IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa rekla si koja vjeruje 100% user posted image ...ja sam takva...user posted image
pa i ja sad za sad mislim da mi je vjeran al opet ne bi smjela se kladiti muškarci su čudna bića, i pored toga što to mislim (da su čudna bića) ne uhodim ga, ne provjeravam i tome sl Opuštena sam al ne bi ruku u vatru metnula ni za koga
a osobito ne za dešavanja u budućnosti
pa džaba...ja vjerujem...ja uopšte ne razimšljam o muškarcima...a o svome muškarcu razmišljama na mnoge načine ali sigurno ne kao na čudno biće...da je čudno biće ja bih sebi birala sebi sličnije kad sam se udavala.
A u krajnjoj liniji ovo što ti smatrš čudnim bićem...može se reći i za žene...žene su čudna bića...
mislim generalizacija ove vrste nije dobra klasifikacija ni za jedna ni za drugi spol.
u svakom slučaju, ja kao ubleha
planiram slaviti zlatni pir...bože samo zdravlja i života dugoga za moga supruga i mene sa našom djecom...biće meni je budućnost svijetla...meni jedan muž dosta, jedna partner za cijeli život i samo moj. kako planiram tu veliku zabavu tada tako planiram da budem supruga i majka i budućnost vidim sa mnogo unuka oko nas. Meni je ta slika dovoljna da vjerujem da imama pravo na nju, jer ja na prevaru ne mislim ni na svoju niti na njegovau...onoga trenutka ako smao pomislim da do nje doći može...tu je kraj bez i da se ista desi.