IZVORNA PORUKA: Okarica
Samo da vas pozdravim! Još malo pa idem da dojim ono svoje čedo.
Mynxlee, divim ti se kako možeš dojiti i tipkati. Budući da mojoj Iris ništa, ama baš ništa, ne može da promakne, ja to ne mogu. Ja sam za kompom samo kad je ona u carstvu snova. Užasno je teška, kad doji mora biti potpuni mir, ne smijem se pomjeriti. Tako je uvijek bilo.
I moj mali mahalac tako, al ja fino zalegnem s njim , gledam tv a njega pustim da se vrti i doji kako hoce. Pa on malo doji,malo razgleda. A kad ja ne gledam u njega vec u tv, osjetim umirio se, ja pogledam a on bulji u mene i odvali se smijati,pa brze bolje zgrabi siku i sve tako. Ma nekad je ne pusta,a ne doji. Valjda hoce malo da se s njom druz i igra.
I mi smo jucer bili u setnji, prvo smo jutro proveli na balkonu, mama sirila ves, a on u ljuljalici, pa sa babom, onda smo isli u Pionirsku dolinu. jedva je izdrzao pola sata, i zaspao na rukama. Pajkio jedan sat i onda smo se presvukli,nahranili,malo mazili i isli na kaficu. Na kafici smo bili do 6h. Rijad samo razgleda, okrece se za autima, nesto guguce, smije se....Kad smo dosli kuci, opet pajkio pola sata. Malo se igrao i u pola 9 sova, nije vise mogao. spavao je jutros do 7h. Doduse cesto se budio,mislim da ga strasno muce zubici.
Je li vasim bebama (koje su dobile vec zubice) bilo ovako? On uzme glodalicu,stavi je u usta i onda galvom mlati tamo-vamo,cese se,ali bukvalno i sve skripi. Tako uzima i nase prste. Desni se bas bijele, a kad mu ih diram ponekad se buni i pocne plakati,nekada ne. A i na mjestu trojki mi je bas ostro. Joj da vise hoce izbiti....
skvo, aazra, kad idemo na kaficu s bebicama?