dobro jutro.. kako ste nam? kako ste spavale? mi nako po obicaju;) iako smo izgurali skoro do pola 5 pa mi bas fino, ali smo zato vec prosli i dorucak i kupanje i igranje, i uskoro bi moglo doci na red i jutarnje spavanje (ovih dana i jedino, nece da spava popodne, nego oko 5-6 zaspi kao za nocno pa se budi nekih 5-6 puta do 4-5 ujutro )a nema sanse da mu pomjerim kad ce zaspati, toliko umoran bude a i mi sa njim od cjelodnevnog trkanja po kuci da ili se umiri i zaspi u krilu i sl ili kmeza nervozan trazeci da doji i cini mi se cim se pristeka zatvori oci i lagano cejfi i zaspi.. vjezba hodanje pa vristi od srece kad napravi par koracica ali se srecom jos ne pusta skroz da hoda na duze relacije..aazra ma nije ispred, tu su negdje, ovaj moj se doduse penje gdje stigne, bas je jak u rukama, odavno pravi zgibove na stolu, frizideru, cijevima od radijatora i sl ali se ne pusta da hoda kao Rijad, nego par koracica par puta dnevno i sav sretan nastavi puzati ili se uhvati za nesto pa nastavi, srecom oprezan je koliko toliko iako se za sada nicega ne boji.. dobro ste to uspjeli sa 5 sati spavanja! uhh mi smo dugo praktikovali banjicu, ja prostrem musemu na pod pa banjicu i igracke (termometar za vodu u obliku ribice, par loptica i pocoyo i eli) ali mu vec 2-3 mjeseca nije interesantno i izlazi iz kadice, radije je u nasoj kadi sa tusem, pa stoji dira gleda, uziva u tusiranju i igra sa tekucom vodom, dok ne potrosimo bojler:) onda ide masaza uljem i oblacenje i on ko nov jedva ga smirim da mu osusim glavicu! a ovi nase bebe su bas narasle u prekrasne djecake i djevojcice, Bilal je bas sladak momcic, ozbiljan nesto a za kravlje mlijeko - ja sam uzimala alpsko 3,5% mlijecne masnoce, ali mi nesto rjedje od meggle 3,2% pa to uzimamo vec duze vrijeme, alen od 6,5 mjeseci jede sva lina i kasice na tom mlijeku, i to samo ugrijem malo, ne prokuhavam, a nisam ni razblazivala. bebbe neka si nam se stigla javiti koliko toliko:) cestitke na zubicu, prestigli ste nas nita bas te sikira Kanita, ne daj se! naleti im svakakav period, pa prodje, stalno nas iznenadjuju! a ovog mog opsesija WC soljom nije popustila, cak ni poslije sat vremena zabave jedva ga odvojili.. jedino su mu serpe, tegle i frizider sa teglama i serpama , i vrata i ladice zanimljive, ponekad kakva kutija i tastatura.. igracke kupe prasinu..dijete naslo jeftinu zabavu dinciii uhh bas ruzno sto te ukocilo.. kako uspjevas oko Rejhane? je li mirnija imalo ili je jos uvijek nestasna i nemirna?zelimo ti brzi oporavak
do sljedeceg javljanja puno pozdrava iz Zenice ljubimo vas moj djecak i ja