Dobro jutro, drage drugarice bebe i drugarice mame:)
Mi smo za vikend bili na moru i bas nam je pasalo. Bilo je hladno, ali suncano, pa smo svejedno dosta setali. Covjeku godi da malo promijeni ambijent, a i Emici je bas godilo, spavala je po danu super, sto nam obicno ne uspijeva. Inace, budimo se samo jednom za dojenje po noci:) Hvala za lijepe komentarice za nase slikice.
Melissad, Dina je slatka. Ma, obje ste. Dina ima kose da joj vec mozes frizurice praviti. Nadam se da joj je prosao osip, negdje sam procitala da vas je to mucilo. Mynxlee, Ivan momcina, je l' de?! Ne znam kako vama, ali meni je sve nekako lakse od tri mjeseca pa dalje, nekako upoznas bebu, uhvatis neki ritam, steknes samopouzdanje... Nita, obje tvoje kceri imaju veoma lijepa imena. Nikada te nisam pitala u koliko sati je rodjena Kanita, da znamo koja je starija ! Ema je u 8,25 ujutro. Merjem i Dina Melissina su male skorpijica, kao i ja:), a Ema, Kanita, Ahmed, Rejhanica i Ivan strijelci. Anja, moja velika kcer, je neki dan na internetu racunala Emin horoskop, tako da sada znamo i da joj je podznak jarac i da joj se mjesec u skorpionu. Nisam ja to citala, a i nisam previse zainteresovana za astrologiju, ali, eto, malo razbibrige nije lose.
Uglavnom, kakvi su vasi planovi?! Mi cemo malo pospremiti po kuci, pa onda idemo kod svekrve, isplela Emi baka jos jedan dzempercic za proljece:) Svima saljemo puno, puno pozdrava i poljubaca i zelimo vam lijep dan!