A jeste se raspisale Vidim ja da mi Romali otima snajku. E, ne dam je. Ona je moja Ja sam prije rekla. Hehe... Nema veze sto je malo starija. I Tweety bi mi mogla biti prija, a? Muskih beba malo ima, pa cete se vi otimati. Vi s curama trazicete same nas. Haha...
Tweety, moj Ivan vec dva dana jednom ili dva puta na dan se malo zakaslje. Kao suvi kasalj. Ne znam gdje bi se mogao prehladiti. Nekad mislim da mene imitira, posto sam ja u trudnoci kasljala ko mahnita, a i sad ujutro
Dinciii moja kazem ja njima, ali to se nadje uvrijedjeno. Sutim ja sutim, pa mi pukne film svasta kazem, mozda nekad i pretjeram. Cim on skikne, eto ih u sobu da vide sta je, nema veze sto sam ja tu. Kao da se ja ne znam brinuti o njemu. Samo vam mogu reci, vi koje zivite same sa svojim M i bebama, uzivajte. Kad vam neko dodje pretrpite se malo. Moji su dobri, nemam sta reci, ali nekad pretjeruju zbog te prevelike brige. Nadju je gdje je uopste nema.
Romali, i moj Ivan ne voli guzvu. Odmah se unervozi i uzvrti. Onda nas dvoje idemo u izolaciju i tu nam je najljepse. Mi tad surfamo po netu. Hehe... Samo vec mi tezak drzati. Nisam ga dugo vagala, ali sigurno ima 6 kg. Eto pampers 2 mu vec mali. Procuri na sve strane. Kad ga dojim, tesko mi drzati, pa to radimo lezeci i oboje usput zaspimo. Prvu vakcinu cemo primiti tek u aprilu. Bas juce zvao doktor i pomjerio termin. Imali smo screening neki dan. Snimali pluca, bubrege i mokracne kanale. Sve je dobro. Potvrdio je time sto je doktora dva puta upiskio.Jadan doktor se branio od njegovog ataka. A kad je poceo da prducka... Pravi mali Balkanac!
Nana_Ze i ja sam ti poslala PP da dodjes ovamo. Ne znam jesi li dobila. Ne vjerujem da one liste vise ima. Slabo sam tamo. Odem samo ponekad da im pruzim podrsku. Kad pogledam tamo sjetim se pjesme od Balasevica ''Neki novi klinci''. Hehe... Ne mislim nista lose, ali ja se osjecam kao da sam mama 100 godina, a ne mjesec i po. E, pozvala sam ja i MelissuD.
Zana08 i AmelaV., a da mi vi obecate svoje slatke kcerkice. Joj kad vidite mog Ivana, uh. Ma dobar skroz Nije sto je moj, ali je rumen ko jabuka. Govorim onom svom covjeku da stavi nove slike, a on lijen. I ja sam doduse Kad ga vide cure, ma kakav Omar i Ahmed... Haha... Salim se!
Vidim AmelaV. rahat sa svojom bebom. Moj tako nece spavati ni sa 3 godine. Vrazicak mamin! Samo pazi da Ajla ne dobije vecu temperaturu.
Bebbe, Ivan je sinoc spavao s mamom, pa smo se naspavali. Ustali smo oko 12 h, jer se mami jos spavalo . Boli nas briga!
Mamabb, i sve ostale mame, cuvajte nase male andjelcice. Od mene i Ivana ih puno izljubite, a posebno vi koje imate cure
Mora mama da nadje sebi snajku.
Odoh peglati opet. Da ne pomislite da nista ne radim