evo i mene jutros, alen je popravio nocna spavanja tj nema ustajanja u gluho doba noci pa nastavljanja, ali po danu kako kad, juce je samo jednom spavao, vidjet cemo na sta ce izaci. inace je prilicno OK ali sam imala posla, pa onda ono malo vremena sto nadjem radila sam i na ovaj nas pdf nisam imala kad pisati, ali sam citala, ja sam probala onu smjesu od rahat lokuma i secera u prahu, i mogla bi se presvuci torta ali tesko za figurice, pogoto sto nigdje nisam nasla ni boje za kolace i kreme a cak ni ona lizala sto boje jezik, tako da cu improvizovati i napraviti nesto od pudinga u bojama i sl. izgleda da ce moji roditelji i svekar i svekrva biti dovoljno pristoji da sa osmjehom izdrze zajednicki rodjendan pa da cemo to odjednom odraditi, juce su posredno preko mene bili pristojni, samo mi muka sto o tome moram razmisljati.
ono sto me bas muci je da su ove komsije sto su doselile do nas donijele i zohare sa sobom, dok oni nisu dosli nismo ih ni vidjeli nikad, a sad svakih 5-10 dana jedan zaluta, pa sam vec izludila od brige, a jos su komsije koje nece ni da odzdrave na dobar dan a kamoli nesto drugo, uzas, bas sam se nasekirala, koliko god ja da cistim i postavljam otrove, dok ih oni ne istrijebe dolazit ce i nama a ako ista mogu reci da mrzim to su zohari i sl bube!!! aazra sretne pripreme za sutrasnji dan:))) i mene obuzimaju sjecanja sta se desavalo prosle godine u ova doba, ali posto je bilo dosta problema poslije poroda, drago mi je da smo izgurali, kad vidim slike alena kad je imao mjesec dana place mi se, a one iz bolnice ne smijem ni gledati hvala Bogu pa smo porasli i da je to iza nas!a ja alenu uopste ne dajem monte iako me neki ruzno gledaju zbog toga, hehe, malo me prelao kad sam vidjela da je u sastavu vrlo stetan konzervans, a pogotovo uvece radije mu napravim keksolino, ili griz ili puding, ipak je dobrica, ima svoje vrijeme kad ide spavati, i rijetko kad je poslije 8 budan! idana na proljece tek ponovo uvodimo jaja po preporuci pedijatrice, a do tada i sebe iznenadjujem koliko jela se moze spremiti bez njih, posto zajedno jedemo, a reagovao je na kontakt pa necu da rizikujem, a hocu da se makar umelja svojom tortom, ne mora je jesti:) a za ritam - slicno i ja radim, nekad kupanje, nekad napolje, ali kad je pospan - nenaspavan, nista ga ne moze smiriti duze od 2-3 minute, cak ni izlazak vani, ako je u kolicima zaspi u sekundi a ako ga vodam kmeza se i trazi da ga uzmem i zaspi mi u rukama. ali prolazna je faza bila, promjena vremena sta li..dinciii vidim da je bilo tuzno kod vas, ali i da je dobro proslo, podrske od mene i alena za vas dvije!bebbe nije ti lako, jedna beba, druga u pubertetu! ali vidim ja da ti to odlicno balansiras, kako nam je drugarica Ema? bas je neocekivano prohodala!manuela, sta je sa zujanjem? je li proslo? kako slusa Emir? on je vec odavno prohodao! enna ma ne brine men rodjendan zbog mene ili alena nego zbog drugih koji ionako prave probleme bez razloga, a posto je kuliminiralo kad se alen rodio nisam vjerovala da ce zbog rodjendana, ili zbog mene i mma makar se pretvarati da su OK.. ali bit ce kako bude.nita, sta je sa kanitom? je li proslo ili se nastavila buditi? mozda joj ne dostaje dojenje? ljubi nasu sugradjanku drugaricu:)i racunajte nas za tu neku kaficu:)
idem, kmeza se ovaj moj, dosadno mu! ljubimo vas!