Drage moje,evo mene....Izvinite sto se dugo nisam javila. Lagano dovodim svoj zivot u red, vise vremena posvecujem Rijadu, sebi i suprugu, te rijesavam neke probleme koji se dugo vuku. A bogme mi i farme, akvarijumi itd oduzmu vremena....Bacila sam se i na ucenje jer zelim do proljeca diplomirati itd itd....Nadam se da mi oprastate. Nazalost, ne mogu sve upratiti,ali evo procitah zadnja desavanja,tj postove. Oprostite mi jos jednom.
Bebbe...Sretan ti rodjendan!!!!
New mama....cesto mislim na vas. Pitam se kako bi moj Rijad tako kao Ajnica...Kako ide s tim vrticem? Je li se igraju tamo' Koliko ih cesto presvlace, hrane? Sta im daju uopste da jedu,kako ih hrane? Kako Ajnica, place li jos uvijek kad odes? Dusa draga......
enna, Anushka...u ostim smo problemima. Rijad ulazi u masinu za sudje,penje se na vrata,,,,,
Malaaa,kako je ahmed, jeste isli dr?
Amela V. bas mi je zao, prvi put za to cujem, ne brini drzimo ti fige, rijesit ce te to i bez hirurga akobogda....
Tweety sretan 1 rodjendan maloj princezi i od nas, sa malim zakasnjenjem. Zelimo joj sve najbolje, ljubimo vas.
Dincii, manuela....mene ledja ubijaju i mislim da je najveci krivac dojenje,pogotovo kad dojim lezeci na boku. Vec danima razmisljam o prestanku dojenja
Manuela...drago mi je da si me dodala na fb...odmah sam te prepoznala po tvojoj kosi...Nema veze sto ti muzevi ne cuvaju,evo pricuvaju meni kad odem na ispit,al i to je mac s dvije ostrice,vise bih voljela da nismo u zajednici pa da mogu fino nekoga platiti,a ne ovako da mi se nabija na nos,a moram ga njima ostaviti. Moze i mama,tu blizu ima radnju,ali mi je zao da je zamara,a na kraju sam skontala briga me,neka cuvaju, kad vec se razbacuju da oni cuvaju neka cuvaju
Drage moje,evo smrdo se probudio...Postao je pravi nestasko. Sve zivo zna,ali sve i pravi je imitator. Eto neki dan mu dala nana 5 KM (lud je za kovanicama od 5KM) i sve govori pae pae...i kaze stavi u kasicu dok ti deda nije uzeo,on je fino dojurio kod mene u sobu,vrata bila otvorena i uzeo kasicu i ubacio pare. Ja sam ostala paf...onda je nosao za tetkom,kad mu nije dala poceo je plakati...Ma kriza....Ali dobar je, jest da je ljut ko otrov,ali se istrpi....
Ljubimo vas