko ime: Amela 5. Zanimanje: Domacica 6. Boja: neboplavna 7. Nešto što nosite: Trenrku 8. Hrana: pizza 9. Nešto što se može naći u WC-u :toaletpapir 10. Mjesto : Pariz 11. Razlog kašnjenja: Hmmm neznam 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Stvarno!? 13. Film: ? 14. Nešto što pijete: Caj 15. Muzička grupa: hari mata hari 16. Životinja: ker 17. Naziv ulice: rue amboise 18. Marka auta: audi 19. Naziv pjesme: volimte (Dado polumenta) 20. Glagol: Hocu
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti?: 13