IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
ja jednom kad bi kaput prebacila i krenula više se nikada vratila ne bih...
a ni moj suprug...
ovo ste vi, neko nije takav....ja imam prijateljicu koja je 3 puta odlazila, pa se vracala, zar je za osudu?
jeste...prijateljica ti je karakter nula a smopouzdanje ko kod miša mekinjaša...
izvini al onako iskreno ti kažem...
čuj ovo ste vi...
sad ću još ja ispast nenormlana što se ne igram ojdi mi dojdi mi u braku a ovi normalni
nisi ti jedina, al trebas znati da ima i onih kojima se to nazalost desi, rastave se, pa se predomisle, ljubav je ipak najjaca u svemu
znaš šta bananice...
malo ti zajebano poimanje ljubavi...
nije ljubav paradaj...
ko voli ne dira u najbolnije...jezikara sma samo takva...kad ja planem ori se kuća...al mu u mater i oca rahmetli nikada takla nisam...a bilo je argumenatcije gdje bi mi dobro došli...al stanem na loptu jer ga volim...
isto tako i on...
ko voli taj namjerno ne povrijeđuje....
al jedno znam ako neko nekoga povrijedi iz ovih ili onih razloga...ljubav nas stavi za isti hastal...pa popričamo rješimo...
ako se rastavimo i jedno ode...nema tu predomišljanja ...tu ljubavi nema...
prije rastavljanja i odlaska se ista dokaže ...
meni moj muž može pričati svaki dan volim te volim te volim te...al hebo priču djela dokazuju...da mi okrene leđa i ode i nejavi mi se 38 dana...zar zaista misliš da on mene voli????
Nema tih para da bih sebe ponizila da me neko nazor voli....
kad volim volim srcem svim...kad mi ga zgaziš...dobro se drž...
ja da te čekam kad ćeš mi doći...pa mislim hoćeš mi opet otići...ma da mu je ona stavr od suhoga zlata...ja eva a on adam i treba da obnovimo čovjenčanstvo JOK ja prvo volim sebeeeeeeeeeeee pa onda sve ostale ( muža o njemu pričamo)