Dobro jutro!
TWEETY, nadam se da oprastas za zakasnjenje i primas iskrene cestitke za princezin prvi rođendan!
KAko ste nam svi?! Mi smo OK. Osisala sam se dvadesetak centimetara i bas sam zadovoljna. Jos ima dovoljno duzine za svezati rep, ali, bilo mi je bas dosadilo boriti se s onim duzinama. Ema je bila dobra kod frizera, tako da sada znam da mogu i cesce ici. Inace, sema nam je standardna - smanjujemo dojenje, pa cemo vidjeti kako ce to ici. Ema, kada je zauzeta igrom super podnosi, uopće ne trazi siku, ali, cim je nesto podsjeti, ili trazi utjehu, eto je... Onda je nekako zavaravam... Mislim da joj je 4 puta dnevno i vise nego dovoljno - kada ustane ujutro, kada ide spavati po danu 2x i uvece... Nocu mi ne ide tako dobro. Kada se budi trazi siku...
Amela V, nadam se da ce kramica pomoci prije nego sto se dogovorite s hirurgom. Vjerujem da se sekiras jako, ali, bolje je da to lijepo rijesite i onda sve OK. Lijepo je da idete kuci za Ajlin rodjendan. Je li ona do sada ikako bila u Italiji? I Ema ima tih faza kada je uzasna s jelom, tako da te razumijem. I ona bi ponekad samo dojila, a nista jela. Mozda su, kako kazes, zubici na pomolu.
Anushka, nasmija me tvoja taktika za budjenje muza:) Vjerovatno imas pravo, ponekad su previše komotni, a istina je i da oni, baš kao i mi, imaju bebu. Ni ja Emu nikada i nikome ne ostavljam, ali, kako sam pocela da pisem, moracu naci nekaoga barem za par sati sedmicno. A u biti ne zelim, zelim biti sa njom;) Sto se tice sisanja, fakat mi je trebalo. Bas mi je bilo dosadilo ono gnijezdo. Mislim, vjerovatno ce se situacija sa gnijezdom nasta viti uskoro, ali, eto, da je bar manje za rascesljavanje:)
Dincii, drago mi je da te je popustilo. Sto se tice toga da nemas nikoga da ti pomogne - vjeruj mi da to dobro razumijem. Ali, eto, hvala Bogu, sada je sve to iza tebe. Ljubi nam Rejhanče.
Mynxlee, dakle, vi ste nam ozdravili garant, kada nam je ivačče dobilo vakcinu. Kako reakcije? Masala, sto ti je napredan! Od Eme je dosta teži, iako je ona par cm viša i ne izgleda mršava. Ma ljubni ga!
Enna, kako ti je plećka?! Nadam se da će brzo proći. Drago mi je da nam se je Enica mila nauzivala. MA, djeca se moraju igrati i uzivati. Meni su uvijek isli na zivci oni roditelji koji ocekuju da se djeca ponasaju kao odrasli ljudi - napirlitaju ih i ocekuju da ostanu cisti. BAs bezveze.
MAnuela, evo, objasnile su ti Anushka i Dinciii za anketu... Ma, nije vrijedno sekiranja i priče. Ljubi Emira.
Emma, kako je Emi s dadiljom?
Ljubimo vas sve i zelimo vam lijep dan!