IZVORNA PORUKA: Romali
IZVORNA PORUKA: mynxlee
bebbe nemoj da se sikiras sto emi smeta voznja, jer navici ce se. nema djeteta da se ne voli voziti. moj ivan obozava. lopov, osjeti kad se stane na semaforu i odmah pocne kenjkati.
mynxlee, zar ne znaš staru narodnu - semaforu prilaziti vozeći 5km/h, da svi iza tebe počnu bibikati. Eh kad već morate stati, neka muž turira da se djetetu stvori osjećaj kako se auto ipak kreće.
Tako smo mi cijelo ljeto
Romali, bas si me nasmijala dobro s ovim prilazenjem semaforu. Da ti kazem, probavam sve. Ima da se nauci, sta joj ja mogu. Ponekad me samo zanima sta joj je, sto nece, ali nisam skontala. Imamo dvije autosjedalice, svako u svom autu, ali opet place.... I Ema je kao i Rjhanica,
Dinciiii, juce cijeli dan gotovo prespavala. Maloprije se probudila, sikila, i nastavila.
Mynxlee, nadam se da je Ivan sada OK i da je prehlada prosla. Ja Emu ne presvlacim nocu. Da li si sigurna da su mu pelene dovoljno velike, ako mu promoci?! Ja koristim Pampers i presvlacim samo u rijetkm slucajevima kada se po noci ukaki. Mislim da su mame koje su ti rekle da ne pretjerujes s utopljavanjem, poput
Skvo, u pravu. Pusti ti starinske price. Onda djecu napravimo osjetljivima, a bez ikakve potrebe. Meni je u stanu 21,5 po danu i 18 po noci, od 23 sata do 5 ujutro. I tako smo zafdovoljni da mi veliki u majicama kratkih rukava hodamo. A sto se tice vode, ja mislim da je ne moras kuhati, samo nakapaj ulje i to je to.
Teta Berta, Nika ti je bas slatka - prava beba modernih vremena, zna sta je vazno nauciti. Bravo,
aazra, za dobru bebicu. I dobro nam dosla. Pusa i lijep dan svim bebicama i mamama od Eme i mene.