IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin
Opet ti velim veeseelice,to je do karaktera.Znas,kada bi takav muskarac imao sve ljepotice svijeta i ponudi mu se jos tamo neka,cak manje lijepa,pozelio bi samo da proba,jer su to nezadovoljne duse,koje u sustini pate i puni su svojih briga,jer ne moze pronaci zadovoljstvo,za razliku od covjeka koji je zadovoljan svojom dragom zenicom,koji sigurno uziva u slatkim plodovima svoje njive,toliko da ne zeli misliti o drugim,a i ako sejtan donese prljave misli,zna kako da ih otjera.Karaker mila moja.Zasto sebi dozvoliti da gledas u nesto sto ti se MOZE UCINITI ljepse i privlacnije?!
a kako sa sigurnošću možemo tvrditi da je naš suprug baš takav? da je zadovoljan itd?
ja se nikad ne bi kladila
pa vesela ja bih se kladila sa ovim što sada imam.
karakter koji sam upoznala i sada je tu...nije se smanjio...smao se u pozitivnom smislu ojačao za porodicu.
a o tome kako je moj suprug zadovoljan ja najbolje znam, jer ja sma mu žena, s amnom svaki dan ruča, jutarnju kafu pije, liježe u krevet...tonalitet i karakter razgovora i razmišljanja nije promijenio za ovih skoro 9 godina kako smo zajedno...stavove ne mjenja o u ovoj priči bitnim stavrima...i na sve to istim žarom s ekupa, mjenja veš i u istoj količini mjenja garadrobu i još uvije traži da sma ja tu kada je kupuje.
Svala žena može prepoznati pormjene kada muškarac vara.
ja ih nisma upozanla..i pričam za sada...
a već sam rekla šta bih uradila da se desi.