Večer ženice drage, evo pogledah malo temu, vidim da ste sve zadovoljne svojim swapićima i imate razloga, jer je stvarno svi su radovi super, nema potrebe da komentarišem sve pojedinačno, jer su svi interesantni i zanimljivi na svoj način, baš raznovrsni, a opet kreativni i svakoj od nas će ostati lijepa uspomena.
Ja sam stavila adresu svojih roditelja u Maglaju, jučer sam stigla i biću narednih dana ovdje Nisam bila strpljiva da čekam da se vratim u Sa. Uglavnom i Yasemin je sa mnom, danas su stigla oba swapića i ona je požurila da ih otvori, nisam zamjerila, ko mlađa sestra
, nije se sjetila da i ona napiše ovu adresu, tako da će ona svoje vidjeti tek početkom slijedeće sedmice.
Evo obje vam svima šaljemo veliki pozz i
odavde.
Ovako, ovo je eminin swap, nešto sasvim drugačije od onoga što ja radim tako da sam se baš obradovala, moje stvari su baš na isti fazon, tako da... hvala velika od
Emina.
Salmy, tvoj swap je nešto što daje toplinu domu i kad sam ga okačila kod mame u kuhinji da ga uslikam, skontala sam da joj super stoji.
Kuća je bila poplavljena, pod vodom ca. 1,80 m, donedavno su naši roditelji obnavljali i od prije par sedmica kuhinja je konačno funkcionalna. Kada sam tvoj swap
okačila, skontala sam upravo ovo što sam napisala u prvoj rečenici, tako da će tu i ostati, a nadam se da je to tebi ok. Hvala i tebi od