IZVORNA PORUKA: Đenifer
to i neznaš, nemožeš ni oprostiti.!
Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!
nismo svi isti, svega ima al svaka žena zna koliko je i da li je voljena i obrnuto
Mislim trebalo bi da zna i konta, da uključe ljudi malo mozak
Izlazak? lijep izgled, lickanje i pirlitanje ne mora da znači da nekog zanima druga osoba
Ima onih koji vole lijepo izgledati, zbog sebe, zbog partnera itd, takvi su rodjeni
Žene bi trebale ostati uvijek kao da se zabavljaju sa mm, seksi, vesele, nasmijane i uvijek sačuvati dijete u sebi
Neke žene bi i ja rado prevarila iako sam haman vazda na ženskoj strani
Vršiti pritisak, uhoditi partera je nešto što samo pravi razdor
Na seksulanoj aktivnosti treba raditi, planirati zajendičko vrijeme, pored svih obaveza uvijek naći vremena za svog partera pa bilo to poslije ponoći... naći ga...
do duše ovako nešto moraš željeti , ako ne želiš osjeti se da te stvari ne idu kao po loju
< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.4.2011 14:39:19 >