Dobro jutro, mamice i bebice!
Meni je bila guzva kroz kucu, tako da nisam imala vremena ni pet minuta da sjednem i da se malo s vama dopisujem, niti da citam novu knjigu o bebama koju mi je mama poslala:( Ali, dobro, hajde. Takav je zivot kada je mala beba, i neha, hB.
Kako ste mi sve vi?! IScitah forum, vidim, ima svega, a najvise provodadzicanja
Visnja, i ja mislim da se ne smijes sekirati zbog flasice. Bas sam maloprije citala nesto o prehrani beba, i nadjoh da je beba vec u dobi od sest mjeseci sposobna prespavati 11 sati bez budjenja za hranjenje. A, Asja je vec velika cura i budi se svakako da jede, tako da ja mislim da se ti mozes opustiti.
Mynxlee, ne daj da ti bude i muce dijete. Kako tebi, tako i svim ukucanima on mora biti na prvom mjestu! Boli njih sviju briga kada ti moras nocu padati s nogu nosajuci. U pamet, draga. A i mene Ema, kao i teta bertu njena beba i tebe Ivan, po danu muci i nece da spava. Ali, neka, bolje po danu nego po noci kako je bilo prvi mjesec. A sto se tice pasosa, i mi smo u familiji razlicitih drzavljanstava. Uglavnom, mama je stranac:)
Nana_Ze, hvala da si mi odgovorila za ranu. Eto, i Visnji je bilo tako, valjda ce se i nama svima do kraja "odutrnuti":) Sretno ucenje!
Dinciii, ti si fakat puna energije. Bravo! Bas cu sada pogledati jesi li stavila nove slikice da vidim malu ljepoticu. A moram i Ivana pogledati.
Malaaaa, je li se umirio Ahmedu stomacic? Mamyca, dobro nam dosla. I sve druge mamice i bebice. Pusa vam i lijep dan.
Kod nas je malo mutno vrijeme... Ali nije hladno...
Moram vam se pohvaliti da smo juce, sasvim slucajno, nasli za Emu i odgovarajucu zimsku vrecu i odgovarajucu, dovoljno lijepu, dovoljno toplu i dovoljno malu vrecu za spavanje. I to kada sam vec skoro odustala!