Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ej a mm ima kafić, stalno mu rade žene kao konobarice, ima gošće ovakve i i onakve, sa svima se druži, mahom čuje i meni to nikad nije bio problem mm kaže da sam jedinstvena u tom pogledu, kaže da nema jarana koji mu dolazi u radnji al da ga žena nije vizavi druženja u istioj maltretirala
nisam smatrala da je to neka tolerancija moja, nego normala, al vremenom spoznah da mnoge žene bi šiznule da su u mojoj poziciji
i da kad sam Esmu rodila njegovih desetak jaranica , od kojih neke i ne poznajem lično su poslale poklone za Esmu i Ajšu , mene neke su došle na babine a neke samo poslale poklone
meni to sve ok
23.02.2014, 13:26
besana11
133
IZVORNA PORUKA: jasmin Vidiš besana šta žena toleriše.
To je simbol tolerisanja.Svaka cast
24.02.2014, 22:17
Amra Saray
21
Kada skontam sta on sve tolerise ispadne da ja njega jos terorisem a ne tolerisem
25.02.2014, 08:59
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ej a mm ima kafić, stalno mu rade žene kao konobarice, ima gošće ovakve i i onakve, sa svima se druži, mahom čuje i meni to nikad nije bio problem mm kaže da sam jedinstvena u tom pogledu, kaže da nema jarana koji mu dolazi u radnji al da ga žena nije vizavi druženja u istioj maltretirala
nisam smatrala da je to neka tolerancija moja, nego normala, al vremenom spoznah da mnoge žene bi šiznule da su u mojoj poziciji
i da kad sam Esmu rodila njegovih desetak jaranica , od kojih neke i ne poznajem lično su poslale poklone za Esmu i Ajšu , mene neke su došle na babine a neke samo poslale poklone
meni to sve ok
i meni je ovo ok. znam da neke zene idu u krajnost kad muzu zabranjuju normalnu pricu sa pripadnicama drugog spola. kad vidim da ima muskaraca koji ne smiju pozdraviti kad su sa zenom.... jednom smo mi zajednicke poznanice bas primjetile to kod jednog i prokomentarisale... mislim u sebi: ako me neces pozdraviti kad si sa zenom, ne moras nikako. e sad, ne mora se sa svakom cuti telefonom al moze sa drugaricom koju zna npr., duze i od mene.
ja tolerisem sto mu nekad ko djetetu moram 100 puta reci dok ne skonta da ne treba ostavljati carape na podu, otvorena vrata od plakatra i tako. nekad i ne skonta pa i to tolerisem jos uvijek... dok ne pocnem bacati te carape u smece ni moj ne zna vise od zavrtanja sijalice i popravke kompjutera pa sta fali? ima toga jos samo da se sjetim
25.02.2014, 09:04
Zelimo_bebu
1715
Potpisujem
IZVORNA PORUKA: Amra Saray
Kada skontam sta on sve tolerise ispadne da ja njega jos terorisem a ne tolerisem
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ