eee, napisala roman i propade post...
ma imala posla pa ako nisam sa malim onda ili radim ili spavam opet uz malog, pa se ne javi par dana, inace uzivamo u lijepom vremenu,nita mozda smo se i sretali u gradu, ako nismo napolju onda ili balkon ili brckanje u kadici ili spavanje, opet nema nikakvog ritma, juce spavao dva puta po 20 minuta od 5 ujutro do 8 uvece, nocu non stop doji, a danas jednom 20 minuta kao spavao i popodne me sokirao - 2,5 sata uz tri kratka podoja! al je zato zaspao tek prije 20tak minuta.. tako da manuela i new mama, sve mi je jasno kroz sta prolazite, a izgleda da remzy najbolje zna sta nas ceka.. inace grize bas ostro i budi se uz vrisak zadnjih par dana, a nekoliko puta je pustao neki zvuk kao da je tuzan/ljut dok je spavao meni na ramenu, ma dusa me bolila, a danas je cak i jecao prvi put, uhhh kad nisam a inace je toliko veseo i aktivan dok je budan da se svi otimaju da budu oko njega, sarmira sve redom, skace, trci u zraku, mlati rukicama, hvata sve i naravno trpa u usta, galami, vristi, dere se, smije se glasno, doziva i nesto prica ma zabavan je i neumoran, dusa mamina,
pomalo puze, al nije mu interesantno jer je spor pa se brzo okrene i vrti u krug, ili se drekne da ga dignem sve u svemu, dinamicni smo jako..
skvo,koliko ti aptamila popije mala odjednom, ovaj moj kad je gladan popije i 210ml, pa dnevno pije 2 x 210 AD, 50-100 ml soka, jedan vocni obrok ili sa rizinim pahuljicama ili samo voce - oko 100 ml, i dojenje non stop cini mi se.. koliko tvoja kolicinski pojede jer mi nesto malo 5 obroka kako god okrenem..
bebbe i mynxlee, sretan vam put, a ostalim mamama i bebama puno pozdrava