IZVORNA PORUKA: dinciii
hvala eh bas cu pokusati...dobar savjet...hvala
kad si ti pocela davati kasice????
pa sa tri mjeseca, ali pomalo, i ne bas svaki dan. do sada smo imai jedan obrok,sada cu uvesti dva.
nita...znam da ne bi trebalo,ali vise nisam znala sta bih. taj dan isla na upis ocjene,on bio sa svekrvom, za cetrisata dala mu iz dva puta po par kasikica super. kad sam dosla,navalio na siku...kasnije meni nema mlijeka, valjda od nervoze zbog ispita,danas imam jedan, ne znam ziva sta cu, pa vidjeh jedno dijete koje nije dobro jucer, citav dan sam preplakala kako mi se nesto steglo,onda ovdje procitam ono Ostavila sam dijete...Nervozna ja,nervozan on, a mlijeka vise ni kapi. I mama tako kaze, davala meni i ja rekoh njemu cu. Al eto nece, nikakvo mlijeko osim mog, hvala Bogu.
dincii, jesi se cula sa svojima, kako je tata danas? Nemoj se brinuti,bice ok. I moja mama je za Bajram tako, eno sad hB super,kao da nista nije bilo,samo se ne sekiraj.
draga
adanna, ma pretrnula sam sva,evo sve mi suze lete, dusa draga, pa jel se prepala? joj mogu misliti kako ti je bilo kad si to vidjela, lopuze male...kad rijada stavim u hodalicu, istrecam se sva, sve me strah udarice glavicom o cosak stola i sl....