cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 2008

clock-img

22.10.2009, 15:59

clock-img

enna

pencil-img

697

Pozdrav drage moje mame i bebice!!!
Evo da se i mi javimo i da vidimo kako su nam drugari i drugarice.Ena je dobro hB osim sto je jako umazena pa mi bas nekad izvuce zivce lopov maleni ali tu smo mi da ih slusamo hehehhe lijepo rucka da je ne ureknem a spavanje je uhhhh hahahhaha da mi je sastaviti u komadu 4 sata spavanja po noci ali nema sanse al eto tjesim se proci ce i to jedng dana.Obicno se budi 2-3 puta pije caj pocne da prica nesto mumlja ja malo zagalamim pa ona opet zaspe ma haos ali vjerujte mi da sam vise i navikla na to.Ja sam vam prehladena i jos na to sve ja imam hronicni bronhitis pa me stegao da nemogu kako treba da disem a i vrijee je uzas kisa tmurilo ma haos.
Anushka vidim da je torta gotova a nisi luda da nesto extra cistis pa svakako ces poslije rodendana to morati uraditi a prije samo pocisti normalno.I ja sa pravila Eni tortu i mi sutra slavimo godinu i po ma nece biti slavlje cisto da joj obiljezim necim hehehehhe a vi lijepo provedite taj veliki dan.Da ti kazem da je i Ena jedan period bila promukla i kasljala i isli smo pedijatri i ona mi kaze da je od tog silnog vristanja bas je vristala uhhhh sada se malo smirilauser posted image
Bebbe  vidim da ste nam i putnici aBd bas mi je drago mada j hladno ali polako porani ujutro i polako gdje prvi put zjavnes stani odmori protegni noge a ima i Anja ona moze Emu zabavljati ako se unervozi.Meni je mm nedavno govorio da se spremim i idem malo kuci dole u Bosnu ali jednostavno nisam smjela sama sa njom na taj put ipak 7 sati voznje nije ni tako malo ipak cu sacekati bozicne praznike pa cemo zajedno svi put Bosne.Vama sretno i lijepo nam se prvedite i cuvajte se prehlada!!!
New mama vidim da nam je Ajna pravi maleni rauber hehehehhe al bolje neka neda na sebe ova moja nista nezna dodu od prijatelja djeca oni nju udare a ona jadna bjezi sakriva se hehehehh.
Aazra vidim da ste se lijepo proveli za rodendan sto mi je bas drago i da je Bilal slusao ma to je vec veeliki momak nema vise krize heheheheh.Sada se lijepo odmorite i sredite utiske pa nam postavite i koju slicicu,vidjela sma tortu zaista je lijepai sa puno ljubavi napravljena kao sto i sama kazes.
Mynxlee nadam ste da ste nam bar malo prizdravili uhhhh kako je uzasno biti prehladen evo ja sam 3 dana nemogu da micem i glave da drzim dignute ako mi vjerujete.
Nita vidim da je Kanita hB dobro osim sto mamu sikira sa hranom,a sta mozes dadni joj da jede sto bas voli i nemoj je siliti kada izgladni guza jest ce ona ljubi nam princezu.
Visnja RR cestitke na novom zubicu mi smo sada u ocekivanju kutnjaka a se ostale vec imamo.A ti draga moja lezi odmori kad i ona legne da spava nema druge znam kako se osjecas imala sam dosta takvih noci.
Eto drage moje ja i Ena seljemo vam jednu veliku pusu pa se pisemo poslije!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

clock-img

23.10.2009, 10:22

clock-img

enna

pencil-img

697

Nasem dragom drugu Alenu zelimo sve najbolje da ga sreca i zdravlje prate uvijek kroz zivot i da svojim roditeljima bude dobar djecak kao sto je do sada bio od srca zeli njegova drugarica Ena sa svojom mamom!!
Mami sretna prva godisnjica najljepseg osjecaja na svijetu majcinstva!!!
Sretan rodendan Alene!!!user posted image user posted image user posted image  

clock-img

23.10.2009, 10:42

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Dragom Alenu, sretan prvi rođendan! Puno zdravlja, sreće, roditeljske ljubavi i pažnje želi mala drugarica Ema sa roditeljima i sekom!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

23.10.2009, 10:52

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Dobro jutro bebice i mamice,
Ne znam kakvo je vrijeme kod vas ali je u Sarajevu odvratno, cak i na Andreja utice. Nadam se da ce se popraviti. Za Bebbe sretan put i dolazak :) Visnja hoce ti zubici muciti, ali jedna manje patnja user posted image

pusa svima

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

23.10.2009, 13:37

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Eh kad se već priča o zubima, mi smo ih počeli četkati pred spavanje user posted image , naravno poslije ide flašica da to sve pokvari, ali eto da malo navikne. Ona uživa, godi joj masaža, ukeketi se pred ogledalom i malo suzi okice, valjda od gušta user posted image .
Inače sada napravi belaj i počne bježati, ali ne zna kud će prije, pa se tako jučer zaletjela u radijator user posted image . Npr. povuče stolnjak ili ugasi tv, i kad ja viknem 'EMA', samo zaždije u suprotnom smjeru i ciči od smjeha. Toliko o mom autoritetu.
Ni mi ne spavamo, a ja sam porekla ono što sam uvijek govorila- da nikada neće spavati na meni ni s nama. S nama još ne spava, ali sam je već drugi put pustila da zaspi na meni kako bih joj mogla očistiti nos da normalno diše i spava. Samo da mi se tog začepljenog nosa riješiti- odustala sam od kapi i sad smo na sljezu, pa vidjet ćemo.
Alenu želimo sretan rođendan, a mami da poravni- bit će kako bude, ali sigurno fino svima. Po meni su beba i mama najvažniji taj dan, jer se mama osjeća kao da je njeno čedo diplomiralo.  
Mamama čije su bebe bile u inkubatoru želim da manje misle na te dane, iako mogu zamisliti kako je teško kroz to proći. Te bebe su sada prava zdrava djeca i to je super, a neki i jedu i napreduju bolje od moje mrvice user posted image .
Imate pusu!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

23.10.2009, 14:07

clock-img

nita

pencil-img

550

Alenu sretan rođendan!

< Poruku je uredio nita -- 23.10.2009 14:09:23 >

clock-img

23.10.2009, 17:35

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

Samo da vam se nakratko javim,jer idemo veceras za Zagreb kod svekrve...Pa nas nece biti do ponedeljka...

ALenu SRetan Rodjendan da ga provede u veselju...A mama da se ne umori previse user posted image

Inace smo hvala bogu dobro,fino jedemo spavamo..Sto se tice zubica,to je kod nas postala rutina,peremo zubice(ja perem i dam Rejhani njenu cetkicu i ona ponavlja sta ja radim) i poslije toga dobije tableticu sto smo dobili od doktorice za zubice..I tako svaku vecer,nekad preskocimo user posted image

Enna vjeruj da nisi jedina i moja Rejhana je pravo umazena i vidi se kako hoce da bude sve po njenom...Kod mm i bude sve a kod mene teze user posted image al je pravi lopov sto i mene nekad izbaci iz takta al brzo se povratim jer se smiri brzo user posted image

New mama i Rejhana vec uzvraca udarce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Visnja cestitamo na novom zubicu

Rado bi i ostale nabrojala al fakat moram ici sada user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo vas sve pa do skorog tipkanja

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

clock-img

23.10.2009, 23:00

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Anushka, puno srece tebi i tvom Alenu, kao sto rece Emma.L to je i tvoj dan i znam kako je kada ponesu emocije i meni se to desilo, pa sam otvorila temu o "lijepim sjecanjima na porođaj"user posted image , ali sada misli na sve one lijepe trenutke i zelim ti od srca da na lijep nacin obiljezite ovu, najvazniju godinu i puno lijepih zelja za narednu...
Izvini, ali moram te pitati - ja jos Bilalu nisam pocela davati med, da li bih trebala, a ja inace imam problema jer on nece cvrstu hranu, i dalje jede hapiceuser posted image
Enna, jesi li ozdravila? Nadam se da nece preci na Enu i kod mene je muz bio pravo bolestan i jos uvijek kaslje ali na Bilala hvala bogu nije preslo. Inace, slaba mi je konekcija na Fb nikako da postavim slike..
Bebbe, sretan dolazak u Sarajevo i nadam se da cete se lijepo provestiuser posted image
Pozdrav svima pa se cujemouser posted image

< Poruku je uredio aazra -- 23.10.2009 23:02:26 >

clock-img

24.10.2009, 01:54

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

Pozdrav raji 2008 od Leile i mene  :))

Kako ste nam, onako, svi redom?
Mi smo dobro, hB, imamo četiri zuba a još dva su na pomolu, gornje dvice. Ne muče nas, a valjda neće ni ostali. Gornje jedinice izrasle u jednom danu a nisam ni skontala dok dijete nije počelo ''škripati'' zubima.
Pužemo odavno, hodamo uz namještaj, pustimo se korak-dva pa hop na guzu, sve dira, ruši, ponekad i padnemo sve u svemu veoma je aktivna i da nije ''vrtića'' ili kako već vi zovete, mama ne bi mogla ni u WC da ode.
Sad nam ružno vrijeme pa rijetko smo vani ali svako sunce koristimo. Počeli smo i sa ostajanjem kod nane, moje mame, po dva-tri sata sedmično a nekad i više. Do sad je sve prolazilo odlično pa valjda neće biti problema i ubuduće pa da tu satnicu produžimo još malo.

Eto toliko od nas pa se pišemo.

04.12.2008.

clock-img

24.10.2009, 09:46

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Alene sretan rodjendan!

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

24.10.2009, 09:58

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Pozdrav mamama i bebama 2008user posted image ,kod nas standardno,Ajna je uspjela konacno da sastavi jednu sedmicu u vrticuuser posted image ,a da je sve ok,na pocetku je bilo malo placa,ali sad je vec malo bolje,cak i ne place kad je ostavim,vjerovatno ce biti jos malo placa nekad ali bitno je da se ona vec fino navikava,inace jos uvijek tuce djecu kad je u kontaktuuser posted image ,ali eto to je ta faza pa se nadam da ce brzo proci,a i tete u vrticu kazu isto da je to faza za ovaj uzrast,tako da mi je malo lakse da nije moje dijete jedino,e kod Ajne nikle i donje cetvorkeuser posted image ,sad ima12 zubica,malo je bilo nervoze opet,ali s obzirom da joj nisam nicim mazala,dobro je proslo,samo nek nije bilo ture,ja vam radim,e jedino sto mi kasni,evo vec 4-5 dana,nadam se da cu dobiti,da nijeuser posted image ,cak sam se malo pocela i brinuti,javim vam kako ce se situacija odvijatiuser posted image
Alenu sretan 1 rodjendan,puno zdravlja i srece u zivotu zelimo mu Ajna i ja, Anushka nadam se da se neces puno umoritiuser posted image
Bebbe sretan put i lijepo se provedite u Sarajevuuser posted image ,Dincili vidim i ti putujes i tebi naravno sretan put,a i mi peremo ko fol zubice,mada nije redovno svaku vece,ali eto nek se navikava,a vidim i Rejhanica se zna braniti,neka tako i treba,a ne da je dirajuuser posted image
Nita jel se popravila situacija sa hranomuser posted image ,nije ni kod mene bas sjajno,Ajna dan jede fino,dva ne,tako da neznam sta bi ti rekla,ja isto sizim sa s njom zbog hrane,nadam se da ce biti bolje user posted image
Enna tebe bas uhvatila prehladauser posted image ,pa jel pijes antibiotike,nadam se da ces brzo biti bolje,a Ena znaci mala maza,neka curice su takve i ja bas volim sto su mazeuser posted image
Aazra jel prosla euforija oko rodjendanka,gledala sam slike torte bas je bila prelijepa,vidi se da je puno truda ulozeno i da ste to bas sa puno ljubavi pravili,a li definitivno izgleda profesionalnouser posted image user posted image
mamabb cestitke Leluski na zubicimauser posted image ,a vidim i puzanje i penjanje uz namjestaj je vec aktuelno,sad tek nastupaju brige da se udari negdje,valja je sacuvatiuser posted image
Munxlee jeste li bolje,kako Ivan slusauser posted image ,Emma jeli i kod tebe malena bolje,jesi li ti pocela raditi,a vidim i kod tebe pranje zubica uveliko,stivcu djecica navike pomalouser posted image
Eto drage moje ljubimo vas puno pa se opet javimouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

24.10.2009, 12:21

clock-img

zeni

pencil-img

213

SRETAN RODJENDAN ALENUuser posted image

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

clock-img

24.10.2009, 14:05

clock-img

nita

pencil-img

550

Dobar dan, drage mame i bebe!
Iako je hladno, spremamo se u skitnju. Kanita je, kao i sve bebe, oduševljenja kad izlazimo. I dalje hranu izbacuje. Izgleda da je to neka nova faza kad ne prima hranu koju joj ja stavim u usta, ali ako joj komadiće stavim ispred nje onda sve pojede.
Bebbe, sretan put tebi i tvojim curama.
New mama, i ja sam bila u sličnoj dilemi prije dva dana. Još mi prijateljica koja je bila sa mnom u porodilištiu javila da je opet trudna, pa sam i ja na svašta pomislila. A MM se samo značajno smješkao i zezao me. Izmjeri bazalnu temperaturu ujutro prije nego ustaneš i ako bude niža od 36,7 onda nisi trudna. Čestitke Ajni na novim zubićima!
Enna, nadam se da si nam ozdravila. Baš super što nam Ena fino jede!
Odoh, evo Merjem traži pomoć oko nekog zadatka...
Pusica!

< Poruku je uredio nita -- 24.10.2009 14:08:05 >

clock-img

24.10.2009, 20:47

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Pozdrav svima!!
New mama, hvala na cestitci za tortu, ne mogu da vjerujem da ste svi toliko odusevljeni a ja mislila da se "ne osramotim"user posted image ako stavim slike torte iz "kucne radinosti"user posted image
Ako me nastavite hvaliti pocet cu i ja da radim torte po narudzbi, he, he..user posted image
Bas mi je drago zbog Ajne, inace i mi razmisljamo o jaslicama jer postoji mogućnost za neki posao, ali malo me bas strah tih prehlada..
Jos jednom sretan rodjendan nasem Alenu i nadam se da nam se Anushka nije puno naradila, i da ce lijepo proslaviti 1. rodjendan...
Enna, jesi li bolje, evo bas sam postavila neke slicice na fb..
Nadam se da nam je Bebbe sretno stigla u Sa.
Nita i kod Bilala je faza nece nista sto mi jedemo, samo hapice i gotove kasice danas je izbacio cak i jabuku iz kompota..user posted image
Inace, ovih dana sam neraspolozena pokvario nam se auto a nigdje nema nekog dijela za renault. Vec tri sedmice smo bez autauser posted image
Valjda ce se ovo ubrzo rijesiti...Maja78, slazem se da je vrijeme katastrofa, meni se stalno spava..

< Poruku je uredio aazra -- 24.10.2009 20:55:51 >

clock-img

24.10.2009, 20:57

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Drage moje, samo da Vas zamolim da se ne udaljavate od teme. Za čestitke rođendana, pravljenje torti i neobavezene razgovore imate pojedinačne teme!

Lijep pozdrav!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

24.10.2009, 21:21

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Meni sada nije jasno o cemu se smije razgovarati, o cemu ne...user posted image user posted image user posted image
Sacekat cu da se jave ostale koje su na ovoj temi mozda su one shvatile ovo "upozorenje"...
Do tad - veliki pozdrav svimauser posted image

clock-img

24.10.2009, 21:27

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Draga elma,ja sam ovu temu shvatila kao cavrljanje mama koje imaju bebe rodjene u 2008. Vec godinu dana se druzimo i razgovaramo, logicno je da smo se zbilizile i nadjemo i dr teme koje nas muce a zajednicke su nam osim nasih malisana. A rodjendani....pa i to je valjda vezano za bebe 2008

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

24.10.2009, 21:31

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: idana_85

A rodjendani....pa i to je valjda vezano za bebe 2008

Upravu si...Valjda...user posted image

clock-img

24.10.2009, 22:01

clock-img

Anushka

pencil-img

903

Drage moje, hvala vam puuunoo na predivnim cestitkama i zeljama, skoro ste me rasplakale kada sam vidjela koliko paznje i ljubavi ima u ovom nasem druzenju!aazra, nita, new mama, zeni, maja78, dinciii, emma.L, bebbe, ennauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ukratko rezime danasnjeg dana: Alen je slavljenicki zaspao uz muziku, ustali malo prije 5, a vec od 6 smo familijarno pili kafu, ja se jesam razletila ali imam kondicije i energije i ne osjecam se umorno (iako sam razvila 2 pite, calcone pice, i cak i zavjese prala i kompot pravila i corbe, ma nema sta nisam:) a Alen je bio super, nije bilo nekih problema, jer smo fino rasporedili ture a sve su mu poznata lica. Imali smo dvije torte i sutra cu i slikice staviti, havana u duginim bojama i neka verzija milka torte a obje bez jaja, Alen je rukicom letio na svijecu, a onda se umrljao slagom i lizao ga, lutkica, i zaspao nam u rukama sjedeci - prepao se glasne igracke sto je dobio pa se umirio. Onda smo ga jedva probudili na drugu turu rodjendana pa je i na tu svijecu letio rukicom, ali je bio pospan, tek se na trecu turu razbudiouser posted image  dobio je dosta igracaka i odjece, iako su mu ambalaze bile najdraze, sto vise suska to mu draze, hehe, a moj brat je mene i mma obradovao velikim lego kockicama, odmah smo slagali dvorce i rusili jedno drugom krali kockiceuser posted image  dok se dijete igralo ukrasnim papiromuser posted image user posted image user posted image  Inace je malo slabije jeo danas (valjda ova frka ga malo premetila) i ovih dana stalno trazi da ga nosam, ne znam zasto, ali bas se mazi a ja uzivam, zagrli me, stisne, a meni srce naraste do neba! ma moja maza preslatka!  Sredila sam i slikice, i preko 450 sliak od rodjenja do danas, imam par iz inkubatora, pa sve ne mogu da vjerujem kako sam jaka tada bila, sad mi se dusa sledi kad ga vidim onako mrsavog izmucenog, a sebe ni ne prepoznajem, hvala Bogu, izrasli smo u pravog djecaka. Danas je dedu bas obradovao, moj tata, svaki put kad ga vidi kaze mu hajde reci "deda", i danas mu alen odgovori "deda", mislim da su mu zasuzile oci!
aazra, cini mi se da mnoge bebe sa godinom dana imaju tu fazu nagle promjene u ishrani, mi smo danas samo griz na kasiku pojeli, ostalo je sve bilo baaa. Nadam se da je prolazno i kod vas. nita gdje se vi skitate po ovakvom vremenu? jesu li kanitini zubici krenuli pa je muce i izbacuje hranu? nadam se da je i kod vas kao i kod aazre a i kod nas prolazno..new mama, bas mi je drago sto napokon doziviste i tu sedmicu u jaslicama bez problema, nadam se da ce se to nastaviti u mjesece i godine bez problema! A sto kazu, bolje da ona tuce, nego da nju tukuuser posted image dinciii i mi smo poceli prati zubice, i bas izgirize cetkicuuser posted image a kakvu tableticu spominjes? nama niko nista, a bio je samnom kod zubara na pregledu, tamo vidjeli da ima zubice, i rekli mi samo da mu ne dam da grize nista, a ja se uvalila od smjeha, dijete i kadu hoce da grize, ali nikakve tabletice nije spominjao..emma.L u pravu si, grozno je sjecati se tog vremena,ali zato su tu nase vesele bebice da nas vrate u sadasnjost i srecu:)ne ponovilo se nikome!a citala sam o nekim Reukap kapima koje su kao efikasne, nadam se da ce nosic uskoro presusiti!enna i ja istu muku sa spavanjem imam! tj nespavanjemuser posted image  kao da ne zna spavati duze od 3 sata, zapravo, kad sastavi 1,5-2 sata ja se zabrinem sta mu jeuser posted image  obicno mu bude vruce, ili hladno, ili ga komsije probude, ili ruzno sanja, ili ogadni, ili prepuni pelenu ili... uhhh uvijek ima neki razlog!tjesim se i ja da ce prestati kad tad!a odkud ti bronhitis!? uhh bas mi je zao..bebbe sretan vam put ujutro, nadam se da ce proci bolje nego sto si mogla zamisliti:) pravo zensko putovanje! visnja mogu samo zamisliti na sta to lici, user posted image  nadam se da ce proci brzo..
ElmaB RR cini mi se da se sve mame beba 2008 na ovoj temi slazemo da je ovo tema gdje u caskanju i dijeljenju svakodnevnih dozivljaja sa nasim bebama ima mjesta i za rodjendanske cestitke, bar je ovo tema na kojoj nikad nije bilo ni traga negativnoj energiji, ne vjerujem da RR ima tako stroga pravila da nas tako ogranicava.. ljubimo vas ja i moj preslatki uspavani djecak, laku i mirnu noc vam zelimo!

clock-img

24.10.2009, 22:18

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Hej, nek si se ti nama javila...Vidi se da mislis na nas kad si od tolike frke uspjela da nam se javisuser posted image
Bas mi je drago da je sve prošlo kako si zeljela, ja sam ti zaboravila reći da mi nismo imali svjećicu, samo "svečano" rezanje torte ko fol on i ja zajedno prerezali..user posted image
A i Bilal je isto tako malo zanimanja pokazao igracke i pokloneuser posted image , nije ga nesto pretjerano interesovalo..
A to slavljenje u "fazama" nesto slicno je bilo i kod nas - citav dan gosti dolazili i odlazili, kad kome odgovara, a Bilalu nista nije bilo jasno..
Mogu misliti kako se raznijesis na te prve slike, koliko sam shvatila imas i slike iz inkubatora, ali eto sve je hvala bogu dobro proslo i Alen je sad veliki i zdrav djecakuser posted image , i ja ssam desetak dana prije rođendana samo razmišljala o porođaju i prisjećala se kako smo deset dana iščekivali ovu "lopuzu" koji nije htio napolje..sada su sve to uspomene, i ponekad me uhvati nostalgija kada slazem one njegove prve stvarcice..Kad se sjetim kako mu je tada sve bilo veliko..
Pusa svima pa se cujemouser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 06:46

clock-img

EmaSa

pencil-img

1

user posted image
E ja sam nova ovdje.
Malo sam citala vase divne komentare.
Sretan ridjendan svim malisanima(sa zakasnjenjem)  :)

Ja sam mama 4-godisnjeg Omara. Frajer je poprilicno hiperaktivan haha

E kod nas je u zizi borba sa njegovom chunom jer su mu 4 godine a jos mu nismo uspjeli svuci kozicu. user posted image

Jedni kazu vako drugi nako...user posted image

Kako se vi borite sa time?

Forum je za user posted image

clock-img

25.10.2009, 09:59

clock-img

zeni

pencil-img

213

Anuska,bas mi je drago da ste i to pregurali,da je proslo bez problema,uvijek ispadne bolje nego sto mislimo.Ja ne znam odakle tebi tolika snaga za sve,da uradis kucu,da pravis pite i torte,ja ti se divimuser posted image ,narocito sto si ti i po noci budna.ALENU poljubac od nas.

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

clock-img

25.10.2009, 21:45

clock-img

enna

pencil-img

697

Dobro vece drage moje mamice i bebice 2008!!!!
Evo i nas konacno da vam napisemo par redaka heheheheh ja sam vam otprilike ozdravila nos jos curi ali se bronhitis smirio,ali zato Ena od sinoc smrca i kise nadam se da cemo to uspjeti sanirati sa medom i c vitaminom da nece opet morati kod doktorice.Moja Anusk ja kada sam operisala krajnike sa 5 godina od tada sam i dobila bronhitis koji je prerastao u hronicni mada se mogu pohvaliti da sam u trudnoci se super osjecala nisam ama bas ni jednom osjetila da me steze i evo ni poslije poroda do sada prvi put ali eto hB proslo je.Samo sada da mi moja princeza ozdravi i sve ce biti ok.Eto samo toliko da vam se javimo idem pripremati Enu za spavanje pa se pisemo sutra aBd.nadam se da su mi ostale bebe zdravo i da slusaju svoje mame!!!
Draga ElmaB RR j zaista neznma u cemu je problem pa i do sada se svakoj bebi na ovoj temi cestitao rodendan pa nije bilo nikakve opomene i pohvalila se i torta i reklo se kada ima problema sa muzem ama bas sve mada za to sve imaju i pojeinacne teme u kojim se sudjeluje.Mislim da ovdje mame kako idana kaze cavrljaju o svemu i svacemu a prvenstveno se to sve svodi na nase male pilice.Ako postoji problem a mislim da ga nema obavjestite nas jer ipak smo svi tu radi druzenja i rzmjenjivanja iskustava.Zaista nevidim problem lijep pozdravuser posted image

clock-img

25.10.2009, 21:56

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

EmaSa dobro dosla. Sto se tice te kozice, ja bih dijete obrezala. Ne znam koje si vjeroispovjesti itd, ali bih to uradila iz zdravstvenih razloga. Tvoj malisa je veliki. Mi smo ovdje sve mame jednogodisnjaka...Tema je bebe 2008...Mozes otovoriti temu na forumu Dijete sa godistem tvog malca pa razmjenjivati sa ostalim mamama iskustva...Jos jednom, dobro nam dosla draga!

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

26.10.2009, 05:46

clock-img

Anushka

pencil-img

903

dobro jutro mame i bebe, kratko cemo:)
alen mi je skroz poremetio spavanje i dan i noc. Juce je rano ustao oko 5, spavao 40tak minuta oko 9 i onda od 3-6. Poslije toga spavao od 9 do 2 a sve to uz redovno budjenje da jede, mazi se, podrigne, umiri zbog zubica i sl, i evo od 2 nema sanse da spava. Na kraju sam sebi kafu napravila u pola 5user posted image  inace, juce je kod mojih roditelja dobio prvu priliku da se penje uz stepenice i popeo se sam cetvoronoske, jeste da smo ja i moja mama bdjele nad njim da se ne oklizne a on sav sretan se penje, hehe neki dan se popeo i na trpezarijsku stolicu tako da je savladao penjanje:) prica fino, iako je sad "adn" najaktuelnije juce fino dodje do mog tate i kaze "deda deda ade deda":))) ja danas idem za tuzlu i nema me cijeli dan, evo za sat trebam krenuti, pa vas pozdravljamo ja i moja nocna pticica:)

Zadnji članci

article-img