IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
pa covjek je prvi put nakon godinu dana braka otisao, povrijedila ga je ta recenica, mozda se nije snasao, nije znao sta reci, mozda ga je , mislim sigurno ga je zaboljelo do srzi, ...., odreagovao je tako , malo da se smiri, da "preboli", da razbistri....i zasto se ne bi vratio?, kad je sve bilo savrseno, godinu dana
a inače ide se češće jel???
Nisma znala...
ja jednom kad bi kaput prebacila i krenula više se nikada vratila ne bih...
a ni moj suprug...
i da samo jako bolno da učinimo jedno durgom tako bi završili...
a idi mi dojdi mi ...razbistri mi..helo...
pa nije im po 18 godina...
to je na tvoje sta ce ti takav koji odmah krene, ne treba generalisati, covjek je tako uradio, nije ranije, a mozda nece ni poslije, ko ce znati sta mu je u glavi bilo u tom trenutku
i šta sad ...
treba ona život da živi sa tipom kojem ne zna šta je u glavi...
koji ode i nejavlja se 38 dana...
pa se varti...
treba da ona misli kad će opet tako...
jel to život ba...???
hajde bježi...
da se vrati sad ovog trena ...ona bi strepila narednih godina i godina hoćeč opet otić...a zamisli nađu se djeca pa tip tako ode...pa dođe...pa ode...
mislim helo...neko to želi sebi...
izvini...povrijedila ga...
il je trebala ona skontati na vrijeme njoj sad sinlo da mu je majku dirala...
il je on ko odrastao muškarac trebap sjesti karte na sto i tako ti je tako mi je...
meni ne pada a pamet da je tješim...ja je žalim...iz srca...
i što joj je otišo i što će joj se vratiti...čini mi se lakše bi joj bilo da joj se ne vrati...taj strah hoćel njemu opet crijevo na ljevo pa da ode sa koferčetom...kad će živjet