Masala, Ivan pravi momcina! Ni on, kao ni Ema, nece flase, dude, nista.... Isti smo. Ja ni ne namjeravam dodavati prije nego sto se vratimo iz Sarajeva bilo sta. Vidjecu sta i kako, za sada mi se cini da je sretna na siki, pa sam je ostavila na miru. Jedva joj i kapi dam na kasicicu:) Mada, vec mi svi pocinju govoriti da pocnem. Ali, nema sanse da idem na put, mijenjam vodu i potpuno razbijem dnevni ritam, pa jos dodajem djetetu hranu. Sika je uvijek spremna, topla, sterilna, a i volimo je...
Drago mi je, Mynxlee, da je muz sve sredio, pa i nostalgiju:)))) Hehehehehe... Ma, to je sve normalno. A, bice i stan, aBd, pa ces se onda potpuno opustiti i uzivati.
Kako nam je Dinciii?! Uzivaju u Tuzli, a neka, tako i treba?!
Niti prosla temperaturica?! Meni je Ema nije imala do sada poslije vakcina, tako da joj nisam ni davala sirup. Probala sam sa pola kasicice Lekadola, preventivno, kako mi je rekla sestra, ali, iz gore navedenih razloga mi nije uspjelo, te sam odustala. Hvala Bogu, nije ni trebalo. Slijedecu imamo 16. aprila.
Vecina nas iz dijaspore (hehehehehe) odbrojavamo dane: Malaaa, Myxlee, ja... do Bosne.
Inace, da vam se pohvalim: danas se izvagam, kad ono 3 kile manje! A nisam bila ni na kakvoj dijeti! Cak sam se poslije poroda, jer sam nakon devet mjeseci konacno prestala povracati, malo i udebljala. Jos 4 kile, pa sam na predtrudnickoj tezini. Cool! Bas sam zadovoljna!!
Pusa svim nasim bebama i mamama od nas dvije! Zelimo vam prekrasan dan!