Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pomozite.Nesuglasice u braku,ostavio me.Mjesec dana nije mi se javio nismo se ni culi ni vidjeli.Ali svima prica kako sam kuci kada upitaju za mene.Kao da ne zeli reci da me ostavio.Zna li neko slicnu situaciju.Mnogi mi kazu mozda se vrati mozda bude sve u redu ali ja mislim da od toga nema nista cim je proslo mjesec dana.Mislite li i vi da je moguce da se javi nakon vise od mjesec i da bude sve u redu ili da cekam kada ce okrenuti razvod braka.Nemojte mi reci da ga ja zvem,ne zelim.On je ostavio mene.Nemamo djece
Drga stvar cime bih mogla da upotpunim svoje vrijeme ima li neko muslimansko sijelo kako su nekada bila ta neka druzenja
21.02.2014, 00:00
bananica
4330
postoji li razlog zbog kojeg te ostavio? ili je iz cista mira otsetao svojim putem?
21.02.2014, 00:02
Galicia
2433
Ima, u Osanici.
21.02.2014, 00:03
Anoniman
Kakvoj Osanici
Mala nesuglasica.I otisao je
21.02.2014, 00:05
bananica
4330
svasta, i ovo da cujem
ja niti bih ga zvala niti bih ga cekala da se vrati, a iskreno ne vjerujem da bi se vise imao kome vratiti
21.02.2014, 00:07
veeseelaa
20552
ma pusti, zabavi se, pa kad se vrati , a hoće, ti opet sve fino
21.02.2014, 00:07
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ima, u Osanici.
gdje ti Osanica pade na pamet
21.02.2014, 00:08
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma pusti, zabavi se, pa kad se vrati , a hoće, ti opet sve fino
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ima, u Osanici.
Uze mi rijec iz usta
Zanima me samo, gdje je otisao. Jeste li u gradu, na selu ?
Anoniman
Ne,necu da ga zovem imam dovoljno principa.Nakon divnog vraka samo tako otici radi malog nesporazuma.Sada me samo zanima da li je tako hladno mogao da se ne javi nikako mjesec dana tacnije 37 dana
21.02.2014, 00:09
Anoniman
Mislim da vas ne razumijem najbolje.Zivoimo u gradu
21.02.2014, 00:11
Medić*
29
Anonimna oko cega se zavadiste ?
A evo nam i besane na temi, viidm prisutna je :)))
21.02.2014, 00:11
bananica
4330
vi se posvadjali, on pokupio stvari i razgulio, od tada niti se javlja niti dolazi.....ti lijepo nastavi svoj zivot
21.02.2014, 00:12
Anoniman
Upravo tako niti se javlja niti dolazi
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Ne,necu da ga zovem imam dovoljno principa.Nakon divnog vraka samo tako otici radi malog nesporazuma.Sada me samo zanima da li je tako hladno mogao da se ne javi nikako mjesec dana tacnije 37 dana
ah što brojiš dane? poravni da te htio ostaviti zauvijek ne bi raji pričao kao da ste zajedno garant ima neki okrutni plan, da te ukroti , al ti poravni, shvati da te želi isprovocirati pa se ne primaj
bananica
4330
meni samo nije jasno zasto ti treba muslimansko sijelo da upotpunis svoj zivot?
21.02.2014, 00:14
Anoniman
Nije lako nakon godinu dana s njim ostati sam bez rijeci opravdanja.Mozda smisao nadjem u vjeri.Najgore je sto ga jos volim i sigurna sam da i on voli mene.Ne znam mozda i grijesim. Zasto ne kaze da smo se razisli vec svima kaze da sam KUCI
21.02.2014, 00:15
bananica
4330
Upravo tako niti se javlja niti dolazi
ja lika, pa sad ne znam sta ti zelis....ako zelis da porazgovarate moras ga ti kontaktirati jer od njega izgleda po tom pitanju nema hajra, a ako ti je dobro i bez njega, budi sretna sto je iznenada otisao
21.02.2014, 00:15
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bananica
meni samo nije jasno zasto ti treba muslimansko sijelo da upotpunis svoj zivot?
pa žena bi da se druži a očito je pod nikabom il hidžabom a tu za druženje imaju neka pravila
21.02.2014, 00:16
Medić*
29
Nije lako nakon godinu dana s njim ostati sam bez rijeci opravdanja.Mozda smisao nadjem u vjeri.Najgore je sto ga jos volim i sigurna sam da i on voli mene.Ne znam mozda i grijesim. Zasto ne kaze da smo se razisli vec svima kaze da sam KUCI
Ostavi onda ti njega, ono za pravo. Sta ima petljati ??
21.02.2014, 00:17
bananica
4330
vjerujem da nije lako
ocito je da ti njega moras nazvati da vidis koji mu je problem, pa majka mu stara nije mu 12 godina da nestane preko noci bez ijedne rijeci
Galicia
2433
A jesi ti sigurna da je to bila mala nesuglasica i da je on otisao od tebe zbog toga?
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Ostavi onda ti njega, ono za pravo. Sta ima petljati ??
a kako znas sta on prica drugima?
21.02.2014, 00:18
Anoniman
Bananice ne zelim da ga zovem imam ponosa dovoljno da ne zelim da ga molim.Samo me zanima da li ima mogucnosti da se vrati,Neki kazu-cim se ne javi mjesec dana najdalje to je gotovo neki drugi kazu-kada proodje malo vremena.Sta vi mislite
21.02.2014, 00:20
bananica
4330
Bananice ne zelim da ga zovem imam ponosa dovoljno da ne zelim da ga molim.Samo me zanima da li ima mogucnosti da se vrati,Neki kazu-cim se ne javi mjesec dana najdalje to je gotovo neki drugi kazu-kada proodje malo vremena.Sta vi mislite
iskreno ne znam, nisam jos naisla na takav slucaj, ipak mislim da ce ukoliko te voli doci dok se malo presabere, mozda mu treba malo odmora od svega