cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?

clock-img

16.05.2011, 21:13

clock-img

_Brown_Lady_

pencil-img

28

Pa baš zbog toga i ćutim. Nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć, niti u kojem grmu se krije zec! user posted image

● Ne iskačite iz vlastite kože, drugu nećete naći po mjeri❢

clock-img

17.05.2011, 08:31

clock-img

Leki76

pencil-img

26

IZVORNA PORUKA: koka i po

ne zamarajte se takvim stvarima.
niko ne zna sta bi bilo kad bi bilo...dok se ne desi.

Mislim da si potpuno u pravu. Nikad ne reci nikad. Nije sve ni crno ni bijelo, situacije mogu biti razlicite, iako za prevaru nema opravdanja. Razvedi se ko insan, pa idi hodaj.

clock-img

17.05.2011, 11:19

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja lično poznajem ženu čiji je muž silovao djevojku i ona nakon toga ostala s njim u braku.... nije luda, mislim ne izgleda tako, privređuje i lijepa je žena ali malo vaspitana u duhu da je brak svetinja
u pohode s njenim suprugom išao je i njihov rođak kojeg je žena ostavila odmah nakon tog dešavanja
Čula sam priče da nije trebala user posted image  zamislite kako ljudi razmišljaju?? a obje žene su jako lijepe, Boga mi bi im mnoge pozavidjele, baš onako aktraktivne al šta je to u glavi ove koja je ostala u braku ptice znaju
da bi stvar bila gora, nakon izlaska iz zatvora ubrzo je našao ljubavnicu i sa njom bio u "ozbiljnoj vezi" da bi ga njegova zena i njegova mati uhvatile na djelu dok su njih dvoje iskakali kroz prozor user posted image
i to mu je oprostila, naravno

< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.5.2011 11:20:00 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 12:19

clock-img

aida80

pencil-img

62

majko moja mila... pa to ko' u filmovima ccccccc. e svega Bozijoj basci...
ali, eto, svakom svacije.....

clock-img

17.05.2011, 12:33

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ja ovakve priče ni u filmovima nisam gledala, a nekamoli u stvarnom životu.user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

17.05.2011, 12:45

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Nikad covjek ne moze tacno znati kakav je ko? bracni par naizgled ok,pametni kulturni skolovani......a sa druge strane cirkus.Pisala sam bas ovdje nekad da sam imala komsinicu ( dvoje divne djece,muz laf,ona lijepa....imaju dobre poslove bla bla......) ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene)user posted image user posted image user posted image  i to traje godinama......
Ili su ljudi totalno pukli,ili se furaju na zapad....ili je sve otislo u 3 pmuser posted image user posted image
Ali cudan neki vakat dosao,da neznas sta  komsija misli o tebi,ili protiv tebeuser posted image   

clock-img

17.05.2011, 13:02

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ja ovakve priče ni u filmovima nisam gledala, a nekamoli u stvarnom životu.user posted image

e tako ti je to.... i još ih neki dan sretnem u Konzumu, ona nekako oborlla pogled a on sav pun sebe piiiih
mnogi ih znaju al ne znaju situaciju cijelu....
nikad neznaš ko je kakvom belaju user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 13:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene) i to traje godinama......

misliš na sex sa dvije žene??

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 13:06

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene) i to traje godinama......

Ma ja,ako ona hoce da nađe djevojku/zenu,ili ce on dovesti neku.Tacno mi je zao,ali covjek se ne moze mjesati u tuđi zivot

clock-img

17.05.2011, 13:08

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Nek se hebu izmedju sebe, ako im je stalo do toga. Meni su gore te zene sto ostaju sa takvim kretenima. Pa ce te iste zene kad ostare, reci za sebe kako su imale teeeeeeeeezak zivot. Ma mrs.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

17.05.2011, 13:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: salmy

Nikad covjek ne moze tacno znati kakav je ko? bracni par naizgled ok,pametni kulturni skolovani......a sa druge strane cirkus.Pisala sam bas ovdje nekad da sam imala komsinicu ( dvoje divne djece,muz laf,ona lijepa....imaju dobre poslove bla bla......) ali njen muz zeli jos jednu djevojku u krevetu pored svoje zene)user posted image user posted image user posted image  i to traje godinama......
Ili su ljudi totalno pukli,ili se furaju na zapad....ili je sve otislo u 3 pmuser posted image user posted image
Ali cudan neki vakat dosao,da neznas sta  komsija misli o tebi,ili protiv tebeuser posted image   

Hahahha bas cirkus al na zapadu nema harema...

clock-img

17.05.2011, 13:14

clock-img

Anoniman

ja lično poznajem ženu čiji je muž silovao djevojku i ona nakon toga ostala s njim u braku.... nije luda, mislim ne izgleda tako, privređuje i lijepa je žena ali malo vaspitana u duhu da je brak svetinja
u pohode s njenim suprugom išao je i njihov rođak kojeg je žena ostavila odmah nakon tog dešavanja
Čula sam priče da nije trebala user posted image  zamislite kako ljudi razmišljaju?? a obje žene su jako lijepe, Boga mi bi im mnoge pozavidjele, baš onako aktraktivne al šta je to u glavi ove koja je ostala u braku ptice znaju
da bi stvar bila gora, nakon izlaska iz zatvora ubrzo je našao ljubavnicu i sa njom bio u "ozbiljnoj vezi" da bi ga njegova zena i njegova mati uhvatile na djelu dok su njih dvoje iskakali kroz prozor user posted image
i to mu je oprostila, naravno

Cuj nije luda a vala nijeni normalna, zivjeti sa siledzijom user posted image user posted image user posted image  to je slucaj za psihijatrije

clock-img

17.05.2011, 13:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ma ja,ako ona hoce da nađe djevojku/zenu,ili ce on dovesti neku.Tacno mi je zao,ali covjek se ne moze mjesati u tuđi zivot

nemoj da ti je bude žao, ima parova koji vole takve stvari i upražnjavaju ih....iz zadovoljstva...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 13:17

clock-img

salmy

pencil-img

5830

nemoj da ti je bude žao, ima parova koji vole takve stvari i upražnjavaju ih....iz zadovoljstva...

Zao mi je jer on to nece,a on navaljujeuser posted image

clock-img

17.05.2011, 13:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

imas zato svingere..i to je pravo popularno u zadnje vrijemeuser posted image

clock-img

17.05.2011, 13:24

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

OT dadada, ja lijepog dječaka na sličici user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

17.05.2011, 13:24

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Zao mi je jer ona to nece,a on navaljuje

e to je nešto drugo a možda se i ona dvoumi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 13:26

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Zao mi je jer ona to nece,a on navaljuje

e to je nešto drugo a možda se i ona dvoumi

Ne do mi  Bog da se nađem u takvoj situacijiuser posted image

clock-img

17.05.2011, 13:27

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image user posted image user posted image  salmy

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 13:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: klemzi

OT dadada, ja lijepog dječaka na sličici user posted image

user posted image user posted image

clock-img

17.05.2011, 13:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Svingeri postoje vec haman 50 godina , svingaju ovdje ko koga stigne ....I sve je normala nekad pomislim jbt ovi danci se nicemu ne cude ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2011, 13:58

clock-img

henna ze

pencil-img

475

IZVORNA PORUKA: dadada

Svingeri postoje vec haman 50 godina , svingaju ovdje ko koga stigne ....I sve je normala nekad pomislim jbt ovi danci se nicemu ne cude ....user posted image user posted image user posted image

pa lijepo mu kažeš može..al sljedeći put ću nam ja nabavit jednog frajera..a on će posluživat prvo tebe, pa mene..vidjećeš kako će zaboravit drugu žensku..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

17.05.2011, 14:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa naravno, samo nek je uzajamno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 14:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ok su mi svingeri, možeš misliti kako su to opušteni i sretni ljudi
a neko mi Balkanci, ako parner pogleda drugu odmah ga mlatni motikom po glavi, bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2011, 14:18

clock-img

D_K

pencil-img

2669

ok su mi svingeri, možeš misliti kako su to opušteni i sretni ljudi
a neko mi Balkanci, ako parner pogleda drugu odmah ga mlatni motikom po glavi, bezveze

nije vala da ga mlatim motikom, malo ga kutljačom čvaknem kad ga uhvatim da u retrovizoru zraka ali i ti pretjera sa hvalom za svingere..
kome su dobri neka ih vodi kuci - user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

Zadnji članci

article-img