Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: ElmaB Draga moja, iskrene cestitke tebi i tvom muzu, a maloj princezi zelim dug i sretan zivot!!!
sve čestitke roditeljima! _____________________________alex ima 4 godine 2.5.2009 stize nam druga beba :)
Čestitam _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
Čestitke roditeljima a bebi dug i sretan život
Cestitam zelim ti brz oporavak i maloj bebici sve najbolje u zivotu. [/quote] _____________________________Prestanemo li davati ljubav vise je ne mozemo ni primiti--ne primamo li je nemamo sta davati...
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...