Dobro jutro, drage mamice i bebice! Mi opet poranile:))) Da mi je neko rekao da cu se ja pretvoriti u ovakvog ranoranioca, ne bih vjerovala.Hehehehe...
Okarice, ja mislim da je to normalno. Moja Ema ima stolicu jednom u dva dana, a Anja, (a tvoja me Iris podsjeti na nju), cak i po cetiri puta na dan, toliko da sam je doktoru vodila, i rekao mi je da je kod beba sve to savrseno normalno - da imaju stolicu po pet puta na dan, ili da je imaju jednom sedmicno.
Dinciii, sta je s Rejhanicom?! Mozda je nervozna od promjene, dusa mila. Tek se navikla na Bosnu, pa nazad u Austriju. Nedostaje joj nas srdacni svijet, rodbina... Hehehe... Ma, bice to sve OK, imaju bebe faze. Neka ona lijepo guguce i igra se, zlato malo. Melissad, imas pravo, fakat su svaki dan zanimljivije nase bebice. I, i mene Ema s vremena vrijeme "ugrize". I to da bas zaboli. Manuela, i ja sam isto bas razmisljala o toj boji oka. Nama su smedje, meni tamnosmedje, a muzu zelenosmedje, a Ema za sada plavooka. Ali, evo, kazu da se to mijenja. Ali ja mislim da, kada ce dijete imati bas tamne oci, poput mojih, ih ima od samog pocetka, poput naseg Ivana. Mynxlee, je li prosao osip kod tvog lole:)?! Sredice se to sve! Nita, da ti iskreno kazem, meni je vazno da su moja djeca sretna, normalna i zdrava, kao i svakoj majci, vjerovatno, i ni najmanje se ne opterecujem ni sa kakvim statistikama. Pratim, da imam pojma, ali znam da je svako osoba za sebe. Kako nam je Kanitica danas? Svekrvi se je svidjela tortica srculence. Kupili smo joj i cvijece. Bila je dobre volje. Sto nije uvijek tako:))) Inace, ona nam je u porodici plavooka, pa se ludo nada da ce Emi ostati plave oke. Kaze, ako nisu vec njena djeca naslijedila, da ba jedno unuce. Jeste li se vi u Zenici ugrijali, konacno?! Nadam se i da je Nadjici i Benji toplo, Nana_Ze. I da ne moras odmah na spremanje novog ispita navaliti....
Mi smo juce Emi kupili posudu za hranjenje i onu casu za bebe od 4 mjeseca dalje. Rekla sam vam vec, pocecemo upotrebljavati tek kada se vratimo iz Sarajeva, ali polako skupljamo sve sto nam treba...
Eto drage moje, opet se ja raspisah! Pusa i divan dan svima!