pozdravi drage mame, mi smo sad bili napolju. Digne uzbunu i ako ga ne drzim na balkonu ili prozoru, ori zgrada, tako da sam ga izvela napolje, i vozali se u kolicima 2 sata, i evo poslije sat zaspao.. juce je moja mama trazila da ga malo uzme da se pocne navikavati na druga lica, i ja odem na shishanje poslije 1,5 godinu!!! al alen cim se probudio poceo se derati da su mami nepoznate zene na ulici prisle da vide sta mu je, sreca ja brzo dosla i on se poceo smijati.. a popodne opet zahtijevao napojle, pa smo u kenguru se jos prosetali, koshije ga spopale i poznate i nepoznate, malo se cvijecem bavili, i rano oboje zaspali.. probao je sljivu a danas je dokrajcio sa nestle pahuljicama riza-kukuruz i odusevljen je! uglavnom, sve je OK samo sto me tjera napolje non stop..
new mama znas kako se moja mama osjecala sa mojim drekavcem, a ljudi bas prilaze ko da nisu nepoznati:)nita mene sve nesto strah nosat ga u kenguru, stalno ga kao pridrzavam pa se nisam usudila daleko hodati, nama su kolica br 1 jos uvijek, a mogu misliti kako ledja otpadaju..manuela bas mi je zao za emira, cuvam vam fige da sto prije prodje.. kazu da neke bebe ni ne osjete nicanje zuba i mi se nadamo da cemo biti medju njima, a bas juce ujutro sam pancila, ucinio mi se vruc, kad temperatura sreca 37,1.. imam isti strah.. dinciii vas dvije nije obisla temperatura, bas mi je zao, a vjerujem da je shoppingu u becu tesko odoljeti:) idana_85 kao sto rekose, pravi momak vec ne da na mamu, a poznata mi je ta faca, ja i mm se odmah raznjezimo i titramo oko njega, dovoljno samo da je namjesti, lutkice, i tako ih je slatko gledati kad ko veliki uzmu flasicu, ovaj moj joj prica, dira je, pa je strpa u usta, malo uzme pa je opet izvuce, guguce, ma sladki su skoz..
bjezim malo odmoriti, sve me boli, kazu mi da imam super figuru, a ja ako ne guram kolica, nosam ga.. nije nikakvo cudo pa odo malo odmoriti..
pozdravi za sve mame i bebe