Drage moje evo i mene malo,ja u frci radim,kuca obaveze,Ajna naravno tako da i nestignem da vam se javim,ali vas redovno procitam ,kod nas svega Ajna ide ove sedmice u vrtic od 07:30 do 15:30 i grozna je ,place,nece da jede,slabo spava ,kazu tete juce u vrticu 15 min zaspala,cak im je svu djecu probudila,juce mi je bas bilo zao kad sam dosla po nju,kupilo mi se pravo kako je plakala i opet povrh svega nije zaspala sinoc do osam,samo plakala,slomila i mene i mm,danas je moja mama uzela ranije tako da je bilo bolje,sve je dobro dok je kratko u vrticu,a sad se pokazalo navikavanje kad duze ostaje,nadam se da ce se navici,a kod mene opet zlijezde se upalile ,posto nemam krajnike,sad to ,a ja vam jos nisma dobila,a radila sam test,negativan je,tako da nesmijem uzeti neke tablete opet nisam sigurna u test 100%,a ovo me tako boli jedva gutam,sutra odoh dr. najvjerovatnije da mi da kakve lijekove,a moram se naruciti kod ginekologa,neznam sta je ovo 11 dana mi kasni ,malo sam se pocela i brinuti,a prestala sam dojiti Ajnu prije mjesec i po,da li je moguce da je ipak poremecej od toga
Anushka draga cestitke Alenu na koracima prvim,da ih puno puno napravi u zivotu i zelim vam sto manje padova ,a vidim i tuta pomalo aktuela,kod nas nista,Ajna se igra s tutom,a ja opet necu da je forsiram a nadam se da ce se naviknuti
Enna e misa mu bas mi je zao za proliv ,a vjeruj mi kod mene Ajna opet dva dan imala proliv,ja isto mislim da je od zubica jer nema ture,a ja njoj dajem prolife kapsule za regulaciju crijevne flore i pomognu joj,pusa curici i nadam se da ce brzo biti bolje
Nita i kod mene je haos sa hranom tako da te potpuno razumijem,a mislim da ih ne treba siliti i treba im davati makar ono sto hoce,nadam se da ce Kanitica poceti bolje ruckati,a dajes li joj kakav sirup za apetit
Dincili cestitke na zubicu
Emma_L jeli pocela teta da cuva malenu,a ko ti je dosad cuvao
Eto drage moje pusica svima od nas dvije pa se javimo
< Poruku je uredio new mama -- 28.10.2009 22:08:25 >