Dobro jutro! tweety sorry pls sto kasnimo sa cestitkama, ali iskreno zelimo sve najbolje princezi i njenoj mami za prvi rodjendan! bebbe sretan ti rodjendan!da se podmladjujes svake godine:) mi smo juce imali iznenadjenje, brat od mma je nenajavljen dosao iz svedske:) Alen je dobro, sve OK osim spavanja koje je nepromijenjeno. Ustajanje najkasnije u 4. Mma budim trece jutro, prvi dan je bio divan cijeli dan u nadi da cu mu se smilovati i pustiti ga da spava. Drugi dan je malo izgubio zivce, ali nije se stigao buniti. Jutros me molio da ga pustim, ko malo dijete.. ne popustam, hehe vidjet cemo dokle inace, alen mi je straasno nemiran, nista ga ne drzi duze od minute- dvije, ne znam kakva zanimacija. Stalno je u pokretu, penje se, trci, skace, dira, otvara, poteze, ma nema sta ne radi. Kaze nam brat od mma da je to genetika, jer se njegova mala penjala po stokovima i stubovima sa 2 godine mynxlee sta vam pedijatar kaze na taj kasalj toliko dugo? bas mi je zao sto to tako traje Amela.V, mamabb, enna, vidim vi se bas zabrinule, amela, nadam se da kremica pomaze, a da ni ostale princeze nece imati tih problema, enna dok je mm radio i ja sam ga stedila, ali ne radi vec 2 mjeseca i krajnje je vrijeme da i mene neko malo postedi:=) dinciii alen to cesto radi, obicno nesto ruzno sanja, posebno ako je imao intenzivan dan, a pogledaj kako izgledaju usta, ima li bijelih naslaga? nama pomaze cetkica jer alen cese desni sa njom pa tako i pere zubice dnevno 10tak puta, i ispire vodom pa nema nikakvih mirisa, doduse ne koristimo ni cuclu.. i bas mi je drago da su ti ledja popustila! majo, kako nam je andrej?malaaaa kolika je to dlacica pa je napravila takav problem? bas mi je zao, probaj dezinfikovati i malo trljati tuferom sa npr rivanolom mozda uspijes pomjeriti dlacicu da je imas za sta uhvatiti.. aazra alen ima vec sve rekvizite za navijanje, nego je stanje u celiku toliko jadno da mu sad to ne mogu pozeljeti, ako Bog da kad poraste za fudbala necemo ni biti u Ze pa se necu i time opterecivati:) avatar ti je sladak skroz , jesi li ovo montazu pravila? manuela, drago mi je da je ipak ispalo OK to sa poslom tm-a. A alen nas redovno nasmijava, sjedio mmu u krilu i malo malo trzne se, i na kraju samo nasloni glavu na njega i gotovo, tako da smo mu uspavanom susili glavicu sad upravo dira cijevi od radiatora, popeo bi se ali su mu vruce pa se naizmjenicno cuva jednom rukicom, pa drugom pa ustima bebbe, nita, new mama, idana, skvo, gdje ste nam? Ostale mame koje nas samo citaju:) puno pozdrava svima od mene i Alena!