Draga Nita! Drago mi je da nije nista drugo, jer virusna upala pluca jeste opasna, ali mnogo manje kada je u rukama doktora. I ja sam je imala prije nekih pet godina, a manifestovala mi se je samo uzasno visokom temperaturom, nista mi drugo nije bilo niti me je boljelo. Oporavak traje prilicno dugo, poslije toga ce se muz brze umarati i trebace mu dodatno vitamina da povrati energiju, ali bice sve OK. Hvala Bogu da na djeci, odnosno, bebi, nema nikakvih promjena. Javljaj nam kakvo je stanje. Svi mislimo na vas.
Dinciii, ja sam isto nekada bila teska spavalcina, a sada rano legnem, jer se umorim, a onda sam rano i naspavana. MM ustaje u 6 da se sprema za posao, a ja s njim. Prije sam kada on ode isla nazad spavati, sada vise ne idem. Ali, evo danas sam se ulijenila. Hehehehe... Do pola 8 sam spavala. A ostali, ukljucujuci i Emicu, drincaju. Kako prehlada?! Kako je Rejhanica?!
Melissad, ne sekiraj se, sve bebe narastu. Zaboravila sam s koliko je Dina rodjena?! I ja sam stariju kcerku tako rano pocela hraniti raznim vocem i povrcem, ali Emu nisam i necu jer mi je doktor rekao da beba u tom uzrastu malo od toga moze iskoristiti, samo joj prodje kroz sistem a zauzima mjesto mlijeku, bilo majcinom, bilo adaptiranom, od kojeg zapravo bebe rastu. Ja Emi ne dajem ni vodu, ni caj... Bas nista osim mlijeka. Ne znam koliko je teska. Na kontrolu idemo 5.3, pa cu vam javiti.
Enna, ni Ema ne pokazuje znakove ljubavi prema prodavnicama, ali to cemo promijeniti;) Mada, i ja sam nju juce morala nositi po trgovini.
Pusa i lijep dan svima!