Mašala, sto nam je tema aktivna:)
Ćao, raja, kako ste nam?!
Emu i mene je kiša potjerala u kuću. Sada ona spava, a ja kao kuham polako, čekam da nam deda donese svježe, domaće rezance koje je baka napravila a Ema ih jako voli, s njima pojede sve. A druge neće ni da pogleda. Ja uopće ne kontam razliku u ukusu, ali, dječica su fakat čudo neviđeno.
Eto, rekoh, kod nas kiša pljušti, ali, svejedno ćemo morati izaći, jer oko dva iidemo po Anju u školu.
Masala, Aazra i Anushka, nona kod tih vaših malih frajera. Moja mama je Emi kupila Froddo čizmice kada smo bili u Sarajevu veličina 22, a baš su joj velike, mislim da će joj tek nekada na jesen biti OK. Ona nosi 20 i 21, kako koji model. Odmah u utorak, jer do tada su praznici, moramo ići da kupimo cipe, ove Froddove koje imamo su nam male:) Ja svakako volim kupovati njoj odjeću. MM kad vidi kesu od H&Ma već prevrće očima i pita: "Ema, šta se ti je danas tako svidjelo da mama nije mogla odoljet?!". To, kao, zeza mene jer ja uvijek kažem da je Ema kriva jer joj se svidjelo pa je tražila:))))
A, što se tiče prljanja, Aazra, i ja dopustim. Neka dijete uživa, opraće se. Imam mašinu u za pranje i za sušenje, neka odigraju svoju ulogu. I ja se često sjetim našeg zanimljivog susreta. Planiram sama s Emom u Sarajevo za prvi maj, pa ću ti se javiti, ako nigdje ne odputuješ, da se nađemo na kafici. Mogle bismo i ostale mame iz Sarajeva organizovati?!
Majo78, ja se nisam nikada ni sa jednim djetetom opterećivala s tim kada će prohodati i propričati, a obje su jako rano. Ali, zato sam se stalno opterećivala hranom, i obje su me i zezale s tim:) A, što se tiče priče, simpa je kada ovako rano progovore, ali, opet, oko tri godine svi se sustignu i eto ga. Kako Andrejevi zubi?! emi još nisu nikle dvojke donje, a već ima četvorke. Sve nešto nepovezano.
Dinciii, baš mi je drago da vam je tako lijepo bilo. Ma ja, fino je malo otputovati, ako ništa drugo, onda radi promjene. vidjela sam na Fejsu slikicu male medenjakice i fakat je slatkiš. Meni se čini da je ista ti.
Eto, mile moje. Odoh sada kuhati. Svima puse i pozdravi!