cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 2008

clock-img

20.04.2010, 22:54

clock-img

enna

pencil-img

697

Vece drage moje!!!

Evo dok moj mali nestasko  spava ja sam ugrabila priliku da vam napisem par rijeci hehehhe.Danas sam samo preletila brzinski sta ste pisale i naravno da vidim dali nam je Anushka malo bolje volje i kada krece jer bas kada god vijesti jave o njoj i Alenu razmisljam.Bebbe znaci nisam bila jedina kojoj su oci zasuzile na Dinciinu pruzenu pomoc nasoj Anushki i znam da bi bilo koja pomogla bilo kojoj od nas i jako mi je drago i j vas ojecam kao svoje prijteljice mada ni jednu od vas ne poznajem licno a voljela bih da vas upoznam ali ko zna zivot pise cudne price pa ad naam se da cemo i mi da popijemo kaficu nevazno gdje i kada pa mozda i kada nase "bebe 2008" budu imale i 18 godina user posted image .Bogami kako vidim vrijeme brzo leti ko bi rekao pa Ena u petak slavi svoj drugi rodendan a ako da se juce desilo i kako se blizei njen rodndan ja sam nekako neznam kako da opisem taj osjecaj i retna jer moje maleno pile je vec velika djevojcica a i tuzna jer vise nije malenabeba svi osjecaji su se pomjesali.Onda se sjecam mada ne zelim svog poroda koji nije bio ni malo lagan i onih 10 dana kada je Enin zivot visoo o koncu pokusavam to potisnuti zaoraviti ali uzalud vjerujte mi da se bas trudim da ne mislim na te ruzne trenutke ali oni sami naviru nedaju mi mira pa sta bi bilo da se desilo ovo ili ono uhhhh pakao nadam se da ce to jednog dana biti zaboravljeno.Uglavnom mi smo dobro hvala Bogu juce smo bili u potrazi za cipelicaa i kupili smo 2 ali nije to ono sto sam zeljela ali eto drugi put kada naletimo kupit cemo te sto mama zeli heheheh.Ena vam je pricali samo takva zamislite ja joj pricam Crvenkapicu i ona onda lijeposjedne na trosjed i sama pode da prica dosta vremena provodimo vani jer kod nas nastupaju vrucine tj.ljetni dani,djecu obozava pa sada je vrijeem kada posjecujemo parkove jer tu ima djecice.drage moje ljubimo vas ja i moja malena princeza i javimo vam se a sada zve tus pa krevet laku noc!!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

clock-img

20.04.2010, 22:56

clock-img

enna

pencil-img

697

Cestitke za bebbe i maju78 naa njigovom popratnom znaku uz ime "RR"user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 23:09

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

enna tako si divno napisala post, da vrijeme leti prebrzo i necemo se ni okrenuti a generacija ce slaviti 18-i rodjendan

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

20.04.2010, 23:10

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

DRage moje sad meni krenuse suze,ma kako ne bi pomogla,ako mogu zasto da ne,jer znam da bi i meni svaka od vas pomogla...Eto i Bebbe ne poznavajuci me poslala mi kapicu koja mi se svidjela kod Eme pa i Rejhani isplela baka...user posted image Bezobzira sto se nismo licno upoznale smatram vas sve ovdje jako dobrim prijateljicama koje su tu  i u dobru i u zlu....I naravno da bih voljela svaku licno da upoznam i ako bog da mozda i bude za to prilika...

Bebbe bas mi je zao sto si se nasikirala...Mislim i to ponasanje od te uciteljice uopce nije bilo prikladno...Ipak je to dijete koju sve privlaci...A nisi samo ti osjetljiva user posted image i ja sam od poroda postala pravo osjetljiva...Za sekundu zaplacem...

Enna vrijeme zaista brzo leti,nevjerovatno...Ko da sam jucer pricala o tome kako jedva cekam da se porodim a vidi sad vec velika curica!!!
Hvala bogu Ena je sada dobro i to je najbitnije,znam da je tesko zaboraviti al bolje nego da mislis sta i kako..Samo pogledaj u nju i sve ce ti biti jasno...

Saljemo nasoj dragoj generaciji veliki poljubac!!!!

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

clock-img

21.04.2010, 07:45

clock-img

Anushka

pencil-img

903

drage moje.. i mene ste do suza doveleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam sta bi da vas ovdje nemam.. i hvala vam puuno sto ste tu i sto ste tako divne user posted image user posted image user posted image

dinciii iako bi jako voljela da se vidimo, i da Alen upozna preslatku Rejhanu, ipak se nadam da necemo avionom samo do Beca, jer nam je Bec-Berlin 10 sati voza i jos toliko do Treleborga zbog trajekta.. pa se nadam da ce nam put ipak trajati krace user posted image user posted image user posted image za tebe i Rejhanu

bebbe moze biti da si u PMSu ako te ta uciteljica rasplakalauser posted image ali razumijem te i zao mi je sto se tako osjecas..ipak je Ema previse mala da bi mogla razumjeti takva ogranicenja a dovoljno velika da se otrgne i istjera svoje.. a jasno je i tebi da je samo jednoj neuroticnoj teti data prilika da se istrese jer bi se zdrava normalna osoba nasalila i ohrabrila sto tu djecu sto su glumila da improvizuju i nastave sto Emu koja je doprinijela predstavi:) ne brini, uvijek ce biti nadzak babauser posted image

enna mene sve nesto strah da ce nam rodjendani redovno vracati sjecanja sa porodauser posted image tacno znam kako ti je, mene je mm snimao mobitelom kada me sa intenzivne u kolicima u neka doba noci vozio kroz bolnicu da krisom vidim Alena dok je bio u inkubatoru jedva zivuser posted image user posted image user posted image kad vidim taj snimak nisam dobro po 10 dana.. ali znas kako to ide.. okreni se buducnosti, biraj lijepa sjecanja i nadaj se najboljem.. kakav vam je plan za rodjendan? (buducnost,user posted image user posted image ) ljubi nam veliku pricalicu!

maja78 kako nam je andrej? usisava li hehehe ljubi nam druga!

nasa princeza nemoj plakati zbog kompauser posted image cekamo te da dijelimo lijepe i tuzne trenutke.. nadam se vise lijepih:)

mi smo OK, ne damo se.. alen je maza mamina vesela i osim jela brinu me zubici.. ovu gornju jedinicu izgleda nece odustati dok je ne izbije.. sva je nakrnjena grozno.. strah me da ga ne boli pa da zato slabo jede a onda on pojede 2 cevapa sam odgrizajuci zalogaje.. ali opet se plasim i kariesa i mah ko mama samo nesto trazimo da se brinemo..
nesto smo sve raznjezene hehe saljemo vam puuuuuuuuuunooooooo zagrljaja i poljubaca!

clock-img

21.04.2010, 08:15

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Dobro jutro!
Moja bebača velika je jutros toliko sikila, da me je sasvim razbudila, pa sam ustala u pola 7, a ona sada spava:) A, sreća da se je sve to tako desilo i da sam ustala, jer Anja je, što nikada, prespavala, pa da meni nije bilo sumnjivo i da nisam ušla u sobu, zakasnila bi u školu. Ma, vazda nešto s dječurlijom, malom i velikom.
Prije dva dana sam vidjela dva dječaka, nepovezano, ali isti dan. Jedan, četvorogodišnjak, je imao obje ruke u gipsu, od ramena do šaka, jer ih je slomio kada je pao sa bicikla, a drugi, trogodišnjak, je pao kod kuće, na balkonu, izbio su gornje jedinice i dvojke, i razrezao unutrašnjost usne tako da njegova mama kaze da ima dvadesetak konaca u unutrašnjosti usta koja su potpuno izobličena od otoka! Kada to čovjek vidi, fakat se uplaši!
Hvala vam svima zza utjehu, a i za čestitke za ovo RR na nicku. Sega, dodaše mi "prezime", a ja ga nisam htjela mijenjati niti dodavati ni kada sam se udala. Svakoga stigne:)))))
Anushka, nadam se da će ti put proći najbolje što može. S djecom uzrasta kao što su naša je najteže putovati, jer, kako si rekla, premali su da im nešto dokažeš, a preveliki da ih sasvim fizički obvladaš, ali, polako, pa ćete uspjeti, kao što ste i sve do sada. Alen je lijepo visok, masala. A sto se tice hrane - razumijem te i  ne znam sta da ti kažem. U biti, znam da se im apetit tokom druge godine smanji, ali ponekad me izludjuju te mini količine hrane. Ema jede sve, sve rado proba (osim onih bebećih kašica -  zitarica), jede cak i Anjine punozrnate zitarice, ali sve su to tako male količine. A kada smo u prodavnici i kada neko gleda oduševljenje kada ugleda hranu i počne je imenovati rekao bi pojede dijete k'o velika. Ljudi se okreću kad počne uzvikivati: "Mami! Mesek! Pupi! Mami! Bane! Mami! Lada!..." i sve se čudi i rukom pokriva usta:))))) Anushka, zasto je Alenu okrnjen zub, to nisam skontala?! Ema se sadda manje buni kada je vrijeme za pranje zuba, ali, svakako je ne mučim, peremo ih samo ujutro i naveče. Po danu samo ako je jela kakve slatkiše.
Enna, moje uspomene na Emino rodjenje su, iako je bila baš mrvičak, lijepe. Ali, na porod s Anjom imam teške uspomene, i, što kažeš, stalno se vraćaju. Ali, to je dio života. Treba gledati u svijetlu budućnost, a sve što je bilo, svakao je prošlo... Vjerujem da imaš pomiješane osjećaje što se tiče odrastanja, ali, svaka faza nosi nova uzbuđenja, nove brige, ali isto tako i užitke. Vjeruj mi, jer znam. 
Dinciii, kako je Hana?! Je li i ona u klubu brbljivih djevojčica?
Majo78, kod vas nema brige, usisano je garant:) Meni je usisavanja preko glave! Morate li i vi usisavati svaki dan, ili je to samo moja muka?!
Eto! Poljupci i pozdravi cijeloj dragoj generaciji!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

21.04.2010, 08:28

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

dobro jutro generacijo

mi imali tesku noc, nice mu cetvorka i stalno se budio, e zaspao je jutros oko sest kad sam ja ustala definitivno i sad i kad bi legla ne smijem jer ce se on odmah probuditi pa ce mi biti jos gore.
bebbe niko ne moze pobjeci prezimenu hehehehe
usisavam skoro pa svaki dan, ustvari trebala bi bas svaki ali nekad ne stignem, ali meni to ne smeta nece mu biti nista od par mrvica :)
Anushka ja se iskreno nadam da cete poletiti u zagrljaj u nedjelju da se ne maltretiras na druge nacine.

Vidim da su neke bebice imale problema na porodu, dusice male tek dosle na svijet i vec problemi, ali budite sretne sto su sada to vec veeeelike bebe zdrave, i pokusajte ostaviti to iza sebe (znam da nije lako)

velika pusa generaciji i mamama

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

21.04.2010, 14:02

clock-img

Anushka

pencil-img

903

drugarice moje samo da vam javim da se uzurbano pakujem tj zavrsavam jer idu vanredni letovi pa cemo ujutro ako Bog da na put! ljubimo vas

clock-img

21.04.2010, 14:16

clock-img

Medić*

pencil-img

29

pozdrav svima, evo i mi se sa velikim zakasnjenjem prijavljujemo na ovu temu, zao nam je sto od pocetka nismo ni sama neznam kako nam je to promaklo, ali nadam se da nas primate i da nikad nije kasno user posted image . Mom malenom je 18,5 mj,jako je zivahan, ponesto je poceo govoriti uglavnom polijen je za pricu ali bitno da sve razumije. eto toliko za sada od nas a puno poljubaca za malu raju user posted image iako se neznamo cini mi se da vas sve donekle poznajem iscitavajuci vase postove.

anushka hairli put tebi i tvom Alenu i zelimo vam sve najbolje gdje god se nalazili i nadam se da cete nam cesce pisati user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

21.04.2010, 14:57

clock-img

enna

pencil-img

697

Anushka i ovim putem zelim ti lijep i ugodan put i da sto prije stignete do odredista i da am se javs naravno barem kratko.Znam da ima i straha i trke frke ali sve ce to aBd biti ok i Alen ce da slusa svoju mamu sretno u svakom slusaju pa nam se javi kada mognes pusaaaa velika iz suncane Italije za svu generaciju a narocit za vas dvoje putnika!!!

clock-img

21.04.2010, 16:20

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Anushka, čekamo javljanje za nekih 10 dana - dva dana putovanja i dajemo ti 8 da nadoknadite ovo mjeseci, a onda želimo utiske user posted image user posted image . Svu sreću u putu vam želim, kad se sastanete već  - sreći nema krajauser posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

21.04.2010, 16:24

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Anushka user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim vam sretan put i sto ljepsi docek da uzivate, i naravno sretno snalazenje tamo (ne sumnjam da ce to tebi ici ti si zmaj)

user posted image user posted image user posted image

velika pusa tebi i Alenu

clock-img

21.04.2010, 22:21

clock-img

nita

pencil-img

550

Dobro veče, drage mame i velike bebe!
Od januara sam ponovo na poslu, pa sam RR skroz zapostavila. Ustvari, skoro pa redovno čitam ovu najbolju temu, ali se ne javljam. Iskreno, nedostaje mi druženje sa vama, ali ove svakodnevne obaveze mi ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Kanita napreduje, mašallah, ali ne baš onako kako bih ja htjela i vjerujem da je jedna od najsitnijih djevojčica ovdje. Dobrica je, sluša nas, nije previše zahtjevna i glavna nam je zabava. Merjem se prema njoj odnosi kao prema velikoj igrački, tako da me to ponekad brine. Kao i sve bebe (djeca) ove generacije, opasno nas šarmira i tako ostvaruje sve svoje ciljeve. Babo i dedo su joj draži čak i od mame, na što su oni posebno ponosni i nikad ne propuštaju priliku da to svima kažu i pokažu :) Voli muziku i obaveno pleše čim čuje bilo kakvu melodiju. Razumije sve što joj kažemo, ali nema veliki fond riječi koje ona koristi. Uživa da otvori ladice svog ormarića i da svu odjeću, pelene i ostalo istrese na kamaru :) Kad se ušuti znamo da radi neki zijan i kada je uhvatimo na djelu brzo baci ono što je imala u rukama i počne da bježi.
Bebbe, iskrene čestitke na novom "prezimenu" :) Tako sam se obradovala kada sam uz tvoj nick vidjela to RR. Uz takve moderatore ovaj forum će sigurno biti na dobrom glasu, aBd. Čitala sam o onome što se dogodilo u školi. Nije me previše iznenadilo, jer poznajem neke učiteljice koje bi slično reagovale. Na sreću takvih učiteljica je malo i nadam se da ih u školama neće biti kada naša 2008. generacija krene u školu. Žao mi je što si se ti nasekirala, iako mi je to bilo tako simpatično od Eme. Nadam se da je neko snimao, jer bi to ipak bila prekrasna uspomena. Mogu da zamislim Emu kako sva sretna nastupa pred masom ljudi. Interesanto je što se nije prepala.
Anushka, sretan put! Raduje me što ste ti i tvoj dječak uspjeli bez većih problema preći ovih nekoliko mjeseci bez tate i što ćete ponovo biti zajedno. Osim što ste opasni ranoranioci :), vi ste i veliki borci.
Dinciii, na FB-u sam gledala Rejhanine slike. Mašallah, preslatka je. Mogle biste i neku reklamu snimiti :) Vidim da Rejhana voli čaj, a manje sokove. Kod nas je obrnuto. Nedavno sam joj dala sok od cvekle i baš joj se svidio da ga je nekoliko puta tražila. A meni baš drago, jer ga ne volimo ni ja ni Merjem. Ali sljedećeg dana, kada nisam u nesvijest pala kada sam vidjela pelenu roze boje :) Ona je taj dan popila preko 300 ml soka i sljedeći cijeli dan pelena je bila roze. Sada pijemo znatno manje i sve je OK. Poljubac maloj ljepotici!
Enna, pa tvoja djevojčica već slavi drugi rođendan!!! Želim joj puno zdravlja i sreće! Znam da zvuči otrcano, ali vrijeme stvarno brzo prolazi. Ja na naše Bebe 2008 još uvijek gledam kao na bebe, a oni su već dvogodišnjaci...
Emma.L, drago mi je da je i Ema bolje. Preslatko mi to njeno pričanje. Vi već koristite tutu?! Jeste li skroz ostavile pelene?
Maja78, čestitke i tebi na RR! Andrej hoće da mami pomogne oko usisivača :) Moja djevojčica zaobilazi usisivač u širokom luku :)
Mynxlee, nam izgleda nije često na ovoj temi, ali me baš obradovala sa vijestima o trudnoći. Čak mi je ubacila sumnju da bi i kod mene moglo biti isto, pa sam istog dana radila test :) koji je naravno bio negativan. Mene i sada misao o trudnoći tako raznježi, ali ostane samo na tome.
Vidim da nam je i New mama ovih dana bila u nekim problemima, ali se nadam da će se sve dobro završiti. Pusa slatkoj Ajni!
Kanita i ja vam šaljemo milion poljubaca!

clock-img

21.04.2010, 22:36

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Dobro veče, drage moje!
Nita!!!!! Baš sam se razveselila kada sam vidjela Tvoj post! Posebno sam vesela da si nam tako lijepo ispričala dosta o Kanitici. Mogu misliti kako te je uplašila roza pelena! A, dok je Ema tu, Kanita ima konkurenciju u veličini:) Odnosno, više mislim na težinu:) Simpatično mi je, jer to s ladicama i "hvatanjem u zijanu" i Ema identično radi. A, Ema nije nimalo stidna, valjda je zato cijeli taj cirkus nije zbunio. Danas sam već OK što se toga događaja tiče. na kraju krajeva, ema je samo malo dijete i ako je uistinu uspjela uništiti tačku, onda taačka i nije bila čemu... Znam da kada radiš i imaš djecu i nije vremena na pretek, ali nadam se da ćeeš nam češće svratiti u raju:))))
Anushka, konačno! Neka vas prati sreća! Javi nam se kada stignete!
Ja sam malo tužna, jer u petak ne idemo cure i ja u Sarajevo, kako smo planirale, jer Anja se je uključila u neki projekat koji joj je jako važan, pa sam procijenila da je vrijedno da joj udovoljim, a zbog njega mora biti iduću sedmicu tu, iako bi inače imala raspust. Kako je MM malo kod kuće posljednjih mjeseci, doslovno dodje u osam uvece, a ode u sest ujutro, ne mogu otici sama sa Emom i prepustiti  je samu sebi. Ma, biće prilika...
Eto, drage moje!
Svima lijepu i laku noć!

clock-img

22.04.2010, 12:13

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

Anuskha Sretan Put i javi nam se kad budes u mogucnosti!!!user posted image

clock-img

22.04.2010, 20:14

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Samo da vas kratko pozdravim, Anushka sretan put drago mi je zbog tebe sto cete napokon biti sve troje zajednouser posted image

Bebbe, izgleda da su Lana, Ema i Bilal ostali jedini sisavciuser posted image
Meni je bas najljepse kad je dojenje pravi ritual, kako se umiljava, tepa joj, grli, ljubiuser posted image ..
vidim da dolazis u Sa nadam se da ce biti prilike da se vidimo.
Enna, ne mogu vjerovati da se nasoj generaciji vec blizi drugi rođendan...A sto se tice sjecanja na porođaj, meni je to ostalo u veoma lijepom sjecanju iako je bilo tesko, ali opet se zavrsilo hvala bogu bez vecih komplikacija.
Inace mm je jucer povrijedjen na protestima (culi ste za to pretpostavljam) noga mu je u gipsu tako da
je prakticki sve na meni a uz to jos radimuser posted image

clock-img

22.04.2010, 20:54

clock-img

dinciii

pencil-img

1675

Draga Azraaa bas mi je zao tm...Ja sam se sokirala kad sam vidjela ono!!!KAtastrofa!!!

clock-img

23.04.2010, 11:35

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

aazra, baš mi je žao. Mogu misliti koja ti je frka? Ima li ti itko pomoći malo? user posted image

Mi smo spremni za put opet i samo čekamo da sprašimo s posla user posted image  malo kod dede u Hercegovinu. Predviđaju nam ružno vrijeme sutra, ali nema veze. Dole i kad snijeg padne, meni toplo oko srca. A i Emi baš prija jer se svo sjate oko nje user posted image . Ipak, ja ne mogu mrdnuti, jer još uvijek nema osjećaj da je na svome teritoriju i samo za mnom hoda i lijepi se. Zato nikada ništa i ne uradim korisno, hehe.
Inače smo promijenili auto, i Emin komentar kad je obišla 300 krugova u trku oko njega je :"Dobaj autić!" user posted image
stvarno im se čovjek uvijek može smijati.
Ja se napokon malo oporavljam, iako sam još na antibioticima. Malo me brine što Ema još kašlje. Nisam joj kupovala sirupe za iskašljavanje, nego joj stalno dajem topao sljez sa medom. Ne znam ni koliko dugo to mala djeca smiju piti, ali mi pijemo sigurno već 5 dana po dva ili tri puta dnevno. Ako griješim, upozorite me molim vas. Problem mi je što nikako neće špinovani šećer sa mlijekom user posted image , nikako ne voli slatke napitke. To je u jednu ruku super, ali ovako kad mi baš treba - mogu se slikati.
I dijete mi je golo - sve je prerasla što nosimo u kući user posted image . Zato mislim sutra poduzeti i jednu kupovinu za curicu.
Toliko od nas za ovaj tjedan. Ljubimo vas sve!

clock-img

23.04.2010, 11:41

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

pozdrav od nas slabo vam se javim jer radimo stan pa ga jos nismo uradili uvijek se cekaju majstori uzas
juce smo bili na kontroli pa smo dobili kapsule da pijemo u caju jer mu se upala usiju nije povukla uvijek neki problemi
malo zaspao a ja da vas pozdravim zao mi je sto ne mogu vise vremena provoditi sa vama ali bit ce i to nekad

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

23.04.2010, 11:57

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: bebana27

pozdrav od nas slabo vam se javim jer radimo stan pa ga jos nismo uradili uvijek se cekaju majstori uzas
juce smo bili na kontroli pa smo dobili kapsule da pijemo u caju jer mu se upala usiju nije povukla uvijek neki problemi
malo zaspao a ja da vas pozdravim zao mi je sto ne mogu vise vremena provoditi sa vama ali bit ce i to nekad

hihihi neka si se ti nama javila ali si fulila generaciju ja mislim
a bas mi je zao bebija radi upale usiju, proci ce i to

clock-img

23.04.2010, 12:04

clock-img

Anushka

pencil-img

903

drage moje, nemam vas kad citati, samo na bryinu da vam javim da smo uspjeli doci i napokon smo se sastavili!!! letjeli smo 5 sati preko stokholma, a onda jos malo voyom ispod mora hehe alen je bio super, malo je i galamio ali super kako e moglo biti, najvaznije je da nije zaboravio svog tatu i da smo svi presretni jer smo zajedno. jos nemamo interneta pa sam se prislepala dok nam mala drugarica zabavlja alena, ljubimo vas sve nas dvoje!

clock-img

23.04.2010, 12:20

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Anushka

drage moje, nemam vas kad citati, samo na bryinu da vam javim da smo uspjeli doci i napokon smo se sastavili!!! letjeli smo 5 sati preko stokholma, a onda jos malo voyom ispod mora hehe alen je bio super, malo je i galamio ali super kako e moglo biti, najvaznije je da nije zaboravio svog tatu i da smo svi presretni jer smo zajedno. jos nemamo interneta pa sam se prislepala dok nam mala drugarica zabavlja alena, ljubimo vas sve nas dvoje!

e sad si me rasplakala, presretna sam zbog vas

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 12:25

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Anushka,

Drago mi je zbog tebe i sto ste napokon zajedno mogu misliti kako je izgledao taj susretuser posted image

clock-img

23.04.2010, 12:59

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

user posted image user posted image user posted image  Anushka user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 14:04

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Super, Anushka! Jako sam sretna! Evo, i Anja i mm dijele zadovoljstvo samnom!!!!!
Uzivaj, javi se kada mognes!
Pusa od nas dvije cijeloj generaciji! Danas sam kratka jer moram ici uspavati Emu! Budite nam dobro i lijep vikend svima!

Zadnji članci

article-img